Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van akinek ennyi jutott a jóból! Úgy volt, hogy egy egész lovat kapok, aztán mire megvalósításra került a dolog, csak a faszát kaptam meg!
Tegnap még a 71-esen a futókat,bicikliseket kerülgettem.Igazi motoros idő volt.Ma meg a meleg szobából tekintgetek kifelé.
Nekünk Tapolca környékieknek ez jutott sajna
Egesz nap jo ido volt, kesz a fek csere, remelem meg is all.
szar helyen laksz itt fasza idő van
Az ég felhős , tombol a szél, szr idő van de az nagyon! Csak, hogy ennek nem most kellene, hogy legyen, hanem március --áprilisban rohadjon meg ! Mindjárt május vége!
Ez csak úgy (tegnapi termés ez is...):
https://port.hu/adatlap/film/m... na ebben is sor4 szinkront kapott a duki.
Ja, az ár. Meg a lelkiismeretes természetjárók.
Nekem is dolgozni kell mindig a szerelők után a féken
A mechanikus utánállító mindegyiküknek túl nagy, kihívás, szóval inkább magam szereltem.
Remélhetőleg.
A sok diplomádból csak futja tán többre ennél.
mennyi köcsög van aki így tolja.....
sosem értettem hogy egy-több karton sört el tud cipelni a partig de vissza a göngyöleget már miért nem
én nem vagyok zöld mert más szarát nem szedegetem, de azért az enyémet sosem dobálom szét
Hol vannak az emberek ?
Nem vok valami nagy sötétzöld még világos sem, de gondolom ezt viccből írtad vagy alkoholos befolyásoltság alatt.
Nem hinném, hogy ekkora tróger lennél.
Legalább a sok sörtől le bírod hugyozni a tábortüzet!
Nincs ebben semmi Én ha elmegyek pecázni így nyomom Az ár majd úgy is lehuzza a mederbe. Elég azt odavinni, nehogymá a göngyöleget még haza is cipljem
Igaz ez csak telós kép, tegnap készült miután eloltottam a tüzet az erdőben amit három lovas hagyott ott égve, hogy úgyis esni fog az eső! Én meg hordtam rá a vizet a pisztrángos tóból másfeles petpalackal. Ugye a lidlis pacalpörköltes konzervdoboz is hamar elbomlik, hogy basszák+!
jutubon is fent van
szerintem a háttérben épül a II-es üzem az látható
én a mastin cseréltettem állandóan mindent kézifék ügyileg. A sok okos szerelő már a kötelet nem tudom hányszor lecserélte. Volt, hogy 500 km-eres vadí új féktárcsát égettem szét a megragadt kézifék miatt. Míg egyszer valamelyik rájött, hogy cseréljük ki a féknyerget. Most azóta jó
Izotópikus
Ez nagyon jó!!!
Vazz, épp tegnap éjjel néztem a csernobil első részét az hbo-n......