Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul itt a súly is jelentős, a merevségről nem is beszélve.
Ja, logikusabb igy. Mint a locsolotomlo, ha leforgatod a dobrol akkor nem gond, ha nincs rajta siman osszegabalyodik.
Józsi, mielőtt lenézed őket azt is vedd figyelembe, hogy nem dobon volt a kábel, amit terítő állványon a legegyszerűbb leszedni. Ha szabadon van a tekercs és menetenként szeded le, nem tudod teríteni mert spirál formát vesz fel és annál körülményesebb kiforgatni minél többet szedtél le... görgetni se tudod, mert széthullik a menet, vagy ahhoz is több ember kell... viccesnek tűnik de nem az, itt találékonyabbak voltak a munkások, mint az aki az irodából irányítva ilyen körülményeket teremtett.
Ha ezek magyarok lennének akkor eszük is lenne! Ezek románok az útjelző tábla alapján! Arról nem tehetnek, hogy eddig a havasokon birkát őriztek!!
Ezek biztos nem magyar migrans közmunkások.... a 11-bol 6-an csináltak “valamit”... túl magas az arány
Sőt, ha a köteget gurítanák akkor még egyszerűbb lenne!
Na jó ez még további K+F-et igényel.
Nem elég termelékeny: ha keringés közben egyenes vonalban is haladnának az árok mentén, akkor nem kellene húzgálnia a bal szélsőnek....
Amíg van ember nem kell semmi más : http://www.facebook.com/ionut....
Ini
Azt sem tudtad hogy mi az az AppStore
Itt sírtál hogy szar az iPhone ,mert nem csomagol ki...miközben nem szar,csak nem tudod használni
De nincs is ezzel gond,mert nem egy 16 éves srác vagy,nem ezen éled az életed.
nekem még a legelső 128 megabájtos pendrivém is megvan, és még működik is
mondjuk nem minden rendszeren, valamelyik vindóz nem szereti, szerintem a 10es
nekem van mindkettő
mindkettőt használom is
az ájfónt kicsit kényszerből, met a készenléti módja lényegesebben jobb mint a sziamiaunak
ellenben a sziamiau mindent jobban tud
fontos adat nincs egyiken sem, nekem semmi fontos adatom nincs
Nem írom le megint mi a külömbség a két rendszer között. Mindenki vegyen amit szeretne
fenykepek,utazasok alatt.Mas nemigen.
Köszi, de maradok a bevallt és a mar bizonyított megoldásnál.... egyelőre ennél nincs biztonságosabb telo, addig marad.... és nem törik fel, de eddig meg soha nem hagytam el telefont.... ellenben a pendrive-al... nekem ez munka eszköz, nem szórakozas...
kényes adatot épeszű ember nem hord telefonon
egyrészt mert akármikor megsérülhet mert azért egy telefont bármi érheti
másrészt meg tényleg könnyű elhagyni aztán ki tudja hol köt ki
harmadrészt meg azért vannak kompatibilitási problámák minden téren, mert ritka az hogy komplex egymással hibátlanul kommunikáló rendszerek lennének bárhol
vannak víz-por-ütésálló pinkódos pendrivék azoknál már legalább a sérülést ki lehet küszöbölni, plusz egy csomó faszányos dolgot tud
pl: https://www.pcland.hu/kingston...
Sztem a kínaiak közül ez a legjobb
Szép vadok!
Nem kell elszipkazni se... ez önkéntes és automatikus vállalás ezeknél... de ezt a kort mar lefutottuk... ha nincs rajta kényes adat, akkor nagyon jó választás.
Nem hiszem.... azért ennél biztosan többet bír .... én egy iPhone-t 3-4 évig használok, utána megkapja az unokahugom ajándékba, és o meg addig használja, amíg meg nem kapja a következőt... meg egyikkel sem volt semmi baj, és mindet lehetett ez idő alatt frissíteni... cserébe kimaradtak változatok... mindig a lehető legnagyobb.tarkapacitasut kerek és az meg 3-4 év múlva is elfogadható.... most megvárom a 11-est, addigra 3+ éves lesz és 3-4 évig megint megvagyok
jon a ratyedli es elszipkazza a telefonrol a fontos adatokat?
Nem tarolok rajat semmit.
Talan az NFC fog kelleni,de bankot kell valtanom.
sosem a szifon jepessegei volt a legnagyobb gebasz(bar volt par szivas is) hanem az arak.
Bejott a samsung s10e is de picit jobb es dupla az ar.
Na itt allt meg a menet.
100 ert nemigen van meg hasonlo sem,nemmeg jobb.
jo a cucc ket evet kibir ha lezuzom 3x akkoris.
Amikor össze hasonlítottuk az ájfon7 és a mi a1 fotó részét azt állapítottuk MEH hogy az ájfón szebb szürkületben sötétben a miau elég hangyás volt
Ellenben a bakija erősebb iga a közeliek kb egyformák
A színek szebbek az a1 nek, ellenben az ájfón élesebb képet csinál
Szóval ha egy huszonezres fotó gép 10 pont akkor az ájfón 8 és az a1 7
Szerintem nem olyan nagy a különbség hogy érdemes legyen ennyivel drágábbak venni emiatt

Max a csoda adat őrzés miatt érdemes ájfónt venni