Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne kapkodj!
Én tennék bele radaros GPS tököm tudja mi vezérlőtechnológiát aztán sokkal faszább lenne
15 Milla megy 3 év kb kész is lenne de lehet inkább 5-6 év
Lehet kpe vízcső az mert a kábelnek ilyen méretben rohadt nehéz lenne. Raktam már le nem így csináltuk.
Este van!
Ha nem ini csinálja....
Legyen, de a "cablu"-ról inkább a kábel jutott az eszembe, és először nem is tűnt olyan nagynak a 4 emberhez képest. A lényeg viszont a megoldáson volt.
Legyen igazad Laci! Egy biztos: Azt a fél kábeldobnyi kábelt nem tették volna a fejük fölé , mert az nem 20 kiló. Ez pvc vízvezetékcső.
Joval ezer felett van, ugyhogy még el is szaladtak volna vele
Lehet az élet sok területén dolgoztál már, de ezt ne velem próbáld elhitetni, főleg nem gumikábelnél, aminek még össze is rogy a karikája a saját súlya miatt, ha nincs dobon. Üzemzavarban aggregátoros betáplálásnál 50 métert is elég leteríteni, hidd el én is tudom miről beszélek...
Az csak attól függ mennyit adnak érte a MÉH-ben
Ez meg attól vastagabb, tehát vélhetö hiogy mégiscsak valami kpe csö
Képesek veszett megoldást találni a nem tul képzett melósaival
a 4x35-ös kábel a sodrott vörösréz erekkel nem a fej fölé való.
A munkavezeto lehetett a logikus megoldo. Sokat bajlodhat a gyors, eszes, kepzett munkassal.
Ezert kezivezerlessel menedzsel.
Lehet hogy mókás, de célravezetö megoldás.
Ez vastagabb, meg több. Ezt nem guritottad volna te sehová már ha kábel lenne
Csak mennek körbe körbe .
Azé ekkora mennyiségü kábel sulya alatt négy melós összecsuklik mint a collostok. Vastagsága alapján 4x120 vagy 150 kéne hogy legyen
Ezelőtt sok évvel, a bányában sokszor fektettünk 4x35-50-es kábelt, gumikábelt ! Tudom mit beszélek. Leteszem a köteget és gurítom, bár néha egy kicsit a köteget hátra kell húzni! Aztán volt, amikor megfogtuk öten hatan, és odahúztuk, majd feltartóztuk az ácsolatra!
Teljesen mindegy, de ha rámész a feltöltő adatlapjára és bekapcsolod a "fordítást" akkor kábelt emlegetnek.
Itthon hamarabb hegesztenének egy legörgető állványt három nap lefolyása alatt mint igy megoldják félóra alatt a munkát
Akór sem másabb a helyzet. Az elöbb leirtam de elszállt, ahhoz is kb ennyi ember kell hogy legörgessék az uton. Nem olyan hülyék azok mint amennyire annak néznek ki.
Valoszinusitem hogy a melosok sem a programozo es a fuzios mernok kategoria, egy ipse kitalalta hogy hasznositsa a meglevo emberanyagot.
Laci! ez nem kábel, hanem , ahogy nézem 1, vagy 1,5 colos PVC vízvezetékcső!