Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy sok...
Fénykép rólad,a barátaidról,a házadról,a kerítésedről,a motorodról...semmiség
Látod, nekem még facebook (amúgy semmilyen) profilom nincs.
Akire kíváncsi vagyok azt felhívom vagy elmegyek hozzá, az meg nem érdekel, hogy az ilyen-olyan, velem kapcsolatban álló (szomszéd, volt iskolatárs, munkatárs, stb.) hülyének milyent szart a pinanyaló kutyája.
Tévedsz apám
1: Ennyi idő alatt be sem tudta volna rakni hátrába
2. aki ledermed a kereszteződésbe az nem rakja be hátrába
3: de nem a felső kettő az ami megmondja a tutit, hanem az, hogy tolatólámpa nyista. (vót ilyen gépünk)
egyébként minek használsz már ennyi idióta nicknevet? Aki akart már úgy is tiltott
Igazmotoros meg ilyen hülyeségek Vehetnél már valami motort is végre
Ez köll nektök
https://ripost.hu/cikk-durva-h...

rám már régóta idegesek lehetnek nem tudnak rólam semmit csak amit innen az sm-ről kihalásznak az meg nem sok
Nézd már meg újra a videót!A becsapódás után tolat hátra a földön fekvő emberre!!
Erőlködés van
Aztán vagy az izom vagy az agy kapja a friss vért
aha koncentrálsz
Két dologra meg nem tudsz
Azt a tevékenységet nem szeretem
Így aztán nem sok időt töltök vele, nincs idő közben gondolkodni
és szarás közben vajon mik juthatnak eszedbe
Ettől tartottam én is aztán inkább neki sem kezdtem
Ahol árulnak tápoldatos öntözéses cuccokat ott talán kapható
Már olyan olcsó a digitális ph mérő hogy kb senki sem baszakszik a papírral
Még nem tudom, hol tudok majd hozzájutni indikátorpapírhoz, hogy megnézzem , ami víz folyik a kipufogóból, annak milyen a kémhatása! De nagyon érdekelne. Csak még azt nem tudom a mezőgazdasági bolt, vagy a gyógyszertár lesz -e a megfelelő??
Semmi sem tart örökké!
anno keteve a kocsog hondan a kipufogodob kicsit rozsdas volt,4-5 helyen kifujt,mondom drotkorong,flex adok neki ami maradt hegesztovel befoltozom es lefestem.
5 perc utan ket kis koralaku formatlan lemez maradt belole.
kellett vennem egy f4 es rozdamentes dobot meg osszekotot.
savállót én se basztatom sosem, pedig van rajta 3mm ráégett sár
ezen a berregőn olyan gidres-gödrös rozsda volt mintha 85óta a balatonban rohadna
azért mondtam a kölöknek megkenjük zsírral ráég aztán lesz amilyen lesz
le sem tudta csiszolni rendesen, mert olyan gödrös a lemez, géppel meg nem mertem nekimeni mert tuti vékony anyag
Az van, picit bronzos arnyalat lett, mindenki orult modon kencezi savakkal, polirozokkal, affasz tudja mikkel, de baszki nyalogatom en a fenenet. kipufogo.
rozsdamentes a tuti.....

a kisgyereknek nem tetszett hogy full rozsda nagyjából lecsiszolta, aztán lefújtam neki
mondjuk ha zsírt ráégettünk volna szerintem az olcsóbb
Eletrmben nem basztattam kipufogot festekkel, normalisak vagytok?
2t motor kipufogó nem egyszerű
szerintem egy jó rezót nem sokan tudnak összehozni
Ha simán túlhevíted felfújás után, akkor felhólyagosodik.

A kipufogót tökéletesen fémtisztára kell csiszolni, majd zsírtalanítani. Egy réteget felfújni, majd hőlégfúvóval rászárítani. Még egy réteget felfújni, szintén megszárítani. Egy nap teljes száradás, majd használatba lehet venni. Egy negyedórát füstölögni fog…
ez a kis 50es nem tolja ám úgy a meleget..... rezó már nem serceg
a dob inkább hideg mint meleg, mondjuk azt bedobom a sütőbe, asszony tuti boldog lesz, gondolom pár hétig büdös lesz
nincs hőlégfúvóm, most gondolkozok hogy miért is nincs?
2T motorra te miért nem csinálsz?
Normális kipufogó eleve nem kezd el rohadni.
Két évente lesúrolom és lefújom. Én feleslegesen egy fillért nem költök erre a gépre (a szükséges karbantartásokat viszont mindig megkapja). Ez egy olcsó fenntartású motor!
Hőlégfúvó.
De amúgy meg nem mindegy? Beindítod, ráég.
1 évet akárhogy kibír, utána meg úgy is újra kell fújni.
akkor a következő ez lesz
4t motorra miért nem csináltasz saválló kipufogót?
nem kell baszakodni vele többet