Csak az első kortyig....utána ki tudja mit tennél? Addig amíg nem áll beléd akár jófej is lehet, de nem bírja megállni hiába túnik egyívásúnak, nem az......
Amúgy két debil van egy nicnév mögött.Van oszifaszom aki dobogókő környékén van,relatíve normális balfasz volt csak összebútorozott a clammal aki debrecen-szováta környéki szopófantom,no ez az ipse annyit tiplizte hátúlról oszifaszomat hogy begárgyult tőle.Azóta dúl kettejük közt a szerelem.El is hagyta clam a kőbányai hajlékonyakat miatta.
Végre egy fotó, ahol Oscar-Gábor-Apám motoron van : )
Kiválóan integet, de a piros-fehér-fekete bőrruha elég nagy csalódás. Sárga-fekete kellene...
Titokban Ducatit szeretne szerintem és ahhoz öltözött már...
Szerintem esélytelen, egy huszforintos méretü zuzalékos középpel meg vagy nyolc irányba induló repedéssel. A repedések végét meg kéne furkálni higy ne repedjen tovább, az szinte lehetetlen annyira közel vannak egymáshoz, meg szerintem a fütöszálak is szakadtak alatta.
ha egy kb. száz ft-osnál nem nagyobb a történet akkor símán javítják bármelyik multi parkolójában lévő sátras gyorssegédek Persze ha elszaladt a repedés akkor nincs gyógyír
Bár én elsöröznék bárkivel innen egy találkozón.
Nézd csak meg kérlek a matricákat, bukógombát alaposan...
Köszi! : )
https://www.sportmotor.hu/foto...
amugy tenyleg ő lehet mert a 3 centis majré vilagosan latszik.
Kiválóan integet, de a piros-fehér-fekete bőrruha elég nagy csalódás. Sárga-fekete kellene...
Titokban Ducatit szeretne szerintem és ahhoz öltözött már...