Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az első kortyig....utána ki tudja mit tennél? Addig amíg nem áll beléd akár jófej is lehet, de nem bírja megállni hiába túnik egyívásúnak, nem az......
A 3 lépést meg kell tartani...ez net!
Bár én elsöröznék bárkivel innen egy találkozón.
Amúgy két debil van egy nicnév mögött.Van oszifaszom aki dobogókő környékén van,relatíve normális balfasz volt csak összebútorozott a clammal aki debrecen-szováta környéki szopófantom,no ez az ipse annyit tiplizte hátúlról oszifaszomat hogy begárgyult tőle.Azóta dúl kettejük közt a szerelem.El is hagyta clam a kőbányai hajlékonyakat miatta.
Jóóóvan Zoli...jó reggelt
Aham...tényleg
Akkor viszont nagyon ügyes fényezőhöz hordja a törött idomokat!
De ez ő!
Nézd csak meg kérlek a matricákat, bukógombát alaposan...
Köszi! : )
https://www.sportmotor.hu/foto...
Scorpions egy metalbanda a mult evezredbol.
Ez nem ő...Scorpions sisakja van
Egy kanyarral az aktuális eltaknyolás előtt?
oszifaszom nem adta meg el a tobbszorrommatort lomot?
amugy tenyleg ő lehet mert a 3 centis majré vilagosan latszik.
Annyiban nem, hogy szétvágta a gumit is, nagy nehezen hazavergődtem a mankókerékkel amibe nem ért bele a kiálló darab.
Végre egy fotó, ahol Oscar-Gábor-Apám motoron van : )
Kiválóan integet, de a piros-fehér-fekete bőrruha elég nagy csalódás. Sárga-fekete kellene...
Titokban Ducatit szeretne szerintem és ahhoz öltözött már...
:))))))))
Na az nem fasza!
ennyi
Minek mész oda?
Na vazz, most melóba jövet az ignácnak is eltört a jobb első rugója.
Számol, de az üvegesek elintézik, hogy nem kell fizetni.
Attól függ milyen cascot kötöttél.... soknál nincs önrész üveg kárnál
LIDLI
Alakul. Tán a Lidlybe vásárolsz baszod?
Holnap megnézetem, de nem nagyon bizok benne.
Szerintem esélytelen, egy huszforintos méretü zuzalékos középpel meg vagy nyolc irányba induló repedéssel. A repedések végét meg kéne furkálni higy ne repedjen tovább, az szinte lehetetlen annyira közel vannak egymáshoz, meg szerintem a fütöszálak is szakadtak alatta.
ha egy kb. száz ft-osnál nem nagyobb a történet akkor símán javítják bármelyik multi parkolójában lévő sátras gyorssegédek Persze ha elszaladt a repedés akkor nincs gyógyír