Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
Minek megy majmok közé?
Ott is addig volt rend míg működött az apartheid!
Nem hiszed el de sz asszony renaultjának is rugó törése van, csak jobb első.
Valóban párban illene cserélni, de én is egyet vettem.
Lepattant az öregről.
Nem tudom. Vőm javítja mert szerelőm azt mondta vigyem oda nem ad időpontot majd valamikor ránéz. Így meg nem akarom nagy munkába fogni, nem pénz érte párban cserélném mint a telókat. Bár szerelőm meg azt mondja mindig csak azt cseréljük ami rossz. Remélem a vatta új gumit nem kezdte meg mert akkor vehetek azt is.
váó, az évek...

ezeket nem párban szokás cserélni, mint a gátlót?
Nácibárka reggelre letérdelt. Még szerencse nem menet közben.
Megint mi megy itt....
mihez?
Más évtizedeket szerepel és tanul hogy világhírű lehessen. Ez a keszegseggű meg elérte egy rugással
Jut fejembe holnap érkezik a bal első rugó kemény 11.600-ért.
Gondolom mikor kivezették tobit sokszor beverte a fejét ebbe abba...
Idióták...
Azért a 2-3 testőr néha pillanthatna másik irányba is. A csicska bantu meg még a 71 éves legendáról is lepattant, az öreg azt nyilatkozta: "azt hittem csak meglökött valaki, előfordul a tömegben".
Ha nem kéne ügyelnie a viselkedésére, az öreg Arni még mindig szétbombázná a fejét a suhancnak, első meglepetése után tuti beszakította volna a száját.
Sajnos nem tett hozzá az egészségéhez mikor bennégett az autóban.
Az rövidített az életén.
Nyugodjon!
Majd a sok búzavetés felhasználja azt a tehenek által kifingott akármit aztán lesz ami lesz! De a legbiztosabb az, hogy ha egy egyszerű cikket írnak azt a lőtéri sánta kutya nem fogja elolvasni, ezért kell minden szenzációsnak tűnő témát azonnal közölni! Nemrég még a "kis jégkorszakról " firkáltak!!?
Nézem,kicseszett drága ez az utazás,jó lehet szponzorált influencernek lenni főállásban.

http://youtu.be/V2_uqg9Avbw
Várlak István, mert már a hangjának az emléke is elhalványult!
jaja....