Jah,a xiaomi.hu-n a hivatalos magyar oldalon amihez a Lurdy store is tartozik ott fenn sincs a 128 gb-os,majd nyáron valamikor,csak fekete,kék,lila 64-es,az is elfogyott.Persze mert ők 99900.-ért adják.
A szürkeimportos cégeknél van dögivel mint pl a xiaomishopban,az angliából hozza 120 a 128-as 110 a 64-es.Egy hónapja csak fekete volt 64-es 115 ért.A kék 128-as talán 130ért nem volt rendelhető.
Kék nem kellett.
Nem számolgatom mert nem létfontosságú,csak meglepett hogy 47 GB volt a szabad és felugrott 48,35-re.
Az indok egyszerű,nem volt 128-as csak kékben.
Most a hivatalosnál meg olcsóbb is a 128-as mint a másik cégnél a 64-es.
De egyszerűen nincs szükségem ekkora tárhelyre,ha 2 évet lehúztam 32GB-al 23%-os telítettséggel.
No,érdekes,találtam egy Áprilisi biztonsági frissítést androidra,nem autómatikus.
Változás hogy a Környezeti kijelző már az akkutöltést is kiírja,és lett 1,35GB plusz tárhely szabadon felhasználhatóban.
Jó ez a kína iphone.
Ez mese, ebből semmi nem lesz. Az üzemanyag jövedéki adója mellett a gépjármű fenntartást körbe szar adókból is halandóként felfoghatatlan mennyiségű lovetta áramlik be az államhoz. Tudod mikor fognak erről a bevételi forrásról lemondani.
És ha valaki elbasz valamit felkenődik rá minimum 3 ember.
Jó mondjuk a KRESZ szerint egy nyomon haladó jármű sávon belül nem haladhat el senki mellett sem.
Arra is szarok.
Netán azt hitted, hogy ők az igazság tartóoszlopai?? !! Legalább most fel vagy homályosítva!! Természetesen náluk is van ilyen is meg olyan is ahogy az egész társadalomban! Engem azért érdekelne, hogy valódi rendőr képzettsége a létszámból ugyan hánynak van??! Lehet, meglepő dolgok derülnének ki!!
Sajnos ez igaz, mármint, hogy szabálytalan ahogy vonulunk bár én is így túrázok többedmagammal mert így találom biztonságosnak, de attól még szabálytalan. Itt van egy német videó egy ottani baleset szerintem korrekt eljárásáról a rendőrnek.: http://index.hu/kulfold/2019/0...
Nem hittem el a rendőrségen, hogy ilyen van.... ketten is voltunk lent tanúvallomást tenni, természetesen nem hallottuk a másikért... mikor kijöttünk csak csodálkoztunk, hogy mennyire másról beszéltek a rendőrök a valósághoz képest.... mindketten egymástól függetlenül uugy javítottunk mindent... abba kötöttek bele a végén, hogy én azt mondtam, hogy fűrészfog alakzatban mentünk, a másik tanú hogy zippzar alakzatban.... úgyhogy amit mondtunk ellentmondó és a KRESZ ezt nem engedi meg amúgy sem, mindenkinek egymás mögött az ut szigorú jobb oldalán kell közlekedni
Az azért már nevetséges és pofátlanság, hogy az illetékes volán társaság úgy kivédte a bamba sofőrjét, hogy még a motorosokat büntették meg. Ez már vérlázító, arcpirító patkányság.
Meg 1x le kellett menni Pestről Bgyarmatra, utólag is tanúvallomást tenni.... tehát szopattak 4,5 órát a napon + elbaszattak egy napot....és még a helyszín rajz is megváltozott... nem is sikerült nekik a friss feknyomra állni, egy régi fék nyomot rögzítettek a helyszínen, hiába mondtuk, hogy az nem az... mit is kellene látnom legközelebb?
Mi meg mentünk BGyarmat felé és lakott területen kívül szembe oldalon atszoritotta az öbölböl kiálló busz a Suzukit.... az átjött a mi savunkba keresztbe és két motorost legyalult... a busz elment hiába szóltak neki az utasok, hogy balesetet okozott... a rendőrök 2 faluval arrebrol hoztak vissza... 4,5 órát szopattak minket a helyszínen, a tűző napsütésben... a vége az lett hogy a két motorost büntettek meg mert nem a sav szigorú jobb oldan motoroztak.... köszönjük....
Nem kell tárhely sok.
Nem tartok titkos atomtengeralatjáró blueprint-eket mobiltelón.
A szürkeimportos cégeknél van dögivel mint pl a xiaomishopban,az angliából hozza 120 a 128-as 110 a 64-es.Egy hónapja csak fekete volt 64-es 115 ért.A kék 128-as talán 130ért nem volt rendelhető.
Kék nem kellett.
Az indok egyszerű,nem volt 128-as csak kékben.
Most a hivatalosnál meg olcsóbb is a 128-as mint a másik cégnél a 64-es.
De egyszerűen nincs szükségem ekkora tárhelyre,ha 2 évet lehúztam 32GB-al 23%-os telítettséggel.
Változás hogy a Környezeti kijelző már az akkutöltést is kiírja,és lett 1,35GB plusz tárhely szabadon felhasználhatóban.
Jó ez a kína iphone.
https://index.hu/mindekozben/p...
https://index.hu/gazdasag/2019...
Jó mondjuk a KRESZ szerint egy nyomon haladó jármű sávon belül nem haladhat el senki mellett sem.
Arra is szarok.