Meg ahhoz képest elég tré a ruházata is, ahhoz képest amit össuehord arról hogy mi van neki. Meg aztán egy számmal vehetett volna kisebbet is, mert lötyög rajta itt-ott. Biztoscsak ilyen volt a lomisnál
Anno mondom,oszival nem volt gond,eleinte clammal sem,voltak jó fotói.De elkezdte tolni azt a hülyeséget hogy ez az oldal csak a sportmotorosoké,nem lehet itt más motorral bármiféle közösségi élet,utána kezdte a ratyedlizést,és ahogy kezdte az egyes emberek kipécézését és halálba szekírozását MMM magazinostól úgy lett egyre nagyobb az ellenérzés iránta.Ott szakadt el a cérna a szerkesztőségnél hogy őket is ratyedlizte szakmányban,ki is baszták érte oszistól.Besértődött és VR-el meg pár csókosával egy ideig folytatta fészbúkon.De érdeklődés hiányában elhalt a kezdeményezés.
Pár galériát hamis nickek alatt fel tudott rakni,de amint kiderült hogy ő az azokat is bannolták.
Utána cefi közreműködésével visszasírta magát.
Eleinte meghúzta magát,de nem tartott sokáig.A pink forgószél érkeztével elkezdte ugyanazt,ami tetszett is a legtöbb ittlévőnek.Csak a pink visszafogta magát az utóbbi időben.
Így visszatért a többi tag basztatásának.Itt elillanni látszik a pinkijelenség kifigurázása alatt besöpört szimpátia.
Szóval itt tartunk.A sok flame miatt inkább tiltja mindenki,így nem tudja megtörni a fórum beszélgetéseit.Pedig ez a célja a basztatással..Ennyi az egész.
Néha fullba tolja a kretént és nem hagyja abba...
Nem veszik komolyan, hiába próbál néha értelmesebbet kisajtolni magából.
Minőségi galériákat tölt fel többnyire, azt meg kell hagyni.
Egy darabig az ember elolvasgatta a sárgafeketeK5ezer gppilot vagyok minden más motor szar dolgait, teljesen mindegy az is, hogy komolyan gondolja-e, de unalmas már.
Summa summarum : olasz szar, brit szar, Költs Többet Motorra szar, minden szar, ő a király és Rossi : )
Nyilván ez okoz neki örömöt, hogy itt cukkolja a népet és ha harapnak rá, amit bedob...
Persze...nem hiszem hogy gond lenne.
Tiszaföldváron mi is csopperesek mellett voltunk elszállásolva pár éve,de hatalmasat buliztunk együtt. Megbeszéltük hogy minden évben tali ott...így is van!
Én senkit nem tiltok...
Ha hozzám szólnak ,akkor válaszolok. Van egy stílusa Apámnak ez tény. De így szép az élet,ha nem vagyunk egyformák.
Mellesleg sokszor nem mond hülyeséget. Ok az hogy ti egy páran nem szeretitek észrevettem,de nem tudom az előzményeket,nem vagyok törzsgárda tag. Ti évek óta itt vagytok,én kimaradtam ezekből.
Múltkor össze futottunk egy csopperes-tököm tudja mis csapattal azok is jó arcok voltak
Pedig nekik egy indexbúra drágább volt mint nekem az a motor(lófaszt motor robogó) ami épp alattam volt
Eleg korrekt mód be is basztunk pár napig volt is baja a szervezetnek
Zoli32 az sz.fantom, aki gyermekeket is molesztál, a fiamat pl. mindig zaklatja. Engem is megkeresett már de visszautasítotrtam karakter gyilkoságot szeretne játszani, de nem megy neki. A btk is fogja.
Nem vagyok agresszív. Ha látom hogy kötekedni akar,megveregetem a vállát és otthagyom.
Akikkel eddig személyesen találkoztam motorosokkal,tök jól eldumáltam.
Autogram lesz az ; ) Kellemes napot!
http://youtu.be/92Sqitykp4s
Pár galériát hamis nickek alatt fel tudott rakni,de amint kiderült hogy ő az azokat is bannolták.
Utána cefi közreműködésével visszasírta magát.
Eleinte meghúzta magát,de nem tartott sokáig.A pink forgószél érkeztével elkezdte ugyanazt,ami tetszett is a legtöbb ittlévőnek.Csak a pink visszafogta magát az utóbbi időben.
Így visszatért a többi tag basztatásának.Itt elillanni látszik a pinkijelenség kifigurázása alatt besöpört szimpátia.
Szóval itt tartunk.A sok flame miatt inkább tiltja mindenki,így nem tudja megtörni a fórum beszélgetéseit.Pedig ez a célja a basztatással..Ennyi az egész.
Az előzménye az, hogy karónyelt ratyik, fáj nekik az igazság a kritika stb. Az MMM-et sem értették.
Nem veszik komolyan, hiába próbál néha értelmesebbet kisajtolni magából.
Minőségi galériákat tölt fel többnyire, azt meg kell hagyni.
Egy darabig az ember elolvasgatta a sárgafeketeK5ezer gppilot vagyok minden más motor szar dolgait, teljesen mindegy az is, hogy komolyan gondolja-e, de unalmas már.
Summa summarum : olasz szar, brit szar, Költs Többet Motorra szar, minden szar, ő a király és Rossi : )
Nyilván ez okoz neki örömöt, hogy itt cukkolja a népet és ha harapnak rá, amit bedob...
Tiszaföldváron mi is csopperesek mellett voltunk elszállásolva pár éve,de hatalmasat buliztunk együtt. Megbeszéltük hogy minden évben tali ott...így is van!
Ha hozzám szólnak ,akkor válaszolok. Van egy stílusa Apámnak ez tény. De így szép az élet,ha nem vagyunk egyformák.
Mellesleg sokszor nem mond hülyeséget. Ok az hogy ti egy páran nem szeretitek észrevettem,de nem tudom az előzményeket,nem vagyok törzsgárda tag. Ti évek óta itt vagytok,én kimaradtam ezekből.
Pedig nekik egy indexbúra drágább volt mint nekem az a motor(lófaszt motor robogó) ami épp alattam volt
Eleg korrekt mód be is basztunk pár napig volt is baja a szervezetnek
Akikkel eddig személyesen találkoztam motorosokkal,tök jól eldumáltam.