Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én soxor inkább egyedül motoroztam akkor válalom a ratyiságot. Nekem nem volt annyira pálya 120-140 döcögni csapatban autópályán
Autóval sem szeretek menni konvojba. Mindenkinek más a vezetési stílusa, mindenkinek mások a szokásai és szar egymáshoz alkalmazkodni. Ha ilyen több autót igénylő összeröffenések vannak és menni kell valami távolságot én vagy előre megyek vagy egy órával később indulok. Mert ha előttem van akkor idegesít, hogy tötyögök mögötte, vagy alig érem utól. Ha hátam mögött van állandóan a tükröt figyelem, hogy hol a faszban van, vagy villog,hogy miért nem megyek már gyorsabban. Aztán városban a lámpák az halál, mert ha átmegyek a szűk sárgán akkor a hátúl lévő beszorúl azt várhatom meg ahol egyáltalán félre tudok húzodni stb. Ez a konvojosdi nem nekem való engem inkább bosszant
megsimogatni
Nem az van, hogy aki egyedül motorozik ratyi? Anno nagyon kardoskodtattok ezért.
nem biztos
végül is egyértelmű Csak végig kell futni az eseménysorozaton mindegy merről. Azt akkor majd nem az jön ki, hogy engem büntetnek meg mert a saját sávomban elütöttek
Tehát mit állítanak? Hogy a baleset elkerülhető lett volna, ha a motorosok szabályosan a sávjuk jobb oldalán haladnak.
De nem A baleset akkor lett volna elkerülhető, ha a szemből közlekedő szuzuki, nem tér át a menetirányszerinti bal oldalra.
Tehát innetől kezdve azt kell vizsgálni,hogy a szuzuki miért tért át a szembe lévő sávba
Már el is jutottunk a busz szabálytalankodásáig, nagyon rafkós ügyvéd sem kell hozzá, csak logikusan fel kell építeni
fasza az a műfű
A gyerek homokozója mellé vettem vagy két éve de az tök gagyi. Ha valahol látok ilyen faszát veszek
Cigok szeretik....
Volt már olyan, hogy kivettem a kutyát a box-ból...
Nem az a kérdés, mit hogy lehet kijátszani.... félre beszéltek megint... a kérdés az volt, van-e ilyen szabály... mert onnan indultunk, hogy nincs is ilyen... de van... az se kérdés ki volt a hibás stb....
meglátta a pulit a hátsó üllésen
" lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. " Hát igen alapvetően ez kötelez, de ahogy a Laci is említi ez a kötelesség egy fél mondattal semlegesíthető.
A lehetséges mérték lehet akár a felező vonal is, ha oda volt kénytelen kihúzódni a motoros, mert, Macska, kutya stb. ami később úgy sem bizonyítható, hogy nem így volt.
1 tier előre nálam 1-2 hónap
soha az életbe ne veszett el kártyáról adatom
Vőm kicserélte 3/4 óra alatt. Nem teljes volt a friss törés.
Minden ujjal
Ez egy elég rossz túravezető volt.
Mi mentünk 60-100 motorral, ott nem lehetett így.
Első hátsó motoros rádiókapcsolatban volt és egyben tartották a csapatot.
Volt köztünk minden féle motort 125-ös MZ től kezdve sportmotorok, nagy dög BMW-k, mégis tudtunk normálisan menni, 80-90-el.
A hegyi szakaszokon volt az hogy szétestünk, de ott meg volt beszélve hogy melyik parkolóban várjuk be a többieket és mindenki saját ritmusában mehetett, mert kanyargás közben úgy is szétszakadt volna a banda.
Nem csináltunk belőle rendszert, mert ahogy mondod azért ez nem úgy szórakoztató, ahogy egyedül motorozni, de 1-1 alkalommal élmény volt ezzel a jó társasággal.
És ugye itt az együtt motorozás volt a lényeg, ezért nem akart senki kilógni a sorból.

Oké, talán Ago igen, de azóta kicsit megkomolyodott.
Lábujjal?
Kuldhetnek szecsuani csirket.
Most már ezt is tudják rólad a kínaiak
Mert jobban látod mi van előtted, meg így rövidebb lehet a sor úgy hogy a féktávolságot is megtartod.
A szétnyúlt sor még nagyobb kibaszás lenne mindenkivel.
Amikor nagy csapattal vonultunk így, mi simán segíteni az előző autókat, intettünk nekik hogy menjenek, ahol meg kellett ott beengedtük közénk, de az egy elég normális társaság volt.
Mondjuk a buszos viselkedésére nincs mentség!
Nagy társasággal még nem túráztam, az a 4-6 ember meg aki összejött az eddigi életem során nem tartott még fél senkit azon a pár durva sportkocsi kivül:)
Ezen is érdemes elgondolkodni.
Élni és élni hagyni, a mottóm!
De nem a motoros volt a szabálytalan. Nem szabálytalan a sávjában közlekedni, ellenben szabálytalan a szembe sávba áthúzni a kormányt és elütni az ott közlekedő motorost.
Asse tom hogy elek e meg jovore majus 22.en, csak a komp foglalas miatt erdekes.
" út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben"

Ezt te döntöd el a felező vonalig, nem a rendőr aki ott sem volt, meg nem a buszos aki kiszorítja a szabályos autót.
A balesetet egyértelműen nem az okozta hogy a motoros a saját sávjában haladt, hanem a buszos elsőbbség meg nem adása. Bármit állít a geci.
Eleve a jegyzőkönyv meghamisítása börtönt érne.