Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon akarod érteni ugye, hogy egy ilyen esetben kijátszhatják ezt a kártyát. Le van írva, rád tudják húzni a vizes lepedőt emiatt. Alapesetben mindenki kóricál a sávjában a kátyúk, nyomvályúk és egyebek miatt, de a Kresz a jobbra tartást írja elő.
Józan ésszel igen, arcpirító pofátlanság volt emiatt felmenteni a bamba buszsofőrt és régen mi is össze vissza voltunk elrendezve az úton, mikor csapatban mentünk, de a Kresz szerint nem szabályos.
Csak az indexét nézte meg nem?
Attól mert a másik szabálytalan, te nem lehetsz önkéntes rendőr.... mondjuk ma kiszállt egy taxis, mert a lámpánál álltunk, csak az a baj, hogy ő az egyenesen menő sávban indexelt balra, az egyenesnek meg zöld volt... gondolta így kikerüli a kanyarodó sort.... én nyomtam a dudát.... kiszállt.... én is... visszaszállt...
Hogyne, a KRESZ az csak ajánlás
Az idézőjel megvan?
Sziasztok a lakihegyi motorbontó számát tudja valaki? Amit a neten találok számokat, egyik sem müködik
A prémiumot nyerem folyamatosan,nem fizetek érte. De abban igazad van hogy agyon van extrázva...minden tankom. 5-6 skilles legénység alap
De ez bárkinek elérhető,nem kell fizetni érte.
3 nap alatt kihúztam most egy tankot nyolcasról tizesre. 10-13 ezer XP csatánként megvan...hamar kigyűlik 200 ezer így
3-4 ezer sebzésnél jól adja.
Lakott területen belül pl. párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest esetében nem szabálytalan a belső sávban közlekedni személygépkocsival, még akkor is ha nem alakult ki a árhuzamos közlekedés.
De ha komolya gondolod hogy csak jobb oldalon közlekedhetsz, akkor elkezdem lerugdalni az összes autónak a tükrét amelyik nem így tesz, hiszen teljesen jogosan megtehetem, ő lesz a felelős mert nem húzódott le. Az általad bemutatott esett lesz a precedens, nyilván igazat fognak nekem adni a bíróságon
Igen. Ott mész ahol akarsz. Teljes sáv a tied. Ez csak ajánlás, nem szabály hogy tarts jobbra lehetőség szerint.
Nem leszel ettől felelős ha elbasznak mert nem vett észre egy szemből előző.

Ez az eset csak azt bizonyítja hogy a rendőrök rohadékok, korruptak, ostobák, és utálják a motorosokat.

Nekem is van olyan ismerősöm akit megszopattak de attól még hogy belemagyaráztak valamit és a tényeket meghamisítják, még nem az lesz az igazság.
Ez nem tényállás hanem a korrupt rendőr véleménye.
A motoros szabályos volt. A baleset azzal lett volna elkerülhető ha a buszos megadja az elsőbbséget elinduláskor.
de várj... idáig meg azt mondtad, ilyen kresz szabály nem is létezik.... az egész sáv a tied és ott mész ahol akarsz....
én tévedek? hát csak idéztem..... a "tényállás" szerint elkerülhető lett volna a baleset, ha a motorosok szabályosan közlekednek ennyi... magyarázhatod napestig....
Tévedsz.
Ez alapján nem lehetnek hibásak a motorosok a balesetben szóval mocskosak a zsaruk.
Ha meg ezen akarnak lovagoni akkor egy őzet kerültem ki, ami elszaladt.
Linkeld.
Max olyan van hogy a "lehetőséghez mérten" amit pedig nem a rendőr dönt el mik voltak a lehetőségek.
Akkor megvan szinkronizálás az asztali gépemen, a laptopomon, két eltérő helyen lévő NAS meghajtómon is.
Ha ezek ellenére elveszik az adat, akkor csak annyit tudok mondani mint Polgár Jenő, hogy "kérem kapcsolja ki"
nem így van....

"Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. Lassú járművel, állati erővel vont járművel, kézi kocsival, hajtott (vezetett) állattal, valamint lassan haladó járművel - ha az út- és forgalmi viszonyok lehetővé teszik - szorosan az úttest jobb széléhez húzódva kell haladni. Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a jobbra tartásra a külön szabályok (36. §) az irányadók."

Minden járműre vonatkozik.... mielőtt belekötne bárki is a "lehetőség szerint" nem azt jelenti, hogy te szabadon eldöntheted... hanem, ha a széle kátyus, le van zárva, lerobbant autó áll ott stb. akkor nyilván eltérhetsz, de amint ezek nem állnak fel kötelezően jobbra kell húzódni a kresz szerint... ebbe ugye a rendőrök sem állnak bele hétköznap, de amikor baj van láthatóan igen... meg ha gecik akarnak lenni
Soha nem volt gondom vele.
Igaz nem gagyikat szoktam venni.
Meg aztán a filmeknek, sorozatoknak nem mindegy?
Nem a bevételekről mondanak le, csak máshol szedik be Aztán lehet verni a mellüket, hogy megcsinálták, autós rezsicsökkentés.
Amúgy egész értelmes dolognak hangzik.
sajnos van.... a sávon belül is köteles vagy jobbra húzódni, így motorral szabályosan a sáv jobb oldalán közlekedhetsz...
Miért lenne szabálytalan? Sávon belül NINCS jobbra tartási kötelezettség csak bringával és segédmotorral.
Annyi van hogy féktávot kell betartani, az meg pont jó így.
Akkor itt a haver buszost akarták kimosni.
Ezeket meg molotov koktéllal megkínálni.
Nincs ilyen szabály hogy csak a sáv jobb oldalán motorozhatsz.
Csíktól csíkig a tied, teljes szélességében. Ha ezért bűntettek az jogtalan volt.
Szerintem bármikor....
Hi!
Tudja valaki,hogy a kedvezményes motoros havi autópályamatrica mikortól játszik? (május-június)??