Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De feleszméltek és vissza jöttek. Ebben az esetben talán a két szemtanú a forgalomban lehet hogy nem vette észre mi történik, bármi meglehet.
Futottam már úgy bele balesetbe, hogy az előttem pár száz méterre haladó motorosok, húztak egy kövéret.
Kb 10 perc múlva jöttek vissza.
Mondat a srác, hogy teljesen lefagyott.
Amikor magához tért, ráeszmélt, hogy valamit rosszul csinált.
Nem vagyunk egyformák.
Bár gondolom a tűzeset helyszínéről elfutni tilos. Az egy dolog, ha az ember lefagy egy időre, majd szép lassan helyzet felismer és nekiáll tenni a dolgát, senki sem Rambo, de az azért durva, ha látsz egy gázolást és tovább hajtasz.
Nem lehet tudni, kire milyen hatással van a stressz.
Nálunk is szokni kell az újoncoknak a különféle eseteket, látványokat.
Ezt okozza a világ felgyorsulása és az internet robbanás. Teljesen átnevelődik a népesség, a külvilágban ne törődj senkivel, de a neten konfrontálódj nap, mint nap.
http://www.police.hu/hu/hirek-...

Szerintetek van ilyen, hogy ha lát valaki egy ilyen súlyos balesetet, akkor nem megy oda?
Amikor én motorozok, főleg városban, én is csak az engem érintő szitukra figyelek, szóval lazán lehet hogy én sem fogom fel, de ha előttem történik akármilyen kis baleset, akkor tuti megállok, legalább megkérdezni hogy kell e valami segítség.
Ratyik...
Most elég ideges lettem eladhatatlanná válik a dédelgetett p8-am
Állat!
könnyen vagy 100 ezreket ráköltöttél prémiummal nyomod, meg agyon van extrázva a téhatvanhét
Így bárki sebez 2000 felett
Én eladtam vagy egy éve. Már akkor sejtettem hogy itt lesznek dolgok
Akkor lett a sziamiau ami ugye még kínaibb
Pont letojom ezt a huawei basz@kodást... rohadt jó telefon.
Erre van a legkevesebb esély
Gondolj bele holnaptól megszűnne minden tárgy utánpótlás ami Kínában készült
Fél év múlva az ország negyede rongyos lenne
A semmitérő szirszar dolgok nem hiányoznának senkinek sem de az összes többi igen
Még a gagyi tűző Saru is kínai
Ja, ugy nez ki arra.
Zoli!
Mit mondtál hol lehet elesni könnyen motorral?
Beszterce bánya után a 14-es úton?
https://www.google.hu/maps/pla...!4m5!3m4!1s0x4714f8d963294f8f:0x400f7d1c6971580!8m2!3d49.0616613!4d18.9190235
Igen. Azt az egész világ nagyon megszívná.
Ha még nem volt, R.I.P. Niki Lauda........
Vagy csak visszaállna a régi jól működő rend, és minden országban talpra állna a kereskedelem és az ipar. Ja, lehet a fogyasztó társadalom átállna a minőségi fogyasztásra.
ha kína valami miatt bedőlne, de úgy rendesen hogy éhenhal a népesség túlnyomó többsége mert minden megáll
akkor kb mindenki beszopná
lehet nigéria zimbabwe és hasonlók nem nagyon éreznék meg de ahol van némi jólét az nagyon
Akkor ott biztos népszerű is lesz.
de a microsoft nem kínai cég, a huawei rengeteget értékesít kínában
A Kínai-USA háborúra meg annyit, hogy kína kezdte a pofátlanságot. És ha az USA piacot elveszti, plusz az USA cégek kivonnak onnan minden termelést, abba Kína beledöglene...igaz az USA is, bár lehet az USA járna kevésbé szarul. Báár ebbe beleszólhat az is hogy a kínaiak az egész világon mindenben benne vannak, szóval könnyen meglehet hogy az anyaország nélkül is bedönthetik akármelyik országot.

Mindenesetre eléggé kezd hasonlítani a hidegháborúra a szitu, csak most Kínával.
A Huawei már elő is vette a saját OP rendszerét. Valószínűleg számítottak ilyesmire, mert már régóta fejlesztgetik.
Viszont akármilyen jó is lesz, hátrányba kerül vele. A Microsoft bicskája is beletört....bár azok elég töketlenek mostanában.