Lassan szervizre kéne vinnem a nagy dögöt. Tud valaki bárhol preciz, hozzáértő és látott már ZZR1400-et szerelőt? Nagyjából pesten túl nem nagyon mennék, de addig még inkább elviszem, ha jó kezekbe kerül. Nagyjából mindent átnézetnék, motor, futómű. Kerékcsapágy nekem se gond, de mondjuk az első telót nem hánynám szét. Alapjábanvéve sehol nincs tapasztalatom, így a negativ élmények is érdekelnek akár hivatalos márkaszervizeket illetően hogy oda ne vigyem:)
Valami 30 személyes kisbusz ment annyi ember összejött
Kipróbáltam ha teljesen hatra ülök az ülésben akkor is hozzáért a térdem az előző üléshez plusz a szűk 60 kilós gyerekkel alig fértünk el egymás mellett
Persze ha nagyon akartam volna akkor mehetett volna a buli csak nem lett volna kényelmes
az biztos de úgy vállalhatatlanul hosszú ideig tartott volna az út
Napi 10 km táv nekem bőven elég a végkimerülés határáig így minimum 2 hónap lett volna csak az odamenti út
Aaaaa ne legyetek ennyire magyarok van ott is minden. Van ami olcsóbb van ami drágább de a franc aki vinne innen bármit is hogy megromiljon vagy hazahozzam
Azért kérdeztem,mert a csajok már kombinálnak hogy majd ők főznek és itthon megveszik a hozzávalókat aztán lefagyasztva visszük. A haverral meg ott röhögtünk hogy mi a picsának,mikor mindenhol tudsz venni húst meg minden lófaszt. Meg amúgy én is étterempárti vagyok,de ezek szeretnek főzőcskézni...
Na de legalább mi addig a haverral motorozunk
Alapvetően úgy lehet ennek létjogosultsága,hogy elindulok monnyuk spanyolba,Letáborozok valahol egy kempingben,3-4 nap motorkázás,majd az egész kramaccal elmászok monnyuk 300 km-el arrébb,ott is lehet 3-4 nap,ha esik az eső tovább tomom a karavánt monyyuk francia rivierára másik kempingbe.
Ha úgy jön ki irány velence stb.Egy fél évig meg írok képeslapot néha az itthoniaknak.
Máshogy nem érné meg a 20 millás gépes+motor.
Vagy összerakod sajátkezűleg egy tehergépből,és megáll egy közepes családiautó árából ha nem a legszakadtabb járgány az alap.
A főtéren vacsoráztunk, igaz hogy semmi extra. Pizza, hal, tészta és mellé persze sör. Talán 30eurót fizettünk hárman. Szerintem vállalhatóak az árak. Nem szoktunk számolni mindent sőt most már arra állunk rá hogy 1embernek adunk fejenkent 200 vagy több eurót és ő fizet mindent, osztja szorozza baszunk mi rá, meguntuk ezt a ki mikor mit fizetett, ki kinek tartozik...
Na a lényeg, úgy érzem hogy ugyanazt a szinvonalat sokkal olcsóbban kapom mint pl horvátoknál, ott sokszor nagy szart ettem és sziven ütött a számla párszor...
Nem nyomorogsz.
Teljesen kényelmes lesz
Kipróbáltam ha teljesen hatra ülök az ülésben akkor is hozzáért a térdem az előző üléshez plusz a szűk 60 kilós gyerekkel alig fértünk el egymás mellett
Persze ha nagyon akartam volna akkor mehetett volna a buli csak nem lett volna kényelmes
Most nyáron van közvetlen járat valami 20 ezer az ára
2-3 embernek simán megéri
Vonat?
Kenu?
Napi 10 km táv nekem bőven elég a végkimerülés határáig így minimum 2 hónap lett volna csak az odamenti út
Nem fogok nyomorogni azért a tengerért vagy 6-7 órát
De lehet összeütök egy slambucot a parton!
Majd dumálok vele hogy pihenjen ...
Na de legalább mi addig a haverral motorozunk
Ha úgy jön ki irány velence stb.Egy fél évig meg írok képeslapot néha az itthoniaknak.
Máshogy nem érné meg a 20 millás gépes+motor.
Vagy összerakod sajátkezűleg egy tehergépből,és megáll egy közepes családiautó árából ha nem a legszakadtabb járgány az alap.
Na a lényeg, úgy érzem hogy ugyanazt a szinvonalat sokkal olcsóbban kapom mint pl horvátoknál, ott sokszor nagy szart ettem és sziven ütött a számla párszor...
Amúgymeg ott az utasülés elöl.