Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis addig agyakat a család amíg Hajdúszoboszló lett a cél
Számomra érthetetlen okok miatt.....

Amúgy nem a környék a putri hanem az az épület sima panel aztán átlagon felül berendezve viszonylag olcsón ami leginkább fura hogy 90nm írt ami azért ritka mert ilyen 25-40nm szokott lenni az ilyesmi hely. Vagy minimum dupla árban
De valaki már kivette majd megnézem mit értékelt
Kellemesen telik a "szabadságom": motoros túrázás helyett kigletteltem / kifestettem 2 szobát, és tegnap délben az új szekrénysor is megérkezett. Érdekes, hogy az "ingyen" szállítás Tiszalökről Kalocsára belefért az árába. Nálunk ennél többért hitványabb bútorok vannak a helyi 2 boltban, ráadásul 5 ezret kérnek pluszban a helyi kiszállításért.
https://megfizethetobutor.hu/s...
Ha szombatig ráér, megnézném neked.
Nem vágom a dolgot, de a környék nem putri az biztos.
Nem olcsó, kertes övezet.
debreceniek!

ez létező dolog lehet?
https://www.booking.com/hotel/...
mert túl szép hogy igaz legyen,semmi értékelés semmi egyéb infó, ráadásul a google utcakép szerint elég putri az a saroképület
Mindenképp
Bár jelen pillanatban csekély a realitása
Kilója olyan 3-4ezer forint ezeknek az anyagoknak. Persze műanyag az könnyű abból sok kijön.
9ezer forintért amit Zoli mondott már van űrhajó építő alapanyag is. Az alapból dupla élettartamot tud mint a danamid.
nekem valami 1500 forintért csinált a motoremelőhöz 2 görgőt az esztergályos, ha egyenesen vágja a boltos a danamid rudat meglett volna 3db is belőle mert kb 2mm eltérés van
kb 10 perc meló volt a 2 görgő
a rúd meg 5-600 ft körüli összeg volt
Valami ertelmes esztergalyos kell majd,a gyari feher danamid csuszopersely valami 9 rugo es kell 4 db.
mi a hegyen tekergettük össze vissza hátha bikább lesz aztán jól elbasztuk mert most meg kicsit sokall, nem indul csak egy kis gázadásra, alapjáraton meg leáll 10-15 s után, de lusta vagyok beállítani meg amúgy is az asszony jár vele ide-oda
Vannak gondok azért,a hoki nyitott légszűrőhöz kevés a 12-es karbi,a vario nyögvenyelősen indít az elején,az elejét meg kéne csinálnom mert már a crom rész alatt a fémet is kirágta a zsíros teló danamid csúszója,lötyög mint állat,és nem lehet kapni jobbosat,ki kell mókolnom a szarból a csillapító patront és egy balosba kell hegeszteni,a vilalmosság meg hol van hol elmegy,gyujtás van de ilyenek hogy index,féklámpa,benzinszint az hol van hol nincs,meg random leereszt a kuka első gumi,a középtámasznak letört a taposó része és elhagytam ,az oldaltámasz meg túl magasra emeli és ha nem lejtőn felfele áll egy idő után felborul mint a büdösbogár,az idomok szarok,az kell új mert amit bontanak egy halom szarkupac,és nincs első lámpa.
Nya ez téli project most megy rendületlenül,talán a 4. tankot fogyassza ki a kis drága.
Múlt évben megmásztunk vele pár hegyet, felfelé kicsit nyögött azért én lazán 2 személynek számítok az átlag 50es felhasználók között
Én eddig minden motoromnál kicsit lazábbra hagytam a láncot, leesni nem tud csak a villát ne csapkodja
A centiket sosem néztem, kiülök a csomagtartó végére így kb egyenesen áll a villa aztán egy kalapáccsal megmozgatom a láncot
Ilyen állásban a leghosszabb a 2 lánckerék közti táv aztán biztos nem lesz túl feszes
Akár mehetek én is a kékkel.
ha valaki jönne még 2-3 ember akkor meggondolnám
ha indulnánk 4 felé sötétedés előtt ott lehetnénk egy 600km távon
robogóval tudok elvetemült lenni
8 literes a tankja 200km lazán elmegy(maxigázon 63km/h mellett 3,1 a fogyasztás) szóval 2 tankolással+pihenővel meg lehet úszni
Hazamentem,eloenoriztem,beallitottam az intervallum felso allasaba,inkabb logjon.
A legutóbbi esetünk óta kezdem azt érezni, hogy ez nem véletlen, ugye ha csak kissé túlfeszül attól még elmegy és nem azonnal vágja haza a dolgokat viszont pont mire lejár a gari megszólalnak az érintett csapágyak amit ugye ki kéne cseréltetni.
Vazz, ha együtt mentek a videót tegyétek közkinccsé.
Uristen de balfaszok!
lusta disznó.
robogoval toronyirant?
Hoztak egy fel literes üveg SOS vizet annyi pont elég nekem
De lehet 3 ybr 250-es.
Végül is olyat is látott, mert az egy félbevágott 6 hengeres BMW
Abba nincs 12e,meg van vagy 8e km szervízig.
Nem vagyok meggyozodve a markaszervizben de oda kell meg vinnem.garis.
Legutoljara tulfeszitettek a lancot.