Meglehet mert futtában vagyok
És épp szörnyűlködöm hogy 1450 Ft egy kis Tubus fbs aztan amihez kellett kértem kétezret
Mondjuk megmaradt a 3/4 része de legalább be tud száradjon rendesen
Én egy csomó ilyen helyen voltam már
Szinte mindig a legolcsóbb helyeken
Többnyire 10-12 ezer egy éjszaka 3 személynek
Amúgy egyik se volt még gáz kb mintha öreganyámnál lennék 92-ben
Erdélyben lehet durvább dolgokat is tapasztalni igaz ott ilyen 3500-5000 forint közti napi árban reggeli+ vacsorával
Úgy általában,de a vidéki garázs-családiházas bútorboltokat kerülöm mint ördög a tömjénfüstöt.
Viszont a sima 18-as bútorlap-3,5x35-ös facsavar kombó "kilátszik a feje a csavarnak mertazaqurvadizájnos" szekrénysorok sem a világszámok.Tény hogy modernebb a forma némileg,és olcsó de egy kölni vásáron tuti nem hódítana.
Nem sok ilyen helyen voltál még
Többnyire az ilyen helyeken a 80-as és a 90-es évek dizájnja hódít
Esetleg az ágy valami jisk fenyő recsegős ágy
Ehhez mérten dizájnos
Az ár az még KB egál bár kétleném hogy a megfizethető mindig számlásan adja,valami papírt írnak ami úgy néz ki.Viszont hogy a Kizsó szekrénysorai a minőség csimborasszója lenne.......kiváncsi lennék mi akkor a hulladék.
Olyan Kasza..... Mert hátul a lucernát is kellene lassan kaszálni
Lassan egy éve nem iszok szeszt aztán a szár agysejtek nem pusztulnak ki
És épp szörnyűlködöm hogy 1450 Ft egy kis Tubus fbs aztan amihez kellett kértem kétezret
Mondjuk megmaradt a 3/4 része de legalább be tud száradjon rendesen
Szinte mindig a legolcsóbb helyeken
Többnyire 10-12 ezer egy éjszaka 3 személynek
Amúgy egyik se volt még gáz kb mintha öreganyámnál lennék 92-ben
Erdélyben lehet durvább dolgokat is tapasztalni igaz ott ilyen 3500-5000 forint közti napi árban reggeli+ vacsorával
http://youtu.be/oWMn3Vk7SWo
Viszont a sima 18-as bútorlap-3,5x35-ös facsavar kombó "kilátszik a feje a csavarnak mertazaqurvadizájnos" szekrénysorok sem a világszámok.Tény hogy modernebb a forma némileg,és olcsó de egy kölni vásáron tuti nem hódítana.
Főleg így hogy változik a program 3x is
Többnyire az ilyen helyeken a 80-as és a 90-es évek dizájnja hódít
Esetleg az ágy valami jisk fenyő recsegős ágy
Ehhez mérten dizájnos
Aztán napi 2-4x el kell menni oda
Kevésbé zsúfolt, nem olyan rongyrázós, lehet pecázni, hangulatos, családias.