Ja árak gyorsba, mint otthon kb. Drágul folyamatosan de nem még mindig élhető simán, nagylábon. 50euro korul van egy szoba 2főre klímával reggelivel, nem központ de Kozorhoz közel a tengerparton.
Az úgy vagány lesz nagyon készülj fel idegilg a vezetésre mert nehézkes lesz.
Én most Szerbián jöttem haza ami talán nektek is jó lehet.
Na de majd írok privátban mert most én is nyaralok és csak annyi idő van míg az ember a vc-n ücsörög meg várja a többieket
Buszt béreltem,mert a haverék is jönnek velünk. Augusztus 10-én indulunk 2 hétre. Az árakra vagyok kíváncsi...kaja,pia..stb.
Motorral akartam menni a haverral,de az asszonyok behisztiztek hogy ők nem vezetnek ennyit nélkülünk....úgyhogy cumi.
Majd ott bérelek valami motort ha lehet....
Igazából nem tudok mit mesélni róla. Baromi szép. Ha a várba felbaktatsz naplemente előtt és ott nézed meg a naplementét az csodás. De ha felmész autóval vagy motorral a Lovcen kilátóba na az pazar
Az óváros is nagyon szép, barangolós, eltévedős óváros.
Állitólag lehet delfineket látni az öbölben, én már 4-5x voltam de soha sem vol időm csónakázni pedig az is hatalmas élmény lehet.
Az egész Kotori-öböl egy kis csoda. Nagyon szép.
Ha motorral mennél akkor írok még pár dolgot a közelben tanácsként aztán ha akarod megfogadod ha nem, nem akkor nem viszont ha szervezett kirándulás akkor szerintem mindent megmutatnak ami fontos.
http://youtu.be/Q9x2nLaPkyA
.
.
.
.
Ott voltunk már,itt még nem
Én most Szerbián jöttem haza ami talán nektek is jó lehet.
Na de majd írok privátban mert most én is nyaralok és csak annyi idő van míg az ember a vc-n ücsörög meg várja a többieket
Tudok járni a vízen ...IS
Motorral akartam menni a haverral,de az asszonyok behisztiztek hogy ők nem vezetnek ennyit nélkülünk....úgyhogy cumi.
Majd ott bérelek valami motort ha lehet....
Igazából nem tudok mit mesélni róla. Baromi szép. Ha a várba felbaktatsz naplemente előtt és ott nézed meg a naplementét az csodás. De ha felmész autóval vagy motorral a Lovcen kilátóba na az pazar
Az óváros is nagyon szép, barangolós, eltévedős óváros.
Állitólag lehet delfineket látni az öbölben, én már 4-5x voltam de soha sem vol időm csónakázni
Az egész Kotori-öböl egy kis csoda. Nagyon szép.
Ha motorral mennél akkor írok még pár dolgot a közelben tanácsként aztán ha akarod megfogadod ha nem, nem akkor nem