Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azonnal el kellett volna adni és mindegy mennyiért
Nemsokára egyikőtök csak azért dolgozik, hogy tudjátok szervizelni azt az öreg debedelmet
Amúgy olyan fosul néz ki az úri Audi hogy Hajdúszoboszlón a benzinkutas mindenáron meg akarta volna venni
Nekem a Corsa kocsit akarta megvenni egy ismerős így (3x50ezer)
Mondtam neki ha meglesz az első részlet elviszem a kocsit a harmadik után a kulcsot is megkapja
Igazandibol az a 100-150 ezer nem egy nagy összeg
De pl a ktm motort nem adnám oda 20x 50 ezerért
Montenegróban én is ezt tervezem!
Azt se szeretem, de a horvat tengerparton is 10 perc pancsolas utan inkabb motorozni mentem a 35 fokban.
Antiszociális vénember. Menj a thermálba!
Mindketto hidegen hagy, meg a motoros talalkozo is.
sziasztok, segítség kellene ! Elszakadt a láncpatentszem (cbr 900 sc33), szeretnék új láncot venni, de nem tudom hanyast vegyek? Fogaskereket nem szeretnék mert az hibátlan kevesett futott , csak a láncot valaki nem jol rakta össze , és gyenge minőségünek találom. Did láncot szeretnék vennni, viszont a fogaskerekek adottak, a fennt lévő fogaskerekekhez bármilyen láncot tehetek? 530as erősitett did lánc az jó hozzá? Ha nem akkor honnan tudjam , hogy milyen kell hozzá?
Meg miben motorozik a szerencsétlen XL-es bukóban! Oké nagy arca van, de azért...
Alapvetően a brand számomra egy irritáló ki ha én nem fos. Ahogy írtam handriskának is a videó alá, ha annyira földet akar menteni szedjen szemetet, ültessen fát és ne pazarolja az ivóvizet olyan úri dolgokra, mint kocsi mosás, szarlehúzás stb. Ha már ennyire bolygót akar menteni egy kibaszott teslás, akkor csinálja jól! A bimmer nekem sem jön be, de azért ne hasonlítsunk már egy M4-est egy ilyen foshoz, mert nem egy a kettő! Nagyon nem húzott el, csak eddig a többi leszarta most már csinálja és van jobb tőle, csak ugye a musk vakítás hatásos.
Ez a testhez símúló bokafarmer kikészít...
Az, meg öltözz úgy 50 évesen, mint egy 16 éves páva gyerek.
Szerintem lízingelné. Aztán ha az utolsó részlet megvan,akkor a nevére kerül.
Így tudom elképzelni....
De kurvára nem érdekel az ilyesmi...KP!
Van pár...de ne keverd össze egy Capussal,vagy egy Balaton Sound-al.
Mondjad neki hogy persze lehet , mikor az utolsó részletet adja viheti a motort !!!
Havonta tol egy 100 ast addig te tarolod a motort a garazsban.
Huhh de kurvasok a pava a sportmotorosok kozt is.
Havonta 100 ezer. Amúgy én sem tudom hogy hogy kivitelezhető,de nem is érdekel...nem hallgattam végig őket.
Azt egyébként hogyan gondolják?
Amúgy a csóróságról meg annyit,hogy felraktam a motorom eladásra. Már a harmadik srác hívott hogy részletre adom e.
Dehogy néznek ki...hagyadmááá. Leszarják kinek mennyi pénze van. Pálinka legyen nálad
Nem a Herlis találkozóra gondoltam
18 ezer a napijegy. Annyiért nem éri meg szopatni
Mennyi nálatok a Model3 alapverzió? Én innen 39ezer $-árt látok. Én ennyiért már rohannék is venni, még az Autopilotos Longrange-re is összevakarnám a különbözetet, de itt az EU-ban alsó hangon 5millióval (17e$) több az ára adókkal együtt.
Amúgy fura, mert pont a szállítási költség az egészen elhanyagolható, nem az dobja meg az árát.
A rosszlányokon félárban megteszik