Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem.

Viszont van a környezetemben olyan eset, hogy a négy évszakos gumit nem fogadja el a biztosító.
Azt is kiszámolja hogy ha nem a teszkos 8 ezres hanem a gecinagymárkás 45 ezres lett volna rajta akkor is elkerülhető?
Mert itt is kb annyi a különbség mint a téli nyári között
Vidéken fele nép használt télivel jár... Főleg aki sosem megy messzire
Nekem semmi hangja sincs
Igaz csak pár éves
Volt egy nagyon régi gumin na az csikorgott mint ha az usás autósüldözéses filmben lettem volna
Majd amikor egy balesetnél a szakértő kiszámolja, hogy elkerülhető lett volna ha az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal, akkor megy a csodálkozás...
És hogy csikorog körforgalomban, te jó ég.
Tudom, annak tudataba vezetek. Az en kocsim hetvegi kocsi nem hasznalom minden nap, de igazad van.
Nekem is teli van az opelen. Öreg ezert maradt fent hogy kopjon a lelke aztan kap egy új szett télit télen.
Ha a télin nincs meg 4mm akkor az már nem minősül télinek így nyárivá válik ezért simán lehet kopott télivel nyáron menni.
Az opelen kb 2 hete cseréltem le a télit
Olyan szarul ment vele hogy észre sem vettem hogy a téligumi van még rajta
Ülünk a hintán aztán a kocsi pont előttünk volt akkor nézem miért van ezen ilyen sok minta......
Tudom, de sokan nem.
Aki hitetlen, az menjek ki egy tesztpályára (Hring területén. autóklub....) és meg fog lepődni, hogy mennyire szarul fékezhető a téli gumi nyáron a nyárihoz képest.
Akkor ez azt jelenti, hogy jó? Hát nem...
Balfaxok, akik nyáron tönkreteszik a téligumikat....kockáztatva a menetdinamikai tulajdonságokat.
A nyáron tönkretett téli gumi meg télen sem lesz már jó.... persze akkor meg lehet felrakják a nyári gumikat!
Sok autón van pedig...
"Ezzel a téli nyár gumikkal engem már nem etetnek meg szopassák a dzsínóféléket akik még hisznek a mesékben barázdástúl, gumikeverékestűl"

No komment....csak megjegyzem, hogy háttal ülsz a moziban és még a szemed is csukva van!

Nem kívánom, hogy meg tudd a téli gumi határait nyáron....de igen veszélyes pl. féktávon és csak egyet említettem.
Látom még mindig vergődik ez a szerencsétlen, eddig etetem, most már tiltáska van a kiskancsónak!
Kecskemét előtt is van egy nagyon hasonló szakasz
Nemrég voltam arra 3x is aztán olyan volt mintha ismerős lett volna
igen mert vett egy 80-ért ilyen-olyan szuper nokian nyári gumit azt hangos meg tolja az autót meg rázza Csak annyira, hogy szétszedettem miatta a diffit mert olyan volt mintha onnan jönne a zúgás, meg a darázás. ( nem baj legalább karban lett tartva az is) Úgyhogy nem került fel maradt a téli. Kanyarban meg sem nyikkan nem úgy mint a személyautó gumik. Ezzel a téli nyár gumikkal engem már nem etetnek meg szopassák a dzsínóféléket akik még hisznek a mesékben barázdástúl, gumikeverékestűl
A c-s gumi az c-s gumi és tök mindegy, hogy mit hazudnak milyen
Még mindig vergődik az a szerencsétlen élettelen troll vagy már bezárták?
apróság
Téli gumi....
Szerinted egy raklap cucc kerek egy tonna volt
inikém honnan veszed én járok elég sok autópályát de mindenhol egyforma Egyébként m7 becsehely
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem akkor kaptál defektet amikor fullra pakoltad a kocsit
hát ezen beszarok
hát még az asszony swittyére vettem nem mondták, hogy futózott kb. 10 éve volt. Leszakította a sárvédő dobot. Nem bírta a guma a 160-at Kaptam helyette két mislejnt