Szerintem az a vas vastagabb. Én pár hete mikor hoztuk a haver motorját, rá is álltam a 100 kilómmal a vonóhorogra, úgy, hogy rajta volt az utánfutó meg motor.
Én is dilis amcsi leszek?
Az amcsik dilisek. Nekem a tesóm nőtt fel ott, pont olyan. El van hízva, a sivatagba jár lövöldözni és folyamatosan azt mondja, hogy ne menjek el a kocsisor között motorral, mert mennyire veszélyes.
(Nem kellett volna az a harmadik pálinka. De olyan finom.)
Az ok, de itthon valami 75 kg a fuggoleges terhelese a vonofejnek.
Konkretan 4db kb 12-es csavar talan 3mm es laposvas 4 tavtarto huvely alkotja a vonohorgomat amit ugy rak fel az ember hogy a ket lemez hossztartot atfurja. Egyszer mar letort a 3 as laposvas. Egy 450 kg utanfutotol.
Nem kene 200 kg motorral terhelni.
Ja, vegulis szamithatjuk egy jo lablogatos fekvesnek is.
Az 50 meteres olimpiai medenceben uszas is csak pancsolasnak szamit hiaba nyom le az ember 80 kort.
Nebassz ki hogy a nap vegere nem lenne szabad kidogolnom hanem pihenten vegezni.
Valszeg helyben a gravitacio mas, vagy a megtett meterek szama negyede a debreceninek, esetleg a sulyom kisebb.
Campus fesztivál
Alig tudok menni minden lábujjak alja teli van vízhólyaggal
Ilyen 14-16 ezer lépések voltak naponta máskor ennyit egy hónapban nem megyek mint itt egy nap alatt
Ezen az elvont Sziget fesztivál angyalok de senki sem akar sátrazni. Annak lenne értelme meg a szar zenék mellett is
Mondjuk ilyen Martin Garrix és hasonlók érdekelnének
Akkor szerintem még nagyon messze voltam
Egész hétvégén fesztiváloztam Debrecenben
Mellé egy kis wellness Hajdúszoboszlón
730km lett a túra annyit futkostam Debrecen és Szoboszló között
Én is dilis amcsi leszek?
(Nem kellett volna az a harmadik pálinka. De olyan finom.)
Konkretan 4db kb 12-es csavar talan 3mm es laposvas 4 tavtarto huvely alkotja a vonohorgomat amit ugy rak fel az ember hogy a ket lemez hossztartot atfurja. Egyszer mar letort a 3 as laposvas. Egy 450 kg utanfutotol.
Nem kene 200 kg motorral terhelni.
Az 50 meteres olimpiai medenceben uszas is csak pancsolasnak szamit hiaba nyom le az ember 80 kort.
Nebassz ki hogy a nap vegere nem lenne szabad kidogolnom hanem pihenten vegezni.
Valszeg helyben a gravitacio mas, vagy a megtett meterek szama negyede a debreceninek, esetleg a sulyom kisebb.
Főleg ha le-fel is kell menni
http://youtu.be/4GekqYXoBT0
Jövő hét Szeged oda is kell menni elég sűrűn
Amúgy ez a Debrecen tetszik nem egy idegbeteg város a Nagyerdő környéke a csöveseket leszámítva tök jó környék
Alig tudok menni minden lábujjak alja teli van vízhólyaggal
Ilyen 14-16 ezer lépések voltak naponta máskor ennyit egy hónapban nem megyek mint itt egy nap alatt
Ezen az elvont Sziget fesztivál angyalok de senki sem akar sátrazni. Annak lenne értelme meg a szar zenék mellett is
Mondjuk ilyen Martin Garrix és hasonlók érdekelnének
Egész hétvégén fesztiváloztam Debrecenben
Mellé egy kis wellness Hajdúszoboszlón
730km lett a túra annyit futkostam Debrecen és Szoboszló között