A jelenlegi kocsimon pöppet nagyobb kerekek vannak, mint az ezres Yarison voltak: 205/55-R16. Majd veszek ehhez is ősszel egyet a Tescoban. (El akartam ajándékozni, de egyik közeli ismerősöm autójára sem jó az a méret)
Lassan elkészül a közel ezer literes tárolóm
Utána nem kell naponta levegővel baszakodni
Amúgy ha mindkét szelep zárva van a kompredszoron hetekig tartja a levegőt
Ne dobd ki. Osztrákokhoz be sem léphetsz nélküle.
Manapság amúgy tényleg nincs értelme, de régebben amíg volt rendes tél, hóval, jéggel, hideggel, akkor hasznos volt.
Felraktam a nyári gumira és az üres megbénult városban vígan csapattam, minden probléma nélkül.
Felhasználó függő. Egy áruterítő aki pályán napi 2-300 km-ert lenyom télen nyáron,annak érdemes a gumikat cserélgetni. Aki csak hobbi szinten használja a kocsiját,annak elég a négy évszakos.
De van olyan haverom,aki síelni jár négy évszakossal,mert kint úgy is hólánc kell.
Bogyónak igaza van...ma már tényleg lehet jókat venni. Nagyon minimãlis külömbséget vettem észre télen a télihez képest.
De annyira be vagytok szarva amúgy ettől...régen apánk fasza volt a téligumi,meg az elektronika...és csodával határos módon élnek a szüleink (tiszt.a kiv.)
Nekem valami kínai fos van az Audin aztán hibátlan
Opel hoz volt téli-nyári és Románba járós szett mind felnin van
És a téli tényleg lényegesebben jobb a Havas latyakban mint a nyári .....
Mivel minden nap kellett így megvettem mert egy nagy szopást ha elkerül át ember már megérte
Az audin addig lesz ez a fos kínai amíg le nem kopik fullra hiszen ha esik a hó akkor az astrával megyünk vagy sehogy
Ha feltámasztod bakra gumit se kell venni.Ugysemegy.
Amúgy talán 12500-ért vettem /stück a gumik drabját KB ugyanott vagyok árban mint a 4 évszakossal.Csak kidöglök mire átcsavarozom évente 2x.
A villás hasonlatodhoz
Van olyan túra cucc ami kanál de be van vágva h a vége mint a villának
Szóval vagy mindkettő vagy egyik sem mert mindkét funkciója korlátozott
De a nagy előny hogy nem zörög a hátizsákban mivel egyedül van és könnyebb az egy eszköz mint a kettő
A gumi is ilyen
Aki megteheti hogy nem megy mindennap annak a 4 évszakos is fasza hiszen ha pl leesik 20 centi hó majd elmegy a teszkoba a jövő héten
Van egy csomó átverés is és egy csomó “mert megérdemled” és egy csomó sumák elhallgatás
Persze az is igaz hogy a jobb az többnyire tényleg jobb de sok esetben feleslegesen
Kb. egy hónapja nagyon tetszett, hogy a fészekben ült a gólya madár a tojáson a társa pedig kiterjesztett szárnyakkal állt felette. Először nem tudtam mi ez, de rájöttem, hogy így árnyékolta a tojót, ne süsse annyira a Nap, gondolom! Most már négy madárka álldogál . Csak azt nem értem miért fogy el minden évben kettő közülük, csak kettő jön vissza ! Érdekes a természet szabályozása!!
Utána nem kell naponta levegővel baszakodni
Amúgy ha mindkét szelep zárva van a kompredszoron hetekig tartja a levegőt
Kis autóra bugdet kategóriás négyévszakos gumit vettem női sofőrnek, kb évi 4-5000 km futásra.
Manapság amúgy tényleg nincs értelme, de régebben amíg volt rendes tél, hóval, jéggel, hideggel, akkor hasznos volt.
Felraktam a nyári gumira és az üres megbénult városban vígan csapattam, minden probléma nélkül.
Kibasztuk a puját aztán irány Hajdúszoboszló herét áztatni
Már nagyon unom ezt a nagy nyüzsgő várost
De van olyan haverom,aki síelni jár négy évszakossal,mert kint úgy is hólánc kell.
Bogyónak igaza van...ma már tényleg lehet jókat venni. Nagyon minimãlis külömbséget vettem észre télen a télihez képest.
De annyira be vagytok szarva amúgy ettől...régen apánk fasza volt a téligumi,meg az elektronika...és csodával határos módon élnek a szüleink (tiszt.a kiv.)
Előttem mentek
Opel hoz volt téli-nyári és Románba járós szett mind felnin van
És a téli tényleg lényegesebben jobb a Havas latyakban mint a nyári .....
Mivel minden nap kellett így megvettem mert egy nagy szopást ha elkerül át ember már megérte
Az audin addig lesz ez a fos kínai amíg le nem kopik fullra hiszen ha esik a hó akkor az astrával megyünk vagy sehogy
El lehet vele bohóckodni, de igazából egyik tulajdonság sem az igazi.
Ha lesz akciós krokodil emelő a lidlbe azt is veszek mert a lég kulcsos boxer emelő kihalt
Amúgy talán 12500-ért vettem /stück a gumik drabját KB ugyanott vagyok árban mint a 4 évszakossal.Csak kidöglök mire átcsavarozom évente 2x.
Van olyan túra cucc ami kanál de be van vágva h a vége mint a villának
Szóval vagy mindkettő vagy egyik sem mert mindkét funkciója korlátozott
De a nagy előny hogy nem zörög a hátizsákban mivel egyedül van és könnyebb az egy eszköz mint a kettő
A gumi is ilyen
Aki megteheti hogy nem megy mindennap annak a 4 évszakos is fasza hiszen ha pl leesik 20 centi hó majd elmegy a teszkoba a jövő héten
Ez alap józan gondolkodás.
Sokmindenre van céleszköz, céltárgy az optimális használathoz.
Villával is lehet levest enni, de mégis arra ott a kanál.
Persze pipi biztos villával eszi, mert neki ne adjanak el kanalat... ugye!
Persze az is igaz hogy a jobb az többnyire tényleg jobb
Mert szerinted ugye minden csak átverés.
És sok minden olyanban hisz amiben mi nem