Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jelenlegi kocsimon pöppet nagyobb kerekek vannak, mint az ezres Yarison voltak: 205/55-R16. Majd veszek ehhez is ősszel egyet a Tescoban. (El akartam ajándékozni, de egyik közeli ismerősöm autójára sem jó az a méret)
Lassan elkészül a közel ezer literes tárolóm
Utána nem kell naponta levegővel baszakodni
Amúgy ha mindkét szelep zárva van a kompredszoron hetekig tartja a levegőt
Első birkózás van most folyamatban.

Kis autóra bugdet kategóriás négyévszakos gumit vettem női sofőrnek, kb évi 4-5000 km futásra.
Ne dobd ki. Osztrákokhoz be sem léphetsz nélküle.
Manapság amúgy tényleg nincs értelme, de régebben amíg volt rendes tél, hóval, jéggel, hideggel, akkor hasznos volt.
Felraktam a nyári gumira és az üres megbénult városban vígan csapattam, minden probléma nélkül.
Mind leenged egy idő után.Szar a tömítésük.Dewalt ütvecsavarozó megoldja.De pakolászni kell a rohadt felniket is.
Jahh...ott meg én lakok
Csak ide-oda ugrándozok mint egy ártatlan kenguru.
A koncert helyszinére
Kibasztuk a puját aztán irány Hajdúszoboszló herét áztatni
Már nagyon unom ezt a nagy nyüzsgő várost
Mivel itt laknak.....
Felhasználó függő. Egy áruterítő aki pályán napi 2-300 km-ert lenyom télen nyáron,annak érdemes a gumikat cserélgetni. Aki csak hobbi szinten használja a kocsiját,annak elég a négy évszakos.
De van olyan haverom,aki síelni jár négy évszakossal,mert kint úgy is hólánc kell.
Bogyónak igaza van...ma már tényleg lehet jókat venni. Nagyon minimãlis külömbséget vettem észre télen a télihez képest.
De annyira be vagytok szarva amúgy ettől...régen apánk fasza volt a téligumi,meg az elektronika...és csodával határos módon élnek a szüleink (tiszt.a kiv.)
Amugy a Tankcsapda megérkezett Debrecen városába
Előttem mentek
Nekem valami kínai fos van az Audin aztán hibátlan
Opel hoz volt téli-nyári és Románba járós szett mind felnin van
És a téli tényleg lényegesebben jobb a Havas latyakban mint a nyári .....
Mivel minden nap kellett így megvettem mert egy nagy szopást ha elkerül át ember már megérte
Az audin addig lesz ez a fos kínai amíg le nem kopik fullra hiszen ha esik a hó akkor az astrával megyünk vagy sehogy
A villát se keverjük a kanállal!
Ne keverd össze a mai, drága 4 évszakosokat a 10 évvel ezelőtti, olcsó szarokkal....
Na, hát a 4 évszakos gumi!
El lehet vele bohóckodni, de igazából egyik tulajdonság sem az igazi.
Nekem van lég kulcs
Ha lesz akciós krokodil emelő a lidlbe azt is veszek mert a lég kulcsos boxer emelő kihalt
Mi történt?! Magából egy egész állatkert lett?
Ha feltámasztod bakra gumit se kell venni.Ugysemegy.
Amúgy talán 12500-ért vettem /stück a gumik drabját KB ugyanott vagyok árban mint a 4 évszakossal.Csak kidöglök mire átcsavarozom évente 2x.
A villás hasonlatodhoz
Van olyan túra cucc ami kanál de be van vágva h a vége mint a villának
Szóval vagy mindkettő vagy egyik sem mert mindkét funkciója korlátozott
De a nagy előny hogy nem zörög a hátizsákban mivel egyedül van és könnyebb az egy eszköz mint a kettő
A gumi is ilyen
Aki megteheti hogy nem megy mindennap annak a 4 évszakos is fasza hiszen ha pl leesik 20 centi hó majd elmegy a teszkoba a jövő héten
Mitől véglet ez?
Ez alap józan gondolkodás.
Sokmindenre van céleszköz, céltárgy az optimális használathoz.

Villával is lehet levest enni, de mégis arra ott a kanál.

Persze pipi biztos villával eszi, mert neki ne adjanak el kanalat... ugye!
Van egy csomó átverés is és egy csomó “mert megérdemled” és egy csomó sumák elhallgatás
Persze az is igaz hogy a jobb az többnyire tényleg jobb de sok esetben feleslegesen
A logikád....
Mert szerinted ugye minden csak átverés.
Azé egy zsák krumplit beleraktunk télen a csomagtartóba
Kb. egy hónapja nagyon tetszett, hogy a fészekben ült a gólya madár a tojáson a társa pedig kiterjesztett szárnyakkal állt felette. Először nem tudtam mi ez, de rájöttem, hogy így árnyékolta a tojót, ne süsse annyira a Nap, gondolom! Most már négy madárka álldogál . Csak azt nem értem miért fogy el minden évben kettő közülük, csak kettő jön vissza ! Érdekes a természet szabályozása!!
A gino egy kicsit a végletek embere
És sok minden olyanban hisz amiben mi nem