a parasztot meg nem kell irigyelni, mert akinek többszáz hektár van az nem paraszt, az már nem rázatja szét a gerincét a traktorban
az ilyen 10-50 hektáros birtokosok élete full szopás
pl egy ismerős fóliázik idén a káposztával bukott 1.4 millát+ a munkáját, azt mondja ha jól megy a paprika akkor az idei éve kb nullás lesz
vagy egy minimális haszon lesz az egész földműves szakmában
Sokan parasztoznak. A mostani igazi nagy parasztok a több száz hektár földjeikkel,a több száz millás műholdas gépekkel meg mosolyognak.
1 hetkár 4 milló forint...de itt még több. Lehet számolgatni
Szeretnék paraszt lenni....
Nekem volt egy rúzsai körlettársam az is igazi tírpák volt pedig Rúzsa valahol Szeged környékén van
Neki a stihl tílpűrész volt meg máttfekete áró és a társai
6 általánosig kisebb-nagyobb zökkenőkkel eljutott
Ami a vicc hogy szakaszvezető volt, azért ebből látszik hogy a honvédség nem semmi egy szervezet, én érettségivel tizedesig jutottam majd őrvezetőként szereltem le szerencsére az a kis csillaghullás megmentett pár hét fogdai pihenőtől
Ha jól tudom!?.....Akkor a Nyíregyházára betelepült Szlovák mesterembereket hívták "tirpákoknak" anno még minden hátsószándék nélkül,valamikor az 1700....as évek környékén,de mindjárt utánanézek.
És tudja valaki,hogy mi a tökömért nem tudok hirdetést feladni a sprtmotoron???
a parasztot meg nem kell irigyelni, mert akinek többszáz hektár van az nem paraszt, az már nem rázatja szét a gerincét a traktorban
az ilyen 10-50 hektáros birtokosok élete full szopás
pl egy ismerős fóliázik idén a káposztával bukott 1.4 millát+ a munkáját, azt mondja ha jól megy a paprika akkor az idei éve kb nullás lesz
vagy egy minimális haszon lesz az egész földműves szakmában