Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém többet ér!
Kéne még par evig.
Nem kell őket sajnálni, sokat ismerek én még síráson kívül mást nem hallok tőlük, de van pénz szarásig.
Tény hogy sokat kell gürizniük, na jó nem mindnek mert Pénztáros Lőrinc nem igazán dolgozott meg azért a sok földért, de van aki igen...
Én nem veszem le! Majd kirohad, leadom.
Kapják be a Bihari Mocskosomat!
Venni. Levizsgázik aztán eladni
Utcai motor semmire sem jó
Mivel nincs kölcsön gép ami az oktatóknak van arra még kb 30 ember vár így kell venni valami fos utcait
"milyen motor van legalább 29kw és 396ccm ami relatíve olcsó és el lehet adni könnyen? "

Te most venni vagy eladni akarsz?
Nem fér bele az A2-be, a fojtott meg túl gyenge.
Vedd meg tole, add oda erte a gsxr-t.
Nekem amikor beomlott az akna, simán mondták hogy semmi gond, addig is elzárják amíg nem hozzáférhető az óra.
Mondjuk nekem pont jól is jött ki, mert semmi nem volt rákötve, és addig sem volt vele macera.
az a baj hogy nekem az lc4 36kw
buzi osztrákok......nem tudom mire volt ez a 36 jó, ha csak 35 most semmi gondom nem lenne
a2........max 35kw
amúgy az er5 is vagy kevés mert anno 25kw lett kipuncsolva, vagy a gyári 37 ami meg sok
Az mocskos kulák, nem paraszt
MT 9
A barátodé
múlt évben fasza volt minden, átvettek mindet
aki bérbead földeket az ismét más, felveszi a támogatást, kiadja, még ha relatíve olcsón is aztán elvan mint ponty a tóban
Er5
Hornet
Ne sajnáld őket,ha nem érné meg nem csinálnák hidd el. Csak ha kiadja bérbe abból megél teeee
Meg felveszik a rengeteg támogatást,fagykár,aszály ,belvíz,jég...stb...stb...
Tudom mit beszélek,van a családban “paraszt”.
endúrót akar venni, de ezeknek a forgalmijában mindig valami extrém alacsony teljesítmény van
pl nekem a huskynak 13kw volt a forgalmiban pedig 50 ló tuti volt, de ilyen az összes exc is
GéeSöccá' - ráadásul qrva könnyű vele motorozni, és meg is tarthatja egy-két évig...
a postás szakma a fasza de elbuktam mert későn tudtam meg
igaz a cigókkal kellett volna kicsit veszekedni mert külterületi postás kellett volna de ha a pitbull ül az anyósülésen mindenki nyugodt lesz

egy haver vízóra leolvasó volt pár hónapig, azt mondja a cigók olyanokat csináltak hogy ácsoltak egy kintibudit a vízóra akna fölé és abba szart mindenki, aztán olvassa le aki tudja
motorozzunk
a gyerek vizsgázni szeretne a2-re, az oktatási helyeken elég fos a motor ellátás kb olyan sor van hogy idén nem sok eséllyel kerülne sorba
érthető okokból senki sem szeretné kölcsönadni a motorját egy kezdőnek gyakorolni+vizsgázni(aki meg igen annak nem jó a motor mert csak 24kw van a forgalmiban)
a kérdés:
milyen motor van legalább 29kw és 396ccm ami relatíve olcsó és el lehet adni könnyen?
Ini barmire tud gyartani ideologiat hogy miert nem jo es bukta.
Igy marad a bestoff kanape.
mázsaszám rohadt a káposzta a fóliasor végén, szóval lehet benne valami, az átvevő baszta átvenni, amit bírt elhordta a nagybanira de az sem ment valami jól gondolom nem csak ő járt így

valahogy most ezek a termények nem mennek jól nagy tételben, egy másik ismerős a barackkal kínlódik eddig minden nap egy kocsival szedtek és vitte a nagybanira most meg hol eladja aznap hol nem
Te meg elhiszed....kis butus