Amúgy ha te nem tudsz választani mi hogy tudnánk?
Olvass teszteket ki kell próbálni mindkettőt aztán meglesz az igazi
De a lényeg :
Minél nagyobb ccm annál jobb
Csak 15 kg.De 50 lóval több,annyival felnőttesebb hogy nem fogod 2 ev mulva elpöccinteni csak 5.
Uj motornal ez fontos mert nem az első nagy aresesnel akarsz szabadulni.
De ha suly a gond vegyel egy street triple-t Teletankolva is 10 kiloval konnyebb a cbr500 nal.
De egyébként amiről soha nem esik szó, hogy hány kiló vagy?
Mert pl az én 100kg-om alatt egy 650-es alig megy. De ha mondjuk vagy 60kg, akkor lehet, hogy elég.
Letettem az A2 jogsit es van hozza egy CBR125R ami kezdesnek szerintem nem rossz, bar felek hogy a 500as kawa utan kicsit keses lesz.. A lenyeg, tervezem hogy jovore leteszem az A-t, a gond ott kezdodik hogy nem tudosm eldonteni melyik motort vegyem majd. Ebben kernek segitseget. A Honda CBR500R vagy a Honda Fireblade kozt orlodom. A vasarlast 2020vege vagy 2021 elejere tervezem, a motorok evjarata 2019. A dontesek melle es erveket is kernek szepen. Koszonom elore is a segitseget!
Olvass teszteket ki kell próbálni mindkettőt aztán meglesz az igazi
De a lényeg :
Minél nagyobb ccm annál jobb
Ini nem vagom melyik az a moci ami 242paci,leirnad kerlek?
+20 kiló és + 50 ló megéri azt a pár perces szenvedést legalább lesz rajtad egy kis plusz izom
Uj motornal ez fontos mert nem az első nagy aresesnel akarsz szabadulni.
De ha suly a gond vegyel egy street triple-t Teletankolva is 10 kiloval konnyebb a cbr500 nal.
Mert pl az én 100kg-om alatt egy 650-es alig megy. De ha mondjuk vagy 60kg, akkor lehet, hogy elég.
A méret a lényeg.
http://youtu.be/i63cgUeSsY0
Aszfalton nem mindegy mennyi a súlya?
Ha mégsem akkor ezerszer