Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen!!!!!
Amúgy ha te nem tudsz választani mi hogy tudnánk?
Olvass teszteket ki kell próbálni mindkettőt aztán meglesz az igazi
De a lényeg :
Minél nagyobb ccm annál jobb
Koszonom a segitseget!
vedd azt amelyikre van penzed,ha mindkettore akkor a 650est.
Sracok 2motort kozzul szeretnek valasztani, nem kerek 3.kat.
Ini nem vagom melyik az a moci ami 242paci,leirnad kerlek?
Bérelj garázst
+20 kiló és + 50 ló megéri azt a pár perces szenvedést legalább lesz rajtad egy kis plusz izom
Az 1050-es spedd is uszkve 210 kilo tankolva.
Zoli az 1000rest miert nem ajanlod?
58es60kozt mozgok, mar mint kiloban A videon viszont kikeszultem
Ini, nem kint all majd a haz elott hogy ra pattanjak es mar indulas hanem kb ugy ahogy a foton latod, muszaly leszek emelgetni
Csak 15 kg.De 50 lóval több,annyival felnőttesebb hogy nem fogod 2 ev mulva elpöccinteni csak 5.
Uj motornal ez fontos mert nem az első nagy aresesnel akarsz szabadulni.
De ha suly a gond vegyel egy street triple-t Teletankolva is 10 kiloval konnyebb a cbr500 nal.
De egyébként amiről soha nem esik szó, hogy hány kiló vagy?
Mert pl az én 100kg-om alatt egy 650-es alig megy. De ha mondjuk vagy 60kg, akkor lehet, hogy elég.
Ha meg akarsz tanulni driftelni, akkor 650, később könnyebb lesz nagyobb motorokon. De minden másra meg 1000 alatt minek.

A méret a lényeg.
http://youtu.be/i63cgUeSsY0
Emlegetni akarod vagy motorozni?
Aszfalton nem mindegy mennyi a súlya?
A 650es 20kiloval tobb mint a masik ketto
Hat ha
korlatlan A ra a 650 est vennem,tobb az ero.
Letettem az A2 jogsit es van hozza egy CBR125R ami kezdesnek szerintem nem rossz, bar felek hogy a 500as kawa utan kicsit keses lesz.. A lenyeg, tervezem hogy jovore leteszem az A-t, a gond ott kezdodik hogy nem tudosm eldonteni melyik motort vegyem majd. Ebben kernek segitseget. A Honda CBR500R vagy a Honda Fireblade kozt orlodom. A vasarlast 2020vege vagy 2021 elejere tervezem, a motorok evjarata 2019. A dontesek melle es erveket is kernek szepen. Koszonom elore is a segitseget!
Engedd el barmi a kerdes, itt valszeg csak hulyeseget kapsz válasznak
Megprobalom megint leirni amit tegnap 3szor megtettem es valamiert nem raktak ki ide
Megtenned nekem?
Írtad le százszor hogy “buzi” aztán itt lesz
Ha mégsem akkor ezerszer
Tudok itt egy moderatorral beszelni?
Addigra lebomlik,negyedevente jonnek.