Függ attól is, hogy mi a felhasználási cél.
A 125 ös valóban kevés lehet, majd, ha rendesen megtanultál forgalomban motorozni.
Ezt csak azért mondom, mert ugye akár tetszik, akár nem, az autósok 70%-a potenciális veszélyforrás számunkra.
Nagyon sokan vezetés közben csetelnek, fészbúkoznak,gyereket nevelnek, stb. Épp csak arra nem figyelnek, amit csinálnak.
Ezért előbb meg kell tanulnod a forgalomban túlélni.
Azt írtad, 2020 vége, 21 eleje a motorvásárlás tervezett ideje.
Addigra ki fog alakulni, hogy pontosan mi is a felhasználási cél. Az is lehet, hogy addigra már nem is szupersportot akarsz.
Ha mégis, akkor is érdemes némi fokozatosságot alkalmazni, mert tényleg nagyon nem mindegy, hogy az adott motor milyen karakterű.
Egy kéthengeres 50 lóerős gép összehasonlíthatatlan egy soros négyes , majd 200 lovas szörnyeteggel.
5vs55. Vagy 80vs 180
Ezt így kell nézni arányaiban
Amúgy régen se halt meg se több se kevesebb ember amikor 17 évesen megküldte az 1000f-et egy sírnivaloan szar futóművel a magyar valoságban
Aki még idióta volt az az etz-vel is le tudta szakítani a fejét az álló potkocsiban felakadva
A 125 robogó...maradjunk ennyiben. Én is Er5-ön tanultam,de az egy kis kezesbárány ....
Egy ER5 után talán egy 600 RR lenne a megfelelő. De az is teljesen más már...sokkal erősebb ...az ezrest meg felejtsd el.
Srácok.
Aki 500 után egy 1000-es sportmotorra akar ülni...vagyis ezen gondolkodik,az már valószínűleg kimotorozta az 500-600 kategóriát.
Sok km és rengeteg pályázás után döntött így. Az ezredessel is tuti az első hónapokban pályázni fog,hogy kiismerje és megszokja a vasat.
Hetente kétszer...
InSAMinator, Tapasztalat tenyleg nincs. A lenyeg hogy otthon egy cbr125r var es itt magyarba egy kawasaki er 5on tanultam, ezert gondoltam hogy keves lesz.
Ini, ....
55 ló vs 180...
Persze, minden fejben dől el. De vannak esetek, amikor más is közrejátszik. Nem mindegy, hogy necces helyzetben ki, hogyan reagál. Az sem mindegy ,hogy valaki állandóan kozlekedik egy motorral, vagy épp csak kipróbálja az apja motorját egy évben kétszer.
Ez esetben ... 500, aztán 1-2 ev múlva csere.
Nem akarok nagyot mondani, de számottevő tapasztalat nélkül az ezresen egy véletlen nagyobb gázadás kanyarból kifelé is komoly bukáshoz vezethet.
ez csak agy kérsése, pl a gyerek se törte magát össze az 50ccm 5 lovas endúró után amikor az 55 lovas crossal tépetett
pedig az a cross az én 130+ súlyom alatt is komisz dolgokat művelt
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor viszont óriási különbségek vannak a 2 motor között. És az én véleményem,hogy ha nincs igazi motoros tapasztalat( bár ennek ellentmond az első hozzászólás, amiben Majory tart attól, hogy a 125 -ös CBR kevés lesz az 500 -as kawa után), mindenképp az 500 -ast kellene megvennie, mert azért az ezres a maga 180 lovával teljesen másik liga.
a traktorokat régen imádtam, a suliban avval szórakoztunk ki tud befordulni az egyik szőlősorból a mellette lévőbe hogy egy oszlopot se baszkurálunk ki....azért párat utána vissza kellett ásni
aztán utána haver hasonlóképp akart fordulni a levágott tengelyes mtz-vel aztán átreptette az út széli sövényen
amúgy a véleményt nem rólad formáztam hanem úgy általánosságban, 40 elmúltam volt időm kifigyeni a nők döntési láncolatát
persze mindig vannak kivételek, de ezeket kb senki sem szokta figyelembe venni
ja és egy 4000ccm traktor után csak kell valami nagy ccm-es motor nem?
Öhm, ízé, még hozé.. Most én értem rosszul?
A választás két motor között lenne:
Honda CBR500R, vagy Honda CBR1000RR Fireblade
Legalábbis tudomásom szerint a 650 -est nem hívják firebladenek. Majery reakcióiból is arra következtetek(" az 1000resrol senki nem beszelt csak a 650est akartak ramdukmalni es nem vagom miert."), hogy 500 -as és ezres között vacillál.
Ini ari vagy hogy ilyen cuki velemenyt hoztal rolam ossze, na de nem vagyok az a tipikus no tehat nem sertodom be a zakkantsagrol meg annyit hohy nem csak az szol bele hogy hany motorom is van. Nekem 1 lesz mert mellette ezeket is hasznalom
A világ legnagyobb hibája egy típusnál leragadni.
De természetesen te tudod.
Amiket mondtál két motort,az nekem már volt. Közelébe nem érnek a Gixernek ezt bátran állíthatom.
Amúgy ugyan azok a típushibak mind a háromnál . Ha ezeket orvosolták és normális gazdájuk volt,nagy gond nem lehet.
A 125 ös valóban kevés lehet, majd, ha rendesen megtanultál forgalomban motorozni.
Ezt csak azért mondom, mert ugye akár tetszik, akár nem, az autósok 70%-a potenciális veszélyforrás számunkra.
Nagyon sokan vezetés közben csetelnek, fészbúkoznak,gyereket nevelnek, stb. Épp csak arra nem figyelnek, amit csinálnak.
Ezért előbb meg kell tanulnod a forgalomban túlélni.
Azt írtad, 2020 vége, 21 eleje a motorvásárlás tervezett ideje.
Addigra ki fog alakulni, hogy pontosan mi is a felhasználási cél. Az is lehet, hogy addigra már nem is szupersportot akarsz.
Ha mégis, akkor is érdemes némi fokozatosságot alkalmazni, mert tényleg nagyon nem mindegy, hogy az adott motor milyen karakterű.
Egy kéthengeres 50 lóerős gép összehasonlíthatatlan egy soros négyes , majd 200 lovas szörnyeteggel.
Ezt így kell nézni arányaiban
Amúgy régen se halt meg se több se kevesebb ember amikor 17 évesen megküldte az 1000f-et egy sírnivaloan szar futóművel a magyar valoságban
Aki még idióta volt az az etz-vel is le tudta szakítani a fejét az álló potkocsiban felakadva
Egy ER5 után talán egy 600 RR lenne a megfelelő. De az is teljesen más már...sokkal erősebb ...az ezrest meg felejtsd el.
Aki 500 után egy 1000-es sportmotorra akar ülni...vagyis ezen gondolkodik,az már valószínűleg kimotorozta az 500-600 kategóriát.
Sok km és rengeteg pályázás után döntött így. Az ezredessel is tuti az első hónapokban pályázni fog,hogy kiismerje és megszokja a vasat.
Hetente kétszer...
55 ló vs 180...
Persze, minden fejben dől el. De vannak esetek, amikor más is közrejátszik. Nem mindegy, hogy necces helyzetben ki, hogyan reagál. Az sem mindegy ,hogy valaki állandóan kozlekedik egy motorral, vagy épp csak kipróbálja az apja motorját egy évben kétszer.
Nem akarok nagyot mondani, de számottevő tapasztalat nélkül az ezresen egy véletlen nagyobb gázadás kanyarból kifelé is komoly bukáshoz vezethet.
pedig az a cross az én 130+ súlyom alatt is komisz dolgokat művelt
aztán utána haver hasonlóképp akart fordulni a levágott tengelyes mtz-vel aztán átreptette az út széli sövényen
amúgy a véleményt nem rólad formáztam hanem úgy általánosságban, 40 elmúltam volt időm kifigyeni a nők döntési láncolatát
persze mindig vannak kivételek, de ezeket kb senki sem szokta figyelembe venni
ja és egy 4000ccm traktor után csak kell valami nagy ccm-es motor nem?
Bár tanuló motornak nem rossz.
A választás két motor között lenne:
Honda CBR500R, vagy Honda CBR1000RR Fireblade
Legalábbis tudomásom szerint a 650 -est nem hívják firebladenek. Majery reakcióiból is arra következtetek(" az 1000resrol senki nem beszelt csak a 650est akartak ramdukmalni es nem vagom miert."), hogy 500 -as és ezres között vacillál.
Ini, ezek lennenek!
De természetesen te tudod.
Amiket mondtál két motort,az nekem már volt. Közelébe nem érnek a Gixernek ezt bátran állíthatom.
Amúgy ugyan azok a típushibak mind a háromnál . Ha ezeket orvosolták és normális gazdájuk volt,nagy gond nem lehet.