Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha körülneznék a garázsban,lehet találnék egyet
Cuki vagy de en maradnek a Hondanal
Véletlenül van egy eladó?
750 GSX-R K7
Az kell neked nincs mese....
Látod? Most is itt irigykedik, pedig már ő is beszerzett egy Hondát, mert tudja hogy azért az az igazi motor
Nyomatékos a lónak a faszát........
DÖGLÖTT HAL.
Érzed hogy tultolja a kretént mi?
Na komolykodjunk.
Ész érvek motorra kb egy 250-400 kobcentis robogora vannak nagyvaros-aglomerácio közt.
Szoval az ész erveket haggyuk.
Élmény:
Ha jol vettem ki újonnan veszed.
Kinézet ahogy neztem szinte tökugyanaz, idomos sportnak nez ki, szoval hottmindegy.
Menetteljesitmenyek, az egyik 47 a másik 95.Ez mar nem mindegy, de.
Az 500 as kezdesnek idealis lenne mert keves, nyelezve sem megy olyan hudenagyon, aztan eltelik 1 ev,meg nem haltal meg, neha elmesz csapatba probalsz lepest tartan a tobbiekkel, de lemaradozol. Es itt jon az hogy ok megvarnak de kene tobb, meg elvergodsz 1-2 evet es tuti eladod.
Ezert jobb a 650 es, eleve ha A ra mesz 600 feletti lesz a tanulomotor is, ott ha kapsz egy hornetet rajossz jo e vagy sem. Es mint irtam ha nem forgatod a 650 est ugy megy mint a 125 os.
Koltsegek, no itt van kulonbseg, az 500 olcsobb es olcsobb fenntartani.
De mindez csak talalgatas mert fogalmam sincs mire es mennyit fogod hasznalni.
igazándiból kb tökmindegy hogy van farok vagy nincs motor szinte sosem fog örökös darab lenni a háznál
kivételt képez néhány "zakant" aki annyira kedvel egy-egy típust hogy nála örökös darab lesz ( de tuti lesz mellette még pár másik is)
szóval ha hölgy vagy akkor igazándiból nem értem miért kérdezgetsz másokat ami megtetszik azt kell megvenni, nem így szoktátok?
de most komolyan, a motorvásárlás többnyire olyan mint a szerelem, meglátni és megdu.... őőőő megtetszeni azonnal
tehát még mindig azt mondom le kell szarni ki mit mond rá kell ülni és megtalálod az igazit
amúgy pl egy kutyacsont cserével több centiket lehet nyerni a motorokon, aki ért hozzá összehozza úgy a futóművet hogy nem is lesz bénább mint a gyári
Igazából még mindig neked kéne tudni mik az igényeid. Jellegében, és használatában más motorokról van szó, szóval ha tudod mi az igényed, tudod is a választ.

Akkor 1000-es felesleges neked Persze ha elsősorban nyílt úton akarod húzni 200 felett akkor ez a jobb választás, de városi közlekedésre, fenntartási költségre, hátrányos.
1000-es túra motor már lehetne jó neked, mert ott nem a teljesítmény a szempont, hanem a nyomaték, de mivel sportmotorban gondolkodsz, ezért a 650-es a jó neked.

Az 500-as egy nagyon jó, észszerű, gazdaságos, kezelhető, munkába járós motor. Mindennapi közlekedésre ez a kategória a jó választás, de hamar ki lehet nőni ha teljesítmény igényed is van. Ugyan akkor ha tényleg nem húzod neki, akkor itt is többen megelégedéssel használják, lányok fiúk egyaránt, ezt a kategóriát. És ne tévesszen meg, attól hogy megkapott pár sportmotoros dolgot, ez nem igazán az a kéthengeres blokkjával.

A 650-es sor4-es motorjával már inkább sportmotor.
Bár ezt Zoli szereti vitatni, de csak azért mert irigy. Férfi létére egy bugyi márkával (Triumph) motorozik
5000es fordulat alatt kellemesen kezelhető, forgalomban haladva nem is nagyon kell váltogatni, és nagyon kezes motor, így városi kocsik közt bujkálásnál is elég jól a kezem alá dolgozik.
4-5ezeres fordulat felett viszont feléled, itt már szedi is a lábát, és a hangja is megjön.
Szóval ez egy kettős célú motornak is kiváló. Munkába járásra és a fenntartása még mindig gazdaságos, jól kezelhető, de ha akarod akkor sportmotorként is használhatod.
Ja és nagyon jóindulatú motor. Hosszanti úthibákra érzéketlen, megcsúszó hátsó kereket alig lehet észrevenni, kanyarba szinte beszívja magát, bár gyanítom a többi Honda is ilyen.

Viszont én azt mondom, menj el egy Honda kereskedésbe, ülj fel, próbálj ki mindent ami tetszik.
Én pl. kibéreltem egy hétre a motort, mielőtt megvettem, mert bár tudtam mik az igényeim, de máshogy nem lehet megtudni, hogy összességében nekem való-e egy motor.
Vegyél 1000est, és meg van oldva, hogy kinövöd
Ha a hülyeség fájna, te már magzat korod óta nem élnél!
Hali! Kezdjuk ott hogy nekem nem farkam van, tehat annak a nagyobbitasara nem lesz szuksegem a masik, tenyleg nem vagom melyiket vegyem gondoltam itt esz ervekkel megtudnak gyozni de az 1000resrol senki nem beszelt csak a 650est akartak ramdukmalni es nem vagom miert. 2 tipust irtam ki mivel az egyik A2 jogsival megy a masik meg A. A2 jogsi most van meg, az A jovore, de ezt irtam. Sajna motor teren nincs nagy tapasztalatom es mivel 167centi vagyok nem er le az osszes mocirol a labam. Annyit tudok hogy sport moci, nem vagyok az a chopperos picsa, es hogy 1et akarok venni nem 100at. Nem akarom cserelgetni, 1 amit kiismerek es megbizok benne. A kezemmel nincs gond, nem rangatom esz nelkul a gazt, ezen mar tul vagyok tehat az esz erveket meg mindig szivesen fogadom errol a ket motorrol:
1. HONDA CBR500R
2. HONDA FIREBLADE
Koszonom!
Tehát normálisok nincsenek ott...
Nem mondom meg
Ott a magadfajták egy hsz. se érnek meg
Ratyedit egész nap itt ette a fene. nincs élete az ipsének.
Szép vagyok!
Cefre hol moderátor?
Fasz tudja. Nem elek vele.
Gyorsváltó?. Ennyi?
Nemond mar hogy az a doglott hal 650 est ha 8000 alatt tartja meglepi.
Ma is azzal a lommal jottem, agyig vinnyogtatva szedi a labat de nincs meglepi.
Menni a szurkevel mentem, az nagyon baba.
Zoli!
Mi a f...t akar jelenteni a BOOSTERPUG?
Nem írtad le mire szeretnéd használni.
Így nehéz tanácsot adni.
Mindegyik gép jó.
A 125-ös, az 500-as is, 650-es is, meg az 1000-es is, csak más használati módra.
Ha farok hosszabbításnak akarod akkor 1000-es

Ha nem tudod még mit akarsz, akkor olcsóbban, használtan vegyél egy 500-ast, amin könnyű túladni, ha rájöttél mit szeretnél.
Következő lépcsőfoknak a 125-ös után is ésszerűbb választás, nem fog sok meglepetést okozni, ami a 650-esről, meg különösen egy 1000-es gépről nem mondható el.
Másik amiért egy 500-as használtat javaslok, mert ha eldobod, is olcsóbb a buli, ha és kezdésnek burkolatlant ugyan ezen okból.
De ez az én véleményem. Tapasztalatom alapján te már eldöntötted, csak várod hogy valaki kimondja amit hallani szeretnél.
Kis segg, és ekkora lufi nem kell!
Jaaa és 25 körüli már elég tapasztalt