Az tuti hogy többet kell foglalkozni egy régebbi ktm-mel mint egy japánnal, na de mindenében egy kidolgozottabb motor.
Tudod te is miket mondanak a japofanok amikor felulnek a motorodra, a régire...
Nekem most egy sv-s ment a motorommal, jó az sv alapból sem egy nagyon kezes motor. Annyit mondott “hihetetlen hogy ezzel milyen könnyű motorozni”
Rólam? Látszik kevered a virtuált a valósággal. Ez egy fórum.... Tudom neked társkereső, szociális tér.
Homokos meg max a talpam a tengerparton ratyedli.
Hát,remélem örülsz a rólad kialakult képnek.
Remélem repes a pici szived ha egy bármilyen kevés fórumlakó nem azt kérdezi meg tőled hogy milyen lehet menni xy sportmeotorral hanem hogy hé milyen szép az oldalidom az R1-en vagy a gsxr lámpa mennyire elfolyt tojáshoz hasonlít.
Kurvasokat dolgoztál rajta a sok galériával,beszólással,hipszteres undormány zenékkel,beszólásokkal hogy lazacinges nyírt szakállú homokosként kezeljenek.
Figyelmetlen is vagy balfasz! Az SWM vagy a TT100 hol motorozhatatlan? Ja neked igen, de neked egy babetta is az.
A kipufogó kinézetén nem vergődök, tudod nekem van pénzem lecserélni, nem úgy mint neked.
Az pedig, hogy szép vagyok tény! Te is szerelmes vagy belém, csak kopnál már le. Itt beszélsz magadbana többi nickeddel, gáz vagy ember! Ipse kretén homár ágyú.
Nem vergődök,tényt közlök.
Az összes galériád egyedi gyrtású motorozhatatlan kinézeti látványpékségről szól,a nicneved szintén,te vagy aki az új gsxr-kor hátsó lámpán mg kipufogó kinézeten vernyogsz.
És naponta 3x beírod hogy "Szép vagyok"
Mind egy felszínes hímringyó homokos ismérvei.
Csak vergődsz.... Segítek neked, ezt te írtad! A kinézetét nézed, mondjuk megértem, mert te kurva ocsmány vagy.
"A tigerek régi verziói sárnehezek,és igen fura kinézetűek,az 1050-esnek meg még igen himbilimbire hangolták a futóművét.Aminél már egy kicsit gatyábarázták túlesig az árhatáron.
A multi jó lehet,ha a régieknek meg tudja emészteni a rormáját,de az 1000-es teljesítménye is kevés lesz.És japofannak aki nem akar szerelni olasz duc.ot?
Hát még a KTM.mindenben jó lenne kivéve ha elriassza a híre japofanok köreiben. "
A tigerek régi verziói sárnehezek,és igen fura kinézetűek,az 1050-esnek meg még igen himbilimbire hangolták a futóművét.Aminél már egy kicsit gatyábarázták túlesig az árhatáron.
A multi jó lehet,ha a régieknek meg tudja emészteni a rormáját,de az 1000-es teljesítménye is kevés lesz.És japofannak aki nem akar szerelni olasz duc.ot?
Hát még a KTM.mindenben jó lenne kivéve ha elriassza a híre japofanok köreiben.
Most is tiltva vagyok, de csak nézi mit írok, amit állít az szimpla vádaskodás. Csináljon egy printscreent arról, hogy írtam, már itt megbukik, amit állít.
Egymást? Amit mond az mind feltételezés, az is téves. Nem tudom még kicsit sem magamra venni, mert olyan távol áll a valóságtól. Viszont, amit én mondok az mind valós, ezért sem tudja befogni a pofáját, tiltva vagyok, de lesi mit írok, rajongó az ipse. Kicsit sajnálom néha, hogy se nő se semmi nála, de eszembe jut, hogy kőbányán egész jól szórakozik. Így pedig marad egy troll, aki itt szopatja a jó népet és a többség önkánt nyújtja neki a farkát.
Pont az tudja a tutit akinek a nyakan maradt a 2,3 millios kolonc az aliexpresszes csoringer tanktaskaval.
Beszarok a vak porobal vezetni........
Arazd le azt a szart 1,7re es csak 6 kilo tanulopenzt vesztesz.
Jahh még a 2 HP. vergődik
Ez semm az én hibám
Tudod te is miket mondanak a japofanok amikor felulnek a motorodra, a régire...
Nekem most egy sv-s ment a motorommal, jó az sv alapból sem egy nagyon kezes motor. Annyit mondott “hihetetlen hogy ezzel milyen könnyű motorozni”
Homokos meg max a talpam a tengerparton ratyedli.
Remélem repes a pici szived ha egy bármilyen kevés fórumlakó nem azt kérdezi meg tőled hogy milyen lehet menni xy sportmeotorral hanem hogy hé milyen szép az oldalidom az R1-en vagy a gsxr lámpa mennyire elfolyt tojáshoz hasonlít.
Kurvasokat dolgoztál rajta a sok galériával,beszólással,hipszteres undormány zenékkel,beszólásokkal hogy lazacinges nyírt szakállú homokosként kezeljenek.
A kipufogó kinézetén nem vergődök, tudod nekem van pénzem lecserélni, nem úgy mint neked.
Az pedig, hogy szép vagyok tény! Te is szerelmes vagy belém, csak kopnál már le. Itt beszélsz magadbana többi nickeddel, gáz vagy ember! Ipse kretén homár ágyú.
Az összes galériád egyedi gyrtású motorozhatatlan kinézeti látványpékségről szól,a nicneved szintén,te vagy aki az új gsxr-kor hátsó lámpán mg kipufogó kinézeten vernyogsz.
És naponta 3x beírod hogy "Szép vagyok"
Mind egy felszínes hímringyó homokos ismérvei.
"A tigerek régi verziói sárnehezek,és igen fura kinézetűek,az 1050-esnek meg még igen himbilimbire hangolták a futóművét.Aminél már egy kicsit gatyábarázták túlesig az árhatáron.
Hát még a KTM.mindenben jó lenne kivéve ha elriassza a híre japofanok köreiben. "
Viszont te buzi vagy és folyamatosan azt nézed,semmi más nem érdekel csak a kinézete.
Hát még a KTM.mindenben jó lenne kivéve ha elriassza a híre japofanok köreiben.
Jó az fz1 de semmivel sincs előrébb vele.
Velem kel es fekszik. Mert visszautasítottam a homárt. Pedig hogy könyörgött privátban.
Tiszta elmebeteg homar az ipse.
Gyertek Nánásra találkozóra Augusztus végén....a piátokat én fizetem
Beszarok a vak porobal vezetni........
Arazd le azt a szart 1,7re es csak 6 kilo tanulopenzt vesztesz.