Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi épp ez jutott eszembe nekem is
Ha tudnád miket javítanak ezekkel, nem ülnél repülőre többet
Persze jó esetben nem gányolásból. Megvan a technológia és az alkalmazhatóság, de laikusnak ijesztő lehet
https://www.origo.hu/utazas/20...
Persze, csak vedd ki a csavart és gyors kötözővel biztosítsad, nehogy kiessen
pont ezt az elvet vallom én is
Amit gyorskötözővel vagy szigszalaggal, netán sziloplaszttal nem lehet megjavítani azzal nem érdemes foglalkozni sem.......
Ez a GMC Duramax annyira amerikai......

http://youtu.be/GbP96_PFTTw
Falura, szélső házba? Persze hogy jó!
Ezt nem pontosan tudtam, hogy megy a helyére egy kicsit faragnom kellett szerintetek ez így jó lesz?
Megvan , és friss műszakija van ! De csak telón értekezünk mint a ragájos betegek !
hogy ne lenne,az a fako szinu ize raszarad a temetoig,ki venne meg?
Meg van még a digó lomja?
Nyaralja !
Szét nyralja az agyát ! Nem tárgyal velem még fagyizni sem jön el velem , nem hogy motorozni , pedig itt-ott megvárnánk azt a fost ! Remélem elolvassa !
Mi van az ex-targoncás haveroddal? Kerül bennünket....
Ez faszság ! Nem kör , hanem lapos henger , nem háromszög hanem körcikk , és legtöbbször hatszög a doboz is ! ?
Ez meg neked se menne mivel onkormanyzati parkolo,es kozteruleten csak sajat fekelossegre parkolhatsz.
Amugy sok sikert kivantam neki a vüszivel valo konzultaciohoz.
Fasze itt rohassza naponta a szarjat.
A gatyádat is lepereltem volna rólad
egyetértünk
itt a pvc csövezés a lényeg faszikám
(A Yarisom se került fel a HaHu-ra - tuti ismerősnak adta a nepper...)
Ez pont olyan történet mint az iserős és az olcsó ukrán gázolaj esete.Mindenkinek van ilyen és állandóan jön a duma mennyire olcsó,amikor meg aszondom hopp hozom a 200 literes hordót mennyiért adod akkor épp beteg a beszállító vagy nyaralni ment.
Szóval vannak tuti vételek,de azok zárt körben ismerősök haverok veszik meg.
Ha ilyen nincs nepper csap rá és megint zárt körben kel el.
Halandó hahuról egyszerűen csak igazán szerencsével jut hozzá.
Fasza olcsó kocsi a makulátlan állapotú 18 éves Yarisom volt. valaki azzal jól járt (550-ért számolták be).
Pl én 150ért adtam el a corsa kocsit, igaz ismerősnek, de akkor is olcsón, szerintem az még ha garázsban tartják elmegy még 10 évet, 130 ezer volt benne, múlt évben lett vezérlés cserélve idén minden jeladó ami összefügg a fogyasztással
Ha lett volna hely az udvarban hová tenni inkább meg kellett volna tartani, de az astra is a fa alatt áll, 2 kocsi meg nem fér be alá
Szóval van olcsón fasza kocsi, csak meg kel találni
Ez is egy autista kérdés volt
Kör alakú dobozt kurva nehéz úgy összeépíteni hogy felhasználás előtt kis helyet foglaljon
Amúgy mostanában 6 szögű dobozokat is látok mert soknak le van csapva az "első" sarka
Na most őszintén.
Mindenki beleesik abba a hibába hogy.
-Olcsó kocsi kell mert ingázni melóba megyek.
Ja faszom mit adnak olcsón?
Persze a megkímélt,karbantartott,hibátlan kocsit amire nem kell csak tankolni.
Neeeeeem azt amitől szabadulni kéne mert vödörrel kell bele önteni a lóvét.Mert mindenki csak használta.
Az ilyen melós kocsikat látom mindig,állandóan visít az ékszíj,az egész körbetörve,kerékcsapágynak is olyan a hangja mint egy haldokló delfinnek.
Na ezek a jellemzőek.És mind régi swift,pár f astma,van itt egy kombi fabia,egy bravo.Jellezően mind rozdás elhanyagolt szarrakás.Arra kell hogy az igénytelen nőállat reggel idetámolyogjon vele,itt egész nap rohassza,majd hazatámolyog.Szigorúan az ingyenparkolóban.
Az egyik hülye egy vihar után még bejött hogy adjam elő az épület biztosítását mert a kinti fa ami alatt parkolt leszakajtott egy ágat és az kiverte a lámpáját.