Szűkbe ilyen kell. Most raktam össze a gyereknek vizsga motornak
Igaz csak 40 ló körül van de szerpentinen az ezres gépeket is megszopatom. Vagyis megszopatnàm mert utálom a szerpentin
Nem, a ratyedli miatt.
Amugy közömbös, nem akarok hasalni, mar a rohadt honda is megszokás es rovid tav. Egy szezont lenyomtam, nem mondom hogy megszakadok, de a szürke megdöbbentő mennyire kenyelmesebb, holott a labtarto feljebb van es csak picit vagyok feljebb, de igy is. Iranyitani meg lenyegesen konnyebb, foleg a szük trükkös visszaforditokba. Ami ahol en jarok sokkal tobb mint a nagyivu teligazas.
Hülyeség
Egykerekezek rengeteget....és nem repedt..ez hogy lehet?
Bár aki lebassza mert nem tud kerekezni,annak lehet tényleg érzékeny.
De hát ez a versenytechnika nem amatőröknek való,hanem nekem
Tud ám élni.
Megirigyelte a rokon gyerek senda motorját. Aztán érdekli
Mist éppen. Lehet holnap eldobja és nem fogja érdekelni
A keket nemadom.
Amugy ezzel megellene mire eljutna a szűkhöz.
Igaz csak 40 ló körül van de szerpentinen az ezres gépeket is megszopatom. Vagyis megszopatnàm mert utálom a szerpentin
Álmodban madárkám
Amugy közömbös, nem akarok hasalni, mar a rohadt honda is megszokás es rovid tav. Egy szezont lenyomtam, nem mondom hogy megszakadok, de a szürke megdöbbentő mennyire kenyelmesebb, holott a labtarto feljebb van es csak picit vagyok feljebb, de igy is. Iranyitani meg lenyegesen konnyebb, foleg a szük trükkös visszaforditokba. Ami ahol en jarok sokkal tobb mint a nagyivu teligazas.
Zoli...a GSX-R azért nem szimpi neked,mert mindíg csak a hátulját látod. Egyszer megmutatom majd ha ráérek
A homokos himringyo lazacinges meg csessze meg a gsxr-t.
Egykerekezek rengeteget....és nem repedt..ez hogy lehet?
Bár aki lebassza mert nem tud kerekezni,annak lehet tényleg érzékeny.
De hát ez a versenytechnika nem amatőröknek való,hanem nekem