Sokak vagy nem tudnak 2 autót fenntartani magánban vagy ilyenkor az egyik olcsó kicsi autó és egy nagyobb. Nem villanyos (ez mondjuk a kicsi) és egy nagyobb autó....
nem a leharcolt 20 éves benzinesekhez viszonyítom, nem is lenne értelme. az meg hogy mi mennyi egy statisztikai adat csupán, kinek mi mennyit ér meg, ez meg ugye szubjektív...
) ingyen töltés,parkoló megafaszom nekem nem jön ki,kész a rozsdaeltávolítás a kombi 1,6 szigorún,jövő héten összerakom és csapatok tovább a madaras benyával.
ez az autó városi és agglomerációban való közlekedésre alkalmas. oda meg tökéletes. aki pályázni akar vegyen dízelt, aki meg vegyesben egyet az meg benzines hybridet. aki meg autópályázni akar elektromossal, az hülye, menjen inkább vonattal
bár győrt is meg tudom járni vele, oda-vissza... a töltés ingyenes, 20p alatt megvan villámról 0-80%, otthon is ingyenes napelemről. teszem hozzá, nem hiszem, hogy az elektromos autó a jövő, de jelenleg ezt támogatják és minden ingyenes...én is vettem egy elektromosat. a belvárosban dolgozom, és itt pesten rohangálni meg a környéken tökéletes. ha meg messzebbre megyek ott a dízel, ami ebben az esetben messze jobb, mint a benzines.... igazi érv ma már a sima benzinesek mellett nincs egy sem
mondjuk én sosem tudtam értékelni azt amit mások, nekem sosem kellett nagy kocsi nagy lóerő nagy bármi
nekem az autó egy tárgy aki elvisz egyik helyről a másikra, aztán hogy ez a tárgy 1 éves vagy 30 éves nem érdekel, amíg nem süketülök meg benne vagy nem ver be az eső addig nekem mindegyik megfelel csak elférjek benne
ha netalántán valami üzletkötő lennék havi 10+ezer megtett távokkal akkor biztos nem az astra lenne a favorit, hiszen erre alkalmatlan mert napi 6-8 óra utazásokkal nem kényelmes, és a futóműve sem az igazi..
de pár tíz km távra mászkálni és apróvadakat gázolni teljesen megfelelő