Nem ordítottam meg semmi, csak sziszegtem, másodpercek alatt esett le szépen, hogy egyre jobban fáj . Zümi volt az első, hogy jól van -e, utána felrohantam még a lépcsőn, lerántottam magamról a csizmát, zoknit, és láttuk hogy furán áll. Utána már igen sírtam és azóta is sokszor. Többnyire már csak lelki fájdalom, de még a műtéttől félek. Ugyanakkor ha az megvan, szinte jó lesz már. :)
Na de az mennyivel fejlettebb már, hiszen zőőd energiás
Amúgy tényleg. A 3000 forintos 3kW-os 230-as fűtőbetét, 12V-on 150W-ot tud. Ez nem túl jó, de nem is rossz.
Ja ez járhatónak tűnik, csak ne rakd messzire az akkutól a bojlert, mert 50Amperhez, olyan 8mm^2 keresztmetszetű drót kell.
Elvileg a tervezett akkupakkod is bírni fogja.
Bár ha elég hogy napközben fűt csak, akkor közvetlenül a napelemre kötném, és akkor az akkut nem terheli, illetve nem meríti sötétedés után az akkut, ha megnyitod a meleg vizet.
Motorod?
Amúgy tényleg. A 3000 forintos 3kW-os 230-as fűtőbetét, 12V-on 150W-ot tud. Ez nem túl jó, de nem is rossz.
Jó peca hely
Jó csizmával ilyen nem fordulhat elő
Mondjuk elfoglalom magam: karbit építek a nappaliban meg egy idomot fényezek. Poén. De azért .... Már nagyon menni kellene.
Nálad minden rendben, jól vagy?
A 230v-os lehet vagy 3000ft a 12v mert ugye a nap elemhez is jó egyből 18 ezer
Elvileg a tervezett akkupakkod is bírni fogja.
Bár ha elég hogy napközben fűt csak, akkor közvetlenül a napelemre kötném, és akkor az akkut nem terheli, illetve nem meríti sötétedés után az akkut, ha megnyitod a meleg vizet.
https://www.nemsemmi.hu/futobe...