zotya neked mi a holdkórós f.sznak kell melegvíz a lakókocsiba
Otthon sem fürdesz majd kondolod a lakókocsiban fox?
Különben is fürödjön az aki lusta vakarózni
Búzásvölgyi tározó recsknél Amíg gyöngyösön tanultam horgásztam néhányszor rajta, elég jó víz Jó csukákat fogtam benne. Pontyot kifejezeten a halőrházban kapott málnás puffasztott rizzsel lehetett fogni Semmi más nem érdekelte a kényes gyomrukat
Tudok rola, nem vagyok az a nagy fozocskezos tipus, enni szeretek, regen meg probalkoztam is a dologgal.
De elvetettem.
Egy patronos kempinggaz eleg, meg egy jobb fajta 12v os krmpinghuto, a ceg akivel szallittatok igyen komoly hutot rakatott be a ducatokba. Valami kurvadraga de egesznap folyamatosan megy es jo. Ilyesmit eleg berakni. Erre is kell a napelem.
A gazolajos lesz a nyero. Lattam par bontott tipuspec cuccot, kulon gazrendszert nem szeretnek beepiteni, igy is eleg bonyolult a futes, viz, szurkeviz, feketeviz baromsagok, szigeteles stb.
Otthon sem fürdesz majd kondolod a lakókocsiban fox?
Különben is fürödjön az aki lusta vakarózni
De elvetettem.
Egy patronos kempinggaz eleg, meg egy jobb fajta 12v os krmpinghuto, a ceg akivel szallittatok igyen komoly hutot rakatott be a ducatokba. Valami kurvadraga de egesznap folyamatosan megy es jo. Ilyesmit eleg berakni. Erre is kell a napelem.