Nem sikerült kijutnom nekem sem; párszor voltam gyakorolni. A motorhoz vettem másik "áttételt", mert így alig megy, időm nem volt rá megcsinálni, majd télen remélem. A ZZR-ekről szólt a nyaram, meg a szokásos ... gyógyulgatok.... épp szerelős videót vágok össze. Voltál túrázni kicsit valamerre?
És még drága is 80-100ezer forint egy ilyen, csak azt nem értem mitől, mivel annyira nem komplikált szerkezet.
Kis tartályos vízmelegítők ebből a szempontból jobbak. Van mondjuk 5-15liter, amit felfűtenek 90 fokra akár kis árammal is. Aztán amikor kell a víz kihígítják 40fokosra, így már elegendő melegviz lesz egy zuhanyzáshoz a lakókocsiban.
Gondoltam, hogy az áramfelvétele a hálózatból nem kevés, gondoljunk csak arra , amikor a vörösen izzó vasdarabot a vízbe mártva egy pillanat alatt lehűl , de azért ez kiszabott nagy! Inkább nem kell!
Szerintem ez az egész vita csak a félreértelmezések miatt alakult ki.
Kawa70 más kontextusban értelmezte a mondandódat, amit én, ahogy írtam, az időjárás változásnak tudok be.
Amúgy ma valahogy, a szokottnál is jobban, utálom az embertársaimat, csak ennek tudatában próbálom visszafogni magam, és nem bunkó lenni
Én a hajdú bojler paramétereit írtam le.
Nyilván teljesítmény függő.
Németeknek most az a kedvence, hogy semmi tartály, hanem egy fűtőbetét egyből melegíti a vizet. Viszont ez rohadt nagy áram. Ilyen 11kW is kell hozzá.
Ezt hálózatból elég durva lenne, de mivel általában rövid ideig használjuk a melegvizet, ezért ezt egy viszonylag kicsi akkuval meg lehetne oldani, mert azok meg le tudnak adni nagy teljesítményt.
Egyébként igen. Meggyözhetetlen és hiábavaló. Többször nekifogtam de mindig elvetettem amikor igy reagált le halálos baleseteket, pont azért mert ilyen a hozzáállása. Ilyen is marad. Felháborító a hírek alatt olvasva is az ilyen jellegű kommenteket, de egy motoros oldalon ne kelljen már ezt olvasni, különösen hogy motoros irja. Ismerösöm elé kifordultak, esélye nem volt, előtte állt az élet. Három éve, de a mai napig nincs bítósági döntés,intézik a felmentést egy teljesen egyértelmü balesetnél. Minden áldozat ha vétkes, ha nem apa, fiú, testvér, esetleg lány, mindegy. Sokszor nem is hibáztak csak útrakeltek és ha ennek a nagytudásúnak a kommentjei alapján ítéltetnek meg akkor rohantak aztán odaértek csak máshogy, természetesen kiválasztódtak és hujj-hujj jajdejó.
Épitőjellegű hozzászólása úgysincs számomra, erre a fajta vélemény nyilvánításra meg nincs igényem. Tettem ellene, így vita sincs.
Szép napot Laci! Megpróbálom ezentúl az ilyeneket levegőnek nézni! Remélem sikerülni fog!! Egyetlen dolguk, hogy kötekedjenek. Végig szabad olvasni a hsz.-eimet és látni fogod, hogy eddig milyenek voltak! Ezentúl nemlétezőnek tekintem az ilyeneket. Egyetlen dolguk a kötekedés. Csak akinek van már pár iskolája az ilyesmit nem tesz!
Én idén nem sokat voltam pályán. A rinyacsíkot is szalag csiszolóval kell eltüntetnem
Megdöglött a lovam (a GS öccá') a múlt hétvégén, de már várom az alkatrészt hozzá.
és Nálad is.... mizu?
Kis tartályos vízmelegítők ebből a szempontból jobbak. Van mondjuk 5-15liter, amit felfűtenek 90 fokra akár kis árammal is. Aztán amikor kell a víz kihígítják 40fokosra, így már elegendő melegviz lesz egy zuhanyzáshoz a lakókocsiban.
Kawa70 más kontextusban értelmezte a mondandódat, amit én, ahogy írtam, az időjárás változásnak tudok be.
Amúgy ma valahogy, a szokottnál is jobban, utálom az embertársaimat, csak ennek tudatában próbálom visszafogni magam, és nem bunkó lenni
Nyilván teljesítmény függő.
Németeknek most az a kedvence, hogy semmi tartály, hanem egy fűtőbetét egyből melegíti a vizet. Viszont ez rohadt nagy áram. Ilyen 11kW is kell hozzá.
Ezt hálózatból elég durva lenne, de mivel általában rövid ideig használjuk a melegvizet, ezért ezt egy viszonylag kicsi akkuval meg lehetne oldani, mert azok meg le tudnak adni nagy teljesítményt.
Szélmalomharc.
Épitőjellegű hozzászólása úgysincs számomra, erre a fajta vélemény nyilvánításra meg nincs igényem. Tettem ellene, így vita sincs.
De a frontban van valami.Fájnak a lábaim,jön az eső