Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télen sosincs baj, és az utakon sincs annyi idióta, ezért is szeretjük. Kellene vennem pár új ruhát is, már mind elhasználtam eléggé.

Majd adok egy kis Lotus-t
Nem, motoros csizmában, ez az egyetlen szerencsém, ha nem, akkor kereshettük volna a kertben az ujjam....
Hogy a bánatba tudtad pont a nagylábujjadat széttörni??Mezítláb voltál?
Van egy tó feljebb, egyszer nézd meg, vagy guruljunk majd le. Csodálatos hely.
Aztán mindenki a téli motorozástól félt

Enyém rendben. Nem mentem vele annyit hogy baja legyen, bár egy mosás ráférne lassan.
Aha :) Baleset engem is a Mátrában ért egyébként, pont az volt most nekem is az uccsó útvonal.
Csak a szokott turista útvonal.
Mátraháza irány, Parádfürdőig párszor, meg egy hambi félútan a parkolóban.
https://www.google.hu/maps/dir...!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47405a0f823e231f:0xf1b008aea774ed94!2m2!1d19.9294927!2d47.7772651!1m5!1m1!1s0x47405de11b1cf84f:0x400c4290c1e2780!2m2!1d20.0419493!2d47.9238299!3e0
Köszönöm szépen, igen a nyár nálam sajnos mindig durva... Jó lenne már egy nyugodt nyarat eltölteni, amikor sem neki, sem nekem nem törik valami. Na majd jövőre... Ámen!

Motorod rendben?
Te jó ég, te mindig ilyeneket csinálsz? Jobbulást neked.
Mátrában merre?
Estét na ma is neki való idő volt...
Lényeg, hogy Zümi jól van. Lassan én is összekapom magam végre. Ebből is tanultam, viszont jön a tél, készíteni kell fel a gépeket. Örök szerelem....
Ez is megvót' ....
... elindult felénk sok -sok hatalmas, 60 kilós farönk egy autóról....
Aha, okés. Óvatosan azért.
Mi történt veled?
Nem, szilánkosra tört a nagylábujjam.... Lassan már veszik ki a drótot. Lassan már használható vagyok....

Igyál gyógyteát mézzel, meg egyél gyömbért!
Nem nagy dolog: az "új" alaplapról csak a tekercset teszem át, vezetékestől. nem bontom le a rotort, mert felesleges munka lenne.
Ha valamit tudok segíteni, írj rám nyugodtan.

Egyedül csinálod majd?
Aztán miből gyógyulgatsz? Ez a köhögés téged is elkapott?
Elnézést, rosszalkodik a bal shiftem a billentyűzeten, ezért kezdek szinte minden mondatot kisbetűvel. Azt is venni kell másikat, ez az olcsó Logitech egy évet sem bírt ki. Az előző - ugyanilyen - is ezzel a hibával múlt ki.
Csak a munkahelyemen, meg a városi rohangálás. Mátra, Dobogókő is csak 1-1 alkalommal. Szóval idén nem kell olajat cserélnem.
Melegen megszakad a gyújtás jeladó tekercse. részletek a Gs500 topikban, nem írnám le még egyszer. Tegnap 100%-ra kiderült a hiba, ma reggel megrendeltem a bontott jeladót a sugomotortól.