Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyire eccerű?
A nyers húst eszem,fákon ugrálok és levéllel törlöm ki a valagam vagy azért kell a szalmazsák,pottyantós budi és mindennap szalonnáskrumli legyen a tetőn vágott lukon füstölgő szabadtűzről?
ne zavard össze szintekkel.....
Na jo, de különböző szintek vannak, neki.ez nem bonyolult
valamiben meg meg kell halni a villamos sem üthet el mindenkit
az egyszerűség a legjobb dolog Gondold át, hogy neked az mitől jó ha bonyolult az élet vele együtt te is
nem azt mondtam, hogy így kell élni... csak minden példára van ellenpélda is, tehát nem kell általánosítani... akik remegő kézzel nyomják be a tüskét a kocsmában. valószínűleg kisebb eséllyel indulnak a túlélés pályáján.... de mindenki nyugodjon meg, az életet még senkinek nem sikerült túlélni
te mondtad ki
Ezt akkor b.szták el amikor csapból vízből az folyt, hogy a zebrán már pedig a gyalogosnak elsőbbsége van. Azzal is elbaszták, hogy megváltoztatták a kreszt. Régen akkor kellett elsőbbséget adni a zebrán áthaladni szándékozónak amikor lelépett rá
Persze az autós meg bunkó mert tényleg nem szívesen áll meg, mint ahogy én sem
Mindenesetre a gyalogosogat felvilágosították és felbőszítették azóta van ez a fék távon belül kilépek, mert azt hiszi a zebra betonfal
Néprajzos
mondom, hogy csak kötekedni akarsz..... de hát már megszoktuk... mindenki hülye, csak te vagy helikopter
Azé' remélem az rémlik valahol neked is, hogy igen eccerű vagy.
Ez olyan mint a dohányos mentegetőzése meg a biztonsági öv.
Dehát más túlélte.
rendszeresen járt idősebb korában vizsgálatokra, mert a háziorvos nem akarta elhinni, hogy nem qrta szét a máját az alkohol.... pedig nem... mondjuk nem ilyen bolti pancsolt szemetet ivott.....
Baszki, most akkor azt mondod mindenki más miatt vagy,hülye?
Ez csak terelés,miért gond,tényleg?
A saját baromságaiddal kéne foglalkozni nem mással?
de lehet csak 40 évig.... ne találgassunk
Aztan lehet ha nem ivott volna meglett volna a 120 év is
Ismertem én is ilyet ivott dohányzott ette a sok avas szalonnát aztán 80+ évig bírta
Amikor először kórházba került könyörgött a családnak hozzanak egy kis avas szalonnát mert nagyin hiányzik neki
Most írtam le szövegértelmezési bajod van.
Nem az a baj, hogy én nem használok ilyen okos eszközöket, hanem az, hogy mindenki más igen ez miatt fogok valamikor én is bele kényszerülni
ez egy beadott példára ellenpélda volt.... de miután úgyis csak okosan megint csak kötekedni akarsz, így tök mindegy
Nekem nem fáj a te hajód. Ha igazan szeretném nekem is lehetne
Csak olyan felesleges mint az általad meg nem értett lapos technikák
Románoknál egy csomó helyen van ilyen sárga téglalap a zebra 2 végén
Előttünk járnak az okosság okkal
Benne van. Konkrétan ha megyőződött veszélytelenségéről. De a fülbedugott barmok még a,kandellábernek is nekimennek a járdán.
Ez baromság. Vagy önámitás, amiért nem tudsz haladni a korral
tehat miert is faj neked ha mas hasznalja?
Hát nem. Ezt azért nem kívántam neki, de lehetett sejteni hogy a sírjára az lesz írva: "Pedig nekem volt elsőbbségem"