lófaszt van meg
Inikém én meg ilyet akarok mostmár
De szerintem ehhez 20 évi spórolgatásom úgy is kevés volna, ha még hozzáadnám az évenkénti locsolkodó pénzemet is.
A nem lapra szerelt is fos
Ekkora hasa van a gardróbnak egy év alatt
Megmértem 3,5 kg ruha volt az Akasztó részén és így kinyomta az oldalát
Lent-fent összeér közepén meg van fél centi hasa az oldalnak
és mi a helyzet az olasszal Én 2x raktam össze olaszt. Az egyik kb. 14 éve egy számítógépasztal volt. A 4-ik órában papírrepülőt hajtottam az útmutatóból és kidobtam az ablakon. Az volt a szerencsém, hogy a dobozon volt egy nagyméretű kép róla, hogy hogy néz ki a végkifejlet Na az alapján indultam neki Utána még kb. 2 órát azt kerestem, hogy, miért maradt ki egy komplett asztallap Nem akartam rájönni az még hová való. Egy ismerősömel pont egyszerre vettünk ilyet, másnap felhívtam sikerült e összeraknia Azt mondta qrva nehezen összerakta de maradt ki egy asztallapja Mondtam neki a kettőnk maradékából még csinálhatnánk egy 3-ikat
Pár hete meg ez a fürdőszobabútor. Szerintem az illetékesek vagy az anyukájuk csuklott biztos mert emlegettem őket
Lehet nem szavazok több bizalmat lapraszerelt olasznak
Tolatókamera használata (mármint ha egyáltalán hajlandó leszek beszerelni):
- rádiót bekapcsolni.
- menübe belépni.
-AUX almenübe belépni.
- itt kiválasztani a 2. video bemenetet, és voilá, lőn kép!
Nem mindegy melyik lengyel.
A bogfran vagy meblohandos lényegesen zagyvább,kisiparibb,méretpontatlanabb.
A Forte SA ezekhez képest átgondolt,hibamentes,jól dokumentált.Lényegesen jobb minden tekintetben.És függesztett ajtós gardrobrendszereik vannak.Ami jobban tolerálja a padló egyenetelnségeket.
Ettől függetlenül 16-os alapanyag tehát a kisebbeket javasolt falhoz csavarni.
8-10 év alatt volt egy gyári rossz lapom,levált a papírfólia.
Egy db lap tévedés nem volt mindig minden db megvolt.nem kell egyeztetni csak szórni le.
Nekem eddig a lapraszerelt lengyel bútorokkal volt a legjobb tapasztalatom Nagyon fasza leírást adnak hozzá, minden luk, marás a helyén és pontosan ki van számolva minden csavar nincs + meg mínusz. Az olasz bútoroktól rettegek, múltkor egy fürdőszoba szekrényt fél óra helyett 2,5 óra alatt ikerült összerakni a szar iránymutatás miatt. Katasztrófa a leírás amit adnak azokhoz, meg, hogy nincs előfúrva a csavar helye
hát ha valami vágyamra nekem 20 évet kell spórolni akkor nem is kell Az mai átlagéletkorral számolva szűk fél élet
Mire odajutnék, hogy megehetném már rég mást akarnék
igazi sportember vagy nekem 2 hetente jön egy ilyen kamion (igaz olaszból) de én csak annyit csinálok, hogy egyeztetem a tételeket amíg az emberek pakolnak Olyan jó állapotban van a gerincem, hogy néha lehajulni is kihívás Persze oka van a 2 gerincműtétemnek is ez is az emberi lustaságból fakad
Na megyek is ki elszívok egy cigit azt mégis csak könnyebb mint futni egy háztömböt
Legközelebb akkor dugd ide a keped ha jon a lengyel kamion.Az utolso 3970kg vokt az EKAER szerint,mind kezzel kell levenni,atvalogatni,berakni raklapra.
Ezutsn edzz ha tudsz.
Amugy -11 Kg nal tartok,a szelallo beles is alamegy a borruhanak.
Jah es 10-12000 a nap lepesszamom.
tudom mindjárt jön zotya, hogy a karján lévő lépésszámláló neki napi 1800-at mutat.
Az egyébként a semmitől sokkal több, sőt De kevés ellensúlyozni az emberi szervezet igazi szükségletét.
Tornázni, úszni, futni nem vagyunk hajlandóak, de panaszkodni, hogy itt fáj meg ott fáj azt nagyon tudunk, meg 50 körül bedobni a törülközőt azzal vezetjük a világmezőnyt
Sajnos nem A velem korabeliek is hullanak mint a legyek. A felgyorsult világ, a stressz, az ideg, a sok szar amit feletetnek velünk, a mozgás teljes hiánya és az ebből fakadó túlsúly vérnyomásproblémák, szív és érrendszeri betegségek, meszesedés.
Az én nagyapáim szalonnát szalonnával ettek, megitták azt a napi 1-2 liter borukat, leöblítve napi 1-2 deci pálinkával és elszívták a füstszűrő nélküli bagójukat és vígan megélték a 90-en +-t. Persze Ők mozogtak. Mert gyalogoltak, bicigliztek művelték a bírtokot.
A fejlődés az semmi más mint az emberi kényelem megteremtése 20 éve már ahhoz sem kel felkelnünk, hogy átkapcsoljuk a tv-t. 15 éve nem szükséges egy telefonszámot sem tudnunk fejből. Sem a testet sem a szellemet nem edzük Elbutulunk és a nagy tespedéstől meg elsorvadunk. Mindenki gondolja végig a napját mennyit mozog. Pl. én semmit mert ugye a wc-re is autóval járunk a technika meg lehetővé tette, hogy se az agyunkat se az eszünket munkavégzésre ne kelljen használni. Már a szórakozáshoz se, arra ott van a laposteló. Ja, hogy lehetne sportolni, futni, meg úszni meg tornázni. Na erre az emberek 95%-a képtelen. Legalábbis huzamosabb ideig. Mindíg vannak az emberekben nagy fellángolások, hogy na majd most azt ez eltart jó esetben néhány hónapig. Én arra lusta vagyok, hogy a denevérpadra felmásszak napi 5 percre. Előttem meg csináltam hónapokig. Vagy hogy beleüljek a masszásfotelbe. Szerintem fél éve be sem kapcsoltam. Az emberi lustaság és akaratgyengeség határtalan. A fejlődés teljesen elkényelmesített bennünket. Az evolúció során néhány 100 év múlva pl. simán születhetünk akár láb nélkül is, hisz mi szükség lesz rá csak útba lesz a f.szunknak
A Moszkva rakétás cirkáló
Inikém én meg ilyet akarok mostmár
De szerintem ehhez 20 évi spórolgatásom úgy is kevés volna, ha még hozzáadnám az évenkénti locsolkodó pénzemet is.
Ekkora hasa van a gardróbnak egy év alatt
Megmértem 3,5 kg ruha volt az Akasztó részén és így kinyomta az oldalát
Lent-fent összeér közepén meg van fél centi hasa az oldalnak
Ha épp nem dzsuvás vagy koszos vagy párás
De nem ez a lényeg. Hanem az ha nagyon akarja az ember bármi megvan
Pár hete meg ez a fürdőszobabútor. Szerintem az illetékesek vagy az anyukájuk csuklott biztos mert emlegettem őket
Lehet nem szavazok több bizalmat lapraszerelt olasznak
- rádiót bekapcsolni.
- menübe belépni.
-AUX almenübe belépni.
- itt kiválasztani a 2. video bemenetet, és voilá, lőn kép!
...hát a f@szom nem kéne?!
Egy órája röhögök rajta.....
A bogfran vagy meblohandos lényegesen zagyvább,kisiparibb,méretpontatlanabb.
A Forte SA ezekhez képest átgondolt,hibamentes,jól dokumentált.Lényegesen jobb minden tekintetben.És függesztett ajtós gardrobrendszereik vannak.Ami jobban tolerálja a padló egyenetelnségeket.
Ettől függetlenül 16-os alapanyag tehát a kisebbeket javasolt falhoz csavarni.
8-10 év alatt volt egy gyári rossz lapom,levált a papírfólia.
Egy db lap tévedés nem volt mindig minden db megvolt.nem kell egyeztetni csak szórni le.
Mire odajutnék, hogy megehetném már rég mást akarnék
Na megyek is ki elszívok egy cigit
Ezutsn edzz ha tudsz.
Amugy -11 Kg nal tartok,a szelallo beles is alamegy a borruhanak.
Jah es 10-12000 a nap lepesszamom.
Az egyébként a semmitől sokkal több, sőt
Tornázni, úszni, futni nem vagyunk hajlandóak, de panaszkodni, hogy itt fáj meg ott fáj azt nagyon tudunk, meg 50 körül bedobni a törülközőt azzal vezetjük a világmezőnyt
Az én nagyapáim szalonnát szalonnával ettek, megitták azt a napi 1-2 liter borukat, leöblítve napi 1-2 deci pálinkával és elszívták a füstszűrő nélküli bagójukat
A fejlődés az semmi más mint az emberi kényelem megteremtése
Aki nem full alkesz az azért többsége el ketyeg 70 évig