Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,egygy telefonnal se boldogulsz,hogyan varhatnank el hogy eszben feldolgozz olyan bonyolult dolgot mint butor.
a legtutibb gardrób szekrényem ami már kb 20 éve hibátlan az olyan hogy a falra felszereltem polc lapokat
akartam elé tenni ilyen rácsos ajtókat baumaxban voltak 90centi szélesen (180a hely), de a család addig basztatott hogy ne legyen olyan hogy nem lett olyan, most csak egy függöny van előtte
gombokból megvolt, és ha azok az ajtók lettek volna akkor még nem is nézett volna ki túl szarul(20 évvel ezelőttről beszélek)
Ez az egyik volt barátnőm... piros Mustang volt az auto
Igenszrul vannak összehányva azok a "bútorok, nem ártana némi asztalosenyv, és 6mm-es menetes szárak és összefogatni a szrul összehányt darabokat. Ahogy annak a franciaágynak a lába áll???! Siralmas.
hát a képek alapján ez nehezen derül ki
Bútor.
Ez a fotó milyen áruházban történt??
Ágyat nem vettem,kész is van,holnapra marad a ledes paszport.
Neked nem kell izgulnod ezen egy percet sem
jó szar A franciaágynak meg ki van törve a lába, addig faragd össze amíg valami öregasszony rá nem ül, mert összeszakad alatta, lesz valami 8 napon túl gyógyuló baja azt a perhez kevés lesz az ingatlan árukészletestől
szerintem se
Erről az jut eszembe, amikor átszóltak pirosnál a fullos sportverdában ülő picsának, hogy na, ezért is jó sok.faszt kellett leszopni. Mire a csaj visszaszólt, á dehogy, egyet csak de azt jó sokszor.
Meg lenne ez, csak megfelelő faszt kell leszopni hozzá.
De az az érzésem nem akarod te ezt igazán.
Az a lux gardrob 240 es mar majdnem 150e es inkabb lustaknak valo mert nem kelk sokat szerelni.
Amig ti nyammogtok osszedobtam egy korpuszt.Ilyen lesz holnap.
Valami 150 felé volt
Ahhoz drága hogy egy év után össze vissza álljon
drága? ez a fos 100 max 120 ezer
Csináltass egyet diófából az faszántosul fog állni, meg hívd át az ivócimboráidat amikor mozgatni kell
Megérték a 90 évet....abból az 5 gyerekből egyedüliként aki megérte a felnőtt kort.
Kicsit erőteljesebben működött a természetes szelekció mint manapság.
Most nézem az ajtó is görbe
Kb heti 1x van elhúzva
Nesze neked drága bútor
Eddig jó volt
Fent is hozzaer a széle
Én is abban a hitben ringattam magam, hogy ez így fog történni - de nem!
Nincs kapcsolószál a hátramenetről, nem tudja feléleszteni / átkapcsolni videóra a készüléket.

Viszont BT-s telefon kihangosítóként, és filmlejátszóként (USB és micro SD kártya is) tökéletesen működik az asztalomon.

Amúgy jól átbaxtak, Aliexpressen 28 dollár....
A függesztett ajtó takarja az ilyet.De itt spec inkább csak egyenetlen talaj miatt dől.Nem látom a felső részt.
Mert mindig ilyen kicsire veszed a dolgot! Csak bátran!!!
Olasz bútort elvből nem tartok.Anno fater idejében anyáztam minden hálónál.Szarul tervezték,mind selejt volt.
Azért írom hogy a nem lapra szerelt is fos