Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy öreg asszony minek ?
Te sem vettél még egy öreg autót a régi mellé
Kifognék egy kiélt 4 ujjast aztán nem fél perc volna a cél elérése, még az is lehet hogy leizzadnék közben
Utána meg jön a megfázás meg a többi kórság
Ha csúnya egy kicsit nem baj
Csak ne legyen rettenet ronda
Eddig az volt, hogy azért nem szabad büntetni a puncit mert csúnya a tuljdonosa.
Most meg már válogatsz is?
Lassan fél évszázados fennállásodat fogod ünnepelni - mit akarsz a huszonéves csajoktól?
Valami jó kis MILF-et nézegess barátnőnek - a zasszony háta mögött persze....
A lényeg hogy kint legyen a patron
Utána 1-2 napig nyugodtabb az ember
Mutogatni úgy sem mutogatnám se ezt se azt
Szóval inkább egy vánnyadtabb huszonéves és az alsó polcról mint valami hétpróbás csini cica
Az az egy a kikötés hogy ne legyen olyan csúnya hogy a kutya se vegye ki a kezéből a falatot
Az kerülő ahonnan ők indulnak nem?
Nem érted a lényeget
Mert kemeny vagyok.
Miért nem csapjatok le délnek ? Szluin felé, jó tempós haladós végig. Biztos nem untatnám magam halálra a pályán
Kemény vagy, Csoki
Ha felhuzod a fejedre neked is bevalik.
Akkor elorebb leszel, csak delben tudok indulni. Egyben letolom.
Ez a mosgató kesztyű amúgy bevált?
Mert pl. én a mosogató tabblettában nagyot csalódtam
Egy héten keresztül minden nap becsempésztem egy ilyen tablettát az asszony reggeli kávéjába
De nem jött meg neki a kedve a mosogatáshoz
Én is csak letenyéig megyek aztán reggel go tovább.
Van egy par mosogatokesztyum .
En penteken megyek.
Igazad is van, ahhoz a szakadt bmw is sok
Egyébként elég hamar megválnak tőle, és meglepő módon mind valami nagy családi autóra vágyik
Gondolom szól nekik a stabilitást nyert menyecske hogy ki lehet baszni a csajozós autót a portáról, meg aztán jön.nem soká a gyerek
Nekem jó a kispályás is azért a maxi fél percért kár valami luxus kivitelű hölgyet pénzelni
számitásba a közérthetőség kedvéért
semmilyen gumit ne vegyel a szádba.... hagyd meg azt lulunak
Fogyasztás másodlagos tényező egy ilyen furiknál. A gumi az inkább számbavehető.
Kíséretnek....
4,6 V8 egy tanker meg egy gumis auto kell kísérletnek hozza
Osszad meg. Azé az esőruhát felülre teszem, meg aztán ugyis kikéne próbázni az uj vizálló kesztyűm, annyi pézé remélem kinn tartja a vizet.
A tobbiek mar lenn lesznek. Lesz info.