Szomszédban úgy elmérték a redőnyt hogy a tokot gumi kalapáccsal verték be a helyére de még így is ferde
Ki sem lehet szedni mert úgy feszül
Én inkább rendeltem a netről (félárban) aztán megcsináltam magam
Spóroltam 25 ezret kb 2x3 óra alatt aztán meg a redőnyt ok alatt is lefestettem az ablakot
99%-ban ez azért van mert semmiről nem készül semmi dokumentum
Ezért van mindennek más színe nem ottt van az ajtó-ablak. Mindenhova folyik a víz csak a lefolyóba nem az összes csempe ferde stbstbstb
Odamegy az ember csinal valamit aztán meg a pénz zsebből zsebbe
Aztán utána jöhet az anyázás
Hogy a jó retkes búbánatos faszba dögölne meg az összes kicseszett gázszerelő, és most nem csak a Mészárosra gondolok, hanem arra amelyik nálam azt hitte ért a villanyhoz.
A fasszopó felcserélte a védőföldet a fázissal.
Én meg itt szopok már 3 napja, hogy felszámoljam a gányolásait.
Szerintem ez a buzi pók volt előző életében, mert tök feleslegesen oda vissza vezetgette a drótokat, meg ötletszerűen beletoldott.
Bocs, ezt ki kellett adni magamból, mert olyan hülye, hogy büntetni kéne.
Én az előzőből kivágtam a kapucnit, és utána el lehetett úgy igazgatni, hogy ne klaffogjon. A mostanit még nem bántottam, ez - másfél év alatt - még nem látott esőt, így nem volt rajtam.
Nekem a 3xl kicsi
Kibaszott széles a vállam aztán mindnek rövid az ujja
Inget is alig kapok hiába férne be egy nagy tollpárna a hasam hoz olyan bő de vállban passzos az ujja meg 5-10 centivel kisebb mint kellene
A munkavédelmis első körben szűk volt,szóval volt hogy egy lépés és szétrepedt a golyesznál.
És a nyaka nem motoros használatra volt tervezve,ezért szokása hogy szonyat kopácsol 100 felett a sisakon.
szóval nem teljesen jó.
Ezt meg remélem sose használom.De ha kell ultrajó.
Nekem az a tök olcsó gazdaboltos volt mindig
A túra után meg ment a kukába mert többnyire valami gizgaz cserje megtépte
A nadrág részt sosem vettem fel mert az egy órát ha bírt az erdőben. Abból inkább csizmára keszitek vízhatlan kabátkát. Volt olyan hogy kibírt majdnem egy napot is
Van attól jobb zsákok is
Néha vagyok műanyagos cégnél akar 0,5 mm vastag “kukazsák”is beszerezhető
Amúgy kesztyűt bevonni kuka zsákkal jó ötlet. Persze nem ha egész nap esik de ilyen kis futó záporra pont jó
Nekem hétfőn kell menni amilyen szerencsém van full szarrá ázok
Vittem a gyereknek a gyakorló motort aztán pont akkor esett se előtte se utána 45 km távból minimum 30 esett
Hétfőn meg hozom vissza. Remelem átmegy a vizsgán mert akkor ismét cipelhetem Ida vissza
Mekkora buziság hogy nem húzhat futót 2 éves b jogaival. Van akinek 20 éve van jogsija aztán még sosem húzott
Kibaszott harcias vagyok az elején
Csak elég gyorsan elengedi a kompressziót mert megunom az egészet
Szóval pont nekem ideális a zsenge kismuff mert tudok végezni 4-5 előre tolás után
Te tiszta hülye vagy Egy jó 4-5 ujjas már pont neked való Gondolj bele már meg sem kell, hogy erőltesd magad Elég ha a lankadt büdöst csak belelógatod
Mit kezdenél te egy alighasznált tinivel lankadt szerszámmal
Ki sem lehet szedni mert úgy feszül
Én inkább rendeltem a netről (félárban) aztán megcsináltam magam
Spóroltam 25 ezret kb 2x3 óra alatt aztán meg a redőnyt ok alatt is lefestettem az ablakot