Noszvajra mentünk le lekvarokért, mikor bementem a szép új uniós támogatásból épült magán főző komplexumba és megláttam a sok óriási főző üstöt, szóltam az embernek, hogy gyorsan hozzon pár réz csövet meg vizes hordót, mert ez még nincs kész.... majdnem meglincseltek
Elhitették? Azt, hogy kell? Az ne, elképzelhető, hogy a sok mifélénk előtt kirárult a világ ezekkel a kütyükkel? Értem én, hogy félelmetes az ismeretlen és sokkal jobb összebújba a családdal egy sarokban csip-csip csókázni mert ott ne, ér meglepetés, de azért van aki szeretne ebből kinézni.
A vég kezdete a lapostelefonok gyártásával elkezdődött Majd folytatódott azzal, hogy elhitették azzal a sok szerencsétlennel, (nektek a 99%-otokkal ) hogy már pedig nekik ilyen kell Volt aki 3 napot is sorban állt egy új széria első példányaiért
Teljesen össze is szégyelltem magamat!Remélem meg tudsz nekem bocsátani!! Elnézést elfektetem a lovat mert mindjárt ráalszom a billentyűre. Jó éjszakát Nektek!
Szép estét Neked is István és mindegyik motorosnak, aki tényleg motoros!! Nem szokásom ennyire sietni, de tegnap délután és ma fél kettőig ezt a birsalmalekvárt főztem, és ezt úgy szokásom, hogy előbb meg kell hámozni azt a kiszabott kemény birsalmát, megfőzni puhára, majd leönteni a fözö levet, megdarálni a birsalmát majd ezt kell addig főzni állandó keverés közben, amíg a víz teljesen lefő róla nem maradhat nedvesség benne, mert akkor megromlik. Aztán már készen is van. Meg én is . Még a héten a szilvalekvárt is meg kell , . Régen a szilvalekvár elállt mert az is teljesen víztelenítve volt . Nem is volt hűtőszekrényünk . És nem csorog ki ám a süteményből. Annál ez sűrűbb. A motorozásról: Tökig voltak az utak tegnap, és párszor előznöm kellett, mert untam a '60-as ballagást. Megpróbálok legközelebb normális lenni, bármilyen nehéz is lesz! Legközelebb , ha jössz, hozz magaddal pár pille palackot, és megtöltjük a Föld-ből feltörő szénsavas vízzel, A vulkáni utóműködés hatására jön fel .
A tokom televolt vizsgakor a szabadsag téri gyalogatkelovel. Csak 2+1 savos de szeles es forgalmas a köcsög galogok meg hottziher hogy egyenként botorkaltak at. Most szarok bele ha rés nyilik tuzok at. De vizsgabiztossal a nyakamon tizperceket álldogáltam mire egyim oldalt se lepett le egy istenbarma.
A Hungária költői túlzás, de azért szép számmal aakadnak kis országunkban 2x2, 2x3 sávos esetleg kanyarodósávos sziget nélküli utak gyalogátkelővel fűszerezve. Ott irreális a le és fellépés szögletes értelmezése, különösen a mai zsufolt utakon. Sose menne senki egy métert se odébb.
Természetesen így van. A mi idönkben még az oktatásban ez elhangzott, de nem vokt ennyi gyalogos sem de főképp autós, motoros közlekedő. A gyalogos simán elengedte a közeledő járművet, ma meg van amelyik csakazértis lelép mert elsőbbsége van de látja hogy a közeledő autó nem biztos hiogy meg fog tudni állni, másrészt meg a fasz ki van a zebra előtt ácsingozó, várakozó, beszélgető hülyékkel is.
Hungárián csak lámpás átjáró van.
Ráadásul középen járdasziget, szóval ha a túloldalon lép le, az nem ugyan az az átkelő.
Annyira közel mögötte nem kell elmenni, hogy hátra tudjon lépni, hogy elüsd.
Amúgy meg az utcánkban lakott egy nagyon öntudatos srác. Mindig nagyon bátran lelépett az autók elé, a busz mögül. Egyszer én is elküldtem egy vészfékezés után a kurva anyjába.
Rá pár hétre a teherautó már nem tudott megállni. 50 méteren kenődött szét.
Szóval nem ártana ha a gyalogosokat is basztatnák a szabályos és biztonságos közlekedésre, nem csak a gépjárműveket.
Meg jó volna ha rendszámot tetoválnának a homlokukra
Jah. Mekkora király lenne pesten a Hungárián megvárni mig átér a gyalogos. Egyébként sajna nem vicc, de nálunk a rendörök büntettek pontosan ezért. Legalábbis a delikvens ezt mondta, miután értetlenkedtem mivel szabályos. Ellenben félreértésre adhat okot a régi idökben tanfolyamon tanitott mód, miszerint inkább a gyalogos elött kell elhaladni, hogy lásson minket, mint mögötte nehogy megijedjen valamitöl és hátralépjen elénk. Ez a mai világban nehezen értelmezhetö, mert a gyalogosnak az elsőbbségét elég szigoruan veszik, aztán amint lelép illik megállni, természetesen nem a hungárián a túloldalon lelépő gyalogos esetén :)
Mondjuk engem elkaszálna
kb. negyed óra azt rám tör a cifrafosás
http://youtu.be/xCoH2AORcEQ
Ráadásul középen járdasziget, szóval ha a túloldalon lép le, az nem ugyan az az átkelő.
Annyira közel mögötte nem kell elmenni, hogy hátra tudjon lépni, hogy elüsd.
Amúgy meg az utcánkban lakott egy nagyon öntudatos srác. Mindig nagyon bátran lelépett az autók elé, a busz mögül. Egyszer én is elküldtem egy vészfékezés után a kurva anyjába.
Rá pár hétre a teherautó már nem tudott megállni. 50 méteren kenődött szét.
Szóval nem ártana ha a gyalogosokat is basztatnák a szabályos és biztonságos közlekedésre, nem csak a gépjárműveket.
Meg jó volna ha rendszámot tetoválnának a homlokukra