élhetnénk a boldog 90-es éveket.
Még ilyen g.ci kövér sem voltál, mert legalább mozogtál
Tavaly vett egy tabletet is mert azt jobban látja és könnyebben nyomkurássza, a laptopot már rég nem használja mert elavult
Aztán a gyerekem születésétől kb. 0,5 éves koráig napi szinten töltögetett fel 20-30 fotót a fiamról a fércre. Én meg bármerre jártam mindenhonnan azt hallottam, hogy milyen szép gyerek meg gratulálunk soxor általam nem ismert emberek
mondom honnan a francból tudják azt, hogy született gyerekem meg mégis kik maguk és mondták, hogy a mama ellátja az internetet információval
Akkor mondtam a mamának, hogy ezt a féle valógságsót befejeztük.
kb. 2 nap alatt az összes faszságot megtanulnám felhasználói szinten ha érdekelne
mert nem vagyok debil
Egyszerűen nem érdekel és jelen pillanatban nélkülözhetetlennek sem tartom és a szükségességét sem érzem
Nekem a virtualitás nélkül is kerek a világ
Valahogy nem érzem magam kevesebbnek ettől
Persze addig csürik csavarják, hogy a végén valamilyen formában rákényszerítenek amikor már egy fogási napló kitöltéséhez is számítógép kell
76 évesen ment el....
nem a vödör, és "tartózkodás" nem az asztal alatt!
Ráférne egy reform a KRESZ ezen részére is. Mondjuk a zebrá két végénél lehetne egy felfestett rész. Akkor állhat be oda ha át akar kelni. Ebben az esetben kell csak számítani rá.
És bele rakhatnák, hogy csak akkor léphet le ha meggyőződött róla hogy megadták az elsőbbséget. Ha megengedett sebességnél, féktávon lép le, akkor legyen ő hunyó.
Sokkal tisztább lenne a helyzet és a felelősség mindenki számára.