Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.
Ráférne egy reform a KRESZ ezen részére is. Mondjuk a zebrá két végénél lehetne egy felfestett rész. Akkor állhat be oda ha át akar kelni. Ebben az esetben kell csak számítani rá.
És bele rakhatnák, hogy csak akkor léphet le ha meggyőződött róla hogy megadták az elsőbbséget. Ha megengedett sebességnél, féktávon lép le, akkor legyen ő hunyó.
Sokkal tisztább lenne a helyzet és a felelősség mindenki számára.
ha senki nem használná, senki nem gyártaná élhetnénk a boldog 90-es éveket.
Nem tudom, hogy neked rosszabb volt e akkor Még ilyen g.ci kövér sem voltál, mert legalább mozogtál
szerintem az első rákényszerülés az lesz
Ez ajándék lesz az önvezető motor mellé?
Az én édesanyám meg 73 éves és újabb készüléke van neki Tavaly vett egy tabletet is mert azt jobban látja és könnyebben nyomkurássza, a laptopot már rég nem használja mert elavult Aztán a gyerekem születésétől kb. 0,5 éves koráig napi szinten töltögetett fel 20-30 fotót a fiamról a fércre. Én meg bármerre jártam mindenhonnan azt hallottam, hogy milyen szép gyerek meg gratulálunk soxor általam nem ismert emberek mondom honnan a francból tudják azt, hogy született gyerekem meg mégis kik maguk és mondták, hogy a mama ellátja az internetet információval Akkor mondtam a mamának, hogy ezt a féle valógságsót befejeztük.
Persze Ő is csak olyan mint egy átlag ember, napi szinten 8-10 órát nyomkodja a szarjait
Azóta nincs karácsonyra se pulóver, se sapka, se sál, se gobblein. mert nem kötöget és nem gobbleinezik
Látom a fogási napló megakaszt
kb. 2 nap alatt az összes faszságot megtanulnám felhasználói szinten ha érdekelne mert nem vagyok debil Egyszerűen nem érdekel és jelen pillanatban nélkülözhetetlennek sem tartom és a szükségességét sem érzem Nekem a virtualitás nélkül is kerek a világ
Le lehet maradni, négavmég tetszik is ez a világitsunk perróleum lámpával életmód, de akkor nem kell felháborodni hogy egyszer csak szükséges apró dolgokhoz is. Ha nincs,szüksége rá, akkor tessék ugy élni hogy,ne is legyen
Anyám 70-éves,fotóz,emailezik,youtube-ot néz,képeket küld.Mindezt egy régi huawei P10-esen vagy miaszaron.
Mert nem boldogul vele
Alap dolog vagy husz éve, mindenki haladt vele, aztán az a fogási napló se okoz gondot senkinek, gondolom ezért is vezették be. Némely nyugdijas nagyi jobban vágja a dolgot, abból tájékozódik, főz, unokázik stb. Aztán aki makacsul kizárta mert túl bonyolult, az most pislog hogy szükséges
Van olyan lőporgyári munkás aki 20 évig orvosnál se volt,oszt eccercsak...................
Apropo neked miért fájdalmas ennyire hogy más használja a technikát?
már minden alá van rendelve a modernkori csodáknak nehezen kivitelezhető volna az a nyugodt életvitel.
Én valahogy még mindig megvagyok anélkül, hogy számítógépet hordjak a zsebembe és azt nyomkodjam minden ráérős pillanatomba még a piros lámpánál állva és ülve vizelés közben is Valahogy nem érzem magam kevesebbnek ettől Persze addig csürik csavarják, hogy a végén valamilyen formában rákényszerítenek amikor már egy fogási napló kitöltéséhez is számítógép kell
ennyi hobbym maradt Meg talán meg is tehetem, hogy tartsam ez neked miért fáj
ez nem gond ha a seggem szebb mint az arcod
faterom minden évben lefőzött 120-130 litert, volt hogy vettünk is hozzá.... el is fogyott.... soha semmi baja nem volt.... 76 évesen ment el....
Szerintem a kétezres évek eleje volt a legtutibb a technikai fejlődés terén
Akkor tényleg voltak még ütős újítások
Ami most megy az már csak számháború minimális újdonsággal
Az alkohol méreg
Mi meg isszuk
Apósom is nagyon szerette a "pántlinkát", 52 évesen,'73 -óta már a túlvilági főzőben keveri a cefrét, elege lett az egészből, addig tartott Neki! Munkatárs 34 évesen "halta" meg magát. stb,stb. Mértékkel, és tartózkodva legyen, hogyha már, de a "mérték" nem a vödör, és "tartózkodás" nem az asztal alatt!
Ezt azért fejtsd ki a fiadnak pár év múlva, hogy miért nincs telója, szgépe és tv-t is csak vasárnap délután nézhet mikor a maci-laci megy. Attól, hogy megijedsz a világtól az még halad szépen a maga útján, sokan mint ahogy Te is megpróbálsz a múltban élni, de ahogy a mondás tartja: aki a mindig hátranéz az állandóan csak a seggét látja.
a magyar posta már nem ilyen gyors, mint régen.... egy hét alatt nem tudnak kiszállítani egy levelet
Mist is megteheted ha tényleg akarnád
Nem lenne könnyű de megoldható
A sima levél jó igen pont elég volna még most is ekkora sebességgel élni
Veled meg azt hitették el hogy a hajó az fasza. Hiába nem vagy rajta évente 20 napnál többet, de akkor is kell.
Amúgy a sima telefon is hülyeség hiszen levélben is lehet társalogni. Heti egy oda-vissza küldenénk többnyire belefér