Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma voltunk itt. Most Krk sziget.
Sikerült is neki évi 20m forgalmat (nem nyereséget) generálni a saját cégével... hiszen egy géniusz
Nincs az egyenletben semmi probléma...
A melós fizetést kap ezért... majd o el tudja dönteni, megéri-e neki vagy nem. A többihez semmi köze, ne foglalkozzon vele. A vállakozó meg csinálja az üzletet, hogy rentábilis legyen és a melós bérét ki tudja fizetni. A melós problémája meg nem tartozik a vállalkozóra.
Nem a melós geci, ha beteg, hanem az, hogy az első 15 napot nem az egészségbiztosító fizeti, amit meg fizetni kell minden hónapban....
Nem 15 ezer, még kettő (nem ezer, hanem kettő) sem volt.
Nézd meg, 2018-ban 681 milliárdot költöttek dohánytermékre, az mennyi X6?

https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...

22 misi a legolcsóbb alap x6.

https://www.bmw.hu/content/dam...

Vagyis közel 31 ezer !!!!!!!!!!! új bmw-t vehetnének a trógerek. Nézzük meg az alkoholt? A drogot? Nincs itt szegénység.
Megmondta Mészáros L. 20 éven keresztül napi 20-22 órát dolgozott ez a titka a csilliárdosságnak. Én napi 26 órát dolgozom nekem már nincs 20 évem hátra ezért is igyekszem ennyire.
Ez egy duma
Persze elméletben minden lehetséges. Gyakorlatilag lehetetlen
Mindenki nem bonthat palatetőt mert ha rajtad kívül meg lett volna 15 ezer ember aki bontotta volna 30 km körben akkor mindenki éhezett volna....
A lehetőség mindenki előtt ott van, hogy "síró vállalkozó" legyen bárki, legyen gengszter és tróger, és ha megéri, akkor X6-ossal járjon.
Nem a levegőbe beszélek hidd el, amikor 20 éve egy hétvégén a havi főállásom 2-2,5-szeresét megkerestem palatető bontással, érdekes módon senki nem szedte ki a kezemből a szerszámot. Amikor karácsonykor átrajzoltam a megyeszékhely szinte összes közvil lámpáját a korszerűsítéshez, akkor sem szedte ki a kezemből senki az egeret. De amikor lementem a határra szolgálatba, akkor sem szedtek ki a buszból, habár mindegyiket bárki megcsinálhatta volna. Innentől kezdve én azt hiszem el, amit látok és tapasztalok.
Nézzük meg egy évben hány száz milliárd megy el cigire és alkoholra, abból vajon hány X6-os jönne ki?
Nézzük meg, karácsonykor hogy a sok nyomi hogyan tolja ki a tuskóból a hitelre vett Elektronika márkájú tévét? Miért nem fúrógépet vesznek, hogy maszekolhasson?
De nem akarok én beleszólni, félreértés ne essék, mindenki azt vesz amit akar, csak nekem ne mondja senki, hogy neki miért rossz amikor a másiknak jobb?
sok a kocsog motoros.
Amúgy meg be kaphatja mindenki
Biztos nem könnyű ezt sosem mondtam

Én csak annyit mondok mindig hogy a vállalkozó sír örökké és pár évente cseréli az x6-ost meg a hasonló gépeket a melós meg a 73-as női csepellel jár pedig heti 5-6x tol 10-12 órát
Itt érzek egy kis “furcsaságot” az egyenletben
Mert az igaz hogy nem tett bele a cégbe saját házat meg bármi egyebet. Esetleg pár év sittet
Csak fél életét, az egészsége egy részét stbstb
Aztán meg akkor is geci a melós ha beteg mer lenni....
na végre megjött az új guruló
inikém ezt a silver hotelban lőttem igaz már 5 éve de a helyzet azóta csak romlott
mindkettő
te vagy a legalja
De komolyan, az a halálom, de akkor legszívesebben ütnék, amikor az alkalmazott mondjuk a cigivel a szájában mondja, hogy fizetésemelés kéne, meg milyen jó nekem, vagy a munkahelyen (mert abbahagytam a vállalkozást) amikor a sok buzi és hülye kurva napi MINIMUM egy órát elbasz a cigire, közben egy kávé, közben a rohadt facebook - vagy aznap 5. alkalommal megkérdezi a kúrógépet, hogy hogy érzi magát és mennyire hiányzik már neki aznap és mit csinálnak munkaidő után. Mindezt tetézve esetleg úgy, hogy fél óra múlva vége a munkaidőnek és indul haza vagy a faxom tudja, hogy hova... Amikor hoztam, haza egy drónt és habár már túlórában voltam, de megnéztem az igénybejelentőket, hogy van-e fontos, akkor is odaeszi a rák, hogy nézegetni akarja azt az eszközt, hiába mondtam, másnap megmutatom, nekem dolgom van.
Elég szar játék...de a grafikája kurva jó
Volt eg öreg barato, nagy forma volt az öreg.... o mondta: tudod baratom, mi a jó az öreg korban? Mondom mi Józsi ba? Semmi bmeg
Így is lehet nézni.
Visszakanyarodtunk a legelejére, ha én jobban játszok, akkor a gyengébben játszók (mert kimaradtak az edzésről) mindig a plusz lehetőségeimre ácsingóznak.

:-)
Ez egy játék.... játszani kell csak
Azt nem is, a kérdés a hossza és a minősége.
Fájternapra jössz? Gyere délután, aszt moslíkolunk ott valamit!
Á, itt rendesek a szomszédok. Múltkor is 6kor kezdtem és amint meghallották hogy munka van, jöttek egyből segíteni a kert rendezésben, kapákkal meg kaszákkal
Az életet még senki sem élte túl....
Én azt látom az ilyenből, hogy ezek az emberek korán halnak. Meg aki napi 10-16 órát dolgozik, az is. Lehet magyarázni, de ahogy én látom a környezetemben, azt kell mondanom.
Értem az indokokat, hogy gyerek, meg kocsi meg hitel meg izé, de ez a lényegen nem változtat.