Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vajon az ebay-es cobra utánzat ven-e olyan jó mimt az eredeti? Az 11 rugóért megjönne.
Ok
Az enyémen az unixos RK lánc bírja, már 20ezer van benne de nyoma sincs nyúlásnak, a gumigyuruk sem potyognak ki belőle pedig por sár eső volt bőven. Lehet hogy a cobrra tényleg hosszabbít az életén
Majdnem.
Bebaszna, meg minimum 3x ennyit kene mennie.
Kene mar valami ütős diktatura.
Én például nem ragaszkodom egyikhez sem, a fasszopo Fidesszel együtt mehetnek a qrva anyjukba
Nekem cserés.
Nem azt olvastad amit írtam Sanyi bá.... engedd el...
Oooooo nyaklánc?
Teljesen természetes, hogy keverednek az együtt élők nyelvei...izé, nem csak úgy
Ahogy a törököktől, cigányoktól, németektől, szlávoktól, angoloktól is vannak átvett szavaink, amiket már teljesen magyarnak érzünk.
Basszus,allitanom kellett a lancon.
Nemrég olvastam egy blogon, hogy mennyi zsidó eredetű szót használunk pl. a haver is az, ezt nem gondoltam volna és sűrűn használom. Mondjuk azért mert nem minden ismerősömet hívnám barátnak, de egy laza havernak igen.
nem akarom folytatni, megoldódik ez is mint minden más.........
Nem, ha számodra az ecceri embernek a bérigénye irreális akkor az ecceri számára a te igényed is irreálisan magas.....ha nem tiszteled más jó élethez való jogát akkor az sem fogja a tiédet.
Jó, hogy nem halózni, mert az cigóul evést jelent.
Az nem haladó, hanem halódó....
Igazi esze tamás a fattyú.
Azert meg kell hagyni,csodalom a husegeteket ehhez az inkompetens idiota bandahoz amit am blokk ugy neveznek halado ellenzek.
Amennyi elemi hibat elkovetnek szerintem a budiajto megtalalasa is gondot okoz.
Ez a csori karigeri kulon szam.
Az igazi vadász puska is 2 csövű
Mi meg ugye vadászok vagyunk
Szeretnél villás farkú fecske madár lenni?
Ma ráértem elmélkedni
Rájöttem hogy ez a teremtés dolog kicsit sántít
Mindig is éreztem hogy ez a borda dolog nem kerek, de csak most raktam össze a részleteket
Szóval a mi urunk nem a bordánkat vette ki hogy nőt csináljon belőle, hanem a bal farkunkat.
Mist aki kételkedik az gondolja végig :
Egy csomó mindenből kettő van de a pöcsből csak egy.
Most aki azt gondolja jó-jó de egy csomó más mindenből is csak egy van az nem látja az igazságot, hiszen a golyóból kettő van akkor botból is kettő volt......
A jellembeli hasonloságokról meg ne is beszéljünk de aki ismerő a nőket az tudja hogy ez nem vita téma
Tehát rájöttem mindenre
Simán.
Miert, adsz munkat?