Az enyémen az unixos RK lánc bírja, már 20ezer van benne de nyoma sincs nyúlásnak, a gumigyuruk sem potyognak ki belőle pedig por sár eső volt bőven. Lehet hogy a cobrra tényleg hosszabbít az életén
Teljesen természetes, hogy keverednek az együtt élők nyelvei...izé, nem csak úgy
Ahogy a törököktől, cigányoktól, németektől, szlávoktól, angoloktól is vannak átvett szavaink, amiket már teljesen magyarnak érzünk.
Nemrég olvastam egy blogon, hogy mennyi zsidó eredetű szót használunk pl. a haver is az, ezt nem gondoltam volna és sűrűn használom. Mondjuk azért mert nem minden ismerősömet hívnám barátnak, de egy laza havernak igen.
Nem, ha számodra az ecceri embernek a bérigénye irreális akkor az ecceri számára a te igényed is irreálisan magas.....ha nem tiszteled más jó élethez való jogát akkor az sem fogja a tiédet.
Azert meg kell hagyni,csodalom a husegeteket ehhez az inkompetens idiota bandahoz amit am blokk ugy neveznek halado ellenzek.
Amennyi elemi hibat elkovetnek szerintem a budiajto megtalalasa is gondot okoz.
Ez a csori karigeri kulon szam.
Ma ráértem elmélkedni
Rájöttem hogy ez a teremtés dolog kicsit sántít
Mindig is éreztem hogy ez a borda dolog nem kerek, de csak most raktam össze a részleteket
Szóval a mi urunk nem a bordánkat vette ki hogy nőt csináljon belőle, hanem a bal farkunkat.
Mist aki kételkedik az gondolja végig :
Egy csomó mindenből kettő van de a pöcsből csak egy.
Most aki azt gondolja jó-jó de egy csomó más mindenből is csak egy van az nem látja az igazságot, hiszen a golyóból kettő van akkor botból is kettő volt......
A jellembeli hasonloságokról meg ne is beszéljünk de aki ismerő a nőket az tudja hogy ez nem vita téma
Tehát rájöttem mindenre
Ahogy a törököktől, cigányoktól, németektől, szlávoktól, angoloktól is vannak átvett szavaink, amiket már teljesen magyarnak érzünk.
Amennyi elemi hibat elkovetnek szerintem a budiajto megtalalasa is gondot okoz.
Ez a csori karigeri kulon szam.
Mi meg ugye vadászok vagyunk
Rájöttem hogy ez a teremtés dolog kicsit sántít
Mindig is éreztem hogy ez a borda dolog nem kerek, de csak most raktam össze a részleteket
Szóval a mi urunk nem a bordánkat vette ki hogy nőt csináljon belőle, hanem a bal farkunkat.
Mist aki kételkedik az gondolja végig :
Egy csomó mindenből kettő van de a pöcsből csak egy.
Most aki azt gondolja jó-jó de egy csomó más mindenből is csak egy van az nem látja az igazságot, hiszen a golyóból kettő van akkor botból is kettő volt......
A jellembeli hasonloságokról meg ne is beszéljünk de aki ismerő a nőket az tudja hogy ez nem vita téma
Tehát rájöttem mindenre