Jah a kepek tajkepek amator szinten, tudom te ebbol is klasszisdoktor vagy hozzam kepest, a motor csak diszlet, a holjaratmon van a hangsuly, hamar motoros forum megengeded hogy rajta legyen egy ilyen kepen a motorom?
Nem te direkt baszogatsz.
Minden alkalom ugy jon hogy barmit felteszek, csak azt bizonygatod, te mekkora kiraly vagy en meg nem.
Bar megjegzem a kep alapjan amit magadrol festesz inkabb egy kivagyi anyagias fasz kepe jon le nekem.
Mivel eddig csak a nyaralotol a motorokon at a medenceig minden megvolt, meg az hogy mindrnkinel jobban megy az ursebessegu motorozas.
Mielott tovabb baszogatnal igen nalam sokkal jobban megy mert te vagy Atis debrecenbol.
Azutan meg eloallsz a vin dizeles csssalad faszsaggal.
A nagyonmajer krmrnyenmotorozosgixxeres imizst es a habzsidozsit told inkabb, azt birom.
Zoli!
Soha nem bizonygattam semmit! Megjegyeztem a gumid állapotáról hogy van még hová fejlődni. Te erre egyből GP pilóta vagy,meg profi..stb. Én meg ezt a fonalat megragadtam és viccesen rákontráztam. Mint ahogy már írtam,NINCS SZÜKSÉGEM senki visszaigazolására,ezért nem is rakok ki képeket arról hogy hol áll a motorom stb. A családom meg szerinted komolyan egy motoros fórumra való?
Ha így gondolod ,légyszi rakj már ki pár képet az asszonyodról ,de lehetőleg fehérnemüset (de ne Triumphost! )
De ha van 17 feletti lányod,az is jöhet. Várjuk!
Ha még ezek után is kétségeid vannak,rakok ki neked egy képet a gumimról...hátha megérted miről beszéltem. Bár gyanús...
De most ha jobban belegondolok mégis igazat adok neked...
Hiszen rendszeresen pályázok,motorozok több mint 20 éve,jó motorom is van...hmmm...menő vagyok tényleg. Legalábbis sokakhoz képest
Ahhoz kepest te bizonygatod minden alkalommal mekkora menő vagy. Kb fel hsz sem telik el es mar ez a temad, a csssslad meg sehol.Hogyisvanez?
Szoval csiszolgasd ezt a filozofiat meg picit.
De minek fényképezgessem a motoromat nem értem ? !
Csináltam már róla kb 6 képet a múltnak,ami elég is. Nem azért motorozok hogy fényképezzem a motorom
A családom izgalmasabb téma,mert öröm visszanézni majd valamikor együtt. Vagy te a motoroddal szoktad visszanézni a nyáron készült képeket?
Nekem nem kell senkinek bizonyítanom...és nem is akarok. Rég túljutottam azon a szinten,hogy másoknak akarjak megfelelni. Megtehetem hogy csak a magam igényeire figyeljek. Így sokkal kényelmesebb,kifizetődőbb és élvezhetőbb minden. Meg boldog is vagyok...
Azon meg hogy más mit gondol,kurva jól szórakozok már évek óta
Nyilván, de látom azokat is akik előttem szerencsétlenkednek a motoron tornázva aztán többjük utamba van a kanyarokban. Az jó lehet egy bizonyos határ után, de arra ritkán vam szükség.
Minden alkalom ugy jon hogy barmit felteszek, csak azt bizonygatod, te mekkora kiraly vagy en meg nem.
Bar megjegzem a kep alapjan amit magadrol festesz inkabb egy kivagyi anyagias fasz kepe jon le nekem.
Mivel eddig csak a nyaralotol a motorokon at a medenceig minden megvolt, meg az hogy mindrnkinel jobban megy az ursebessegu motorozas.
Mielott tovabb baszogatnal igen nalam sokkal jobban megy mert te vagy Atis debrecenbol.
Azutan meg eloallsz a vin dizeles csssalad faszsaggal.
A nagyonmajer krmrnyenmotorozosgixxeres imizst es a habzsidozsit told inkabb, azt birom.
És én szopatom...
Soha nem bizonygattam semmit! Megjegyeztem a gumid állapotáról hogy van még hová fejlődni. Te erre egyből GP pilóta vagy,meg profi..stb. Én meg ezt a fonalat megragadtam és viccesen rákontráztam. Mint ahogy már írtam,NINCS SZÜKSÉGEM senki visszaigazolására,ezért nem is rakok ki képeket arról hogy hol áll a motorom stb. A családom meg szerinted komolyan egy motoros fórumra való?
Ha így gondolod ,légyszi rakj már ki pár képet az asszonyodról ,de lehetőleg fehérnemüset (de ne Triumphost! )
De ha van 17 feletti lányod,az is jöhet. Várjuk!
Ha még ezek után is kétségeid vannak,rakok ki neked egy képet a gumimról...hátha megérted miről beszéltem. Bár gyanús...
De most ha jobban belegondolok mégis igazat adok neked...
Hiszen rendszeresen pályázok,motorozok több mint 20 éve,jó motorom is van...hmmm...menő vagyok tényleg. Legalábbis sokakhoz képest
Szoval csiszolgasd ezt a filozofiat meg picit.
Van aki kecskével...van aki tyúkkal...meg van aki motorral osztja meg a fontos pillanatokat. Nincs semmi gond..
Csináltam már róla kb 6 képet a múltnak,ami elég is. Nem azért motorozok hogy fényképezzem a motorom
A családom izgalmasabb téma,mert öröm visszanézni majd valamikor együtt. Vagy te a motoroddal szoktad visszanézni a nyáron készült képeket?
Azért Clam nélkül egy tisztább, szárazabb érzés....
Azon meg hogy más mit gondol,kurva jól szórakozok már évek óta