Ez amúgy nagy igazság lenne, ha...
Mert ugyanezt az "ecceri" ember nem emlegeti, amikor a vállalkozó a házát fedezetként elzálogosítva felveszi a hitelt, hogy a vállalkozása elinduljon, amikor az "ecceri" ember kiszállva az iskolapadból (jó esetben) azonnal szerszámot, munkásruhát, munkát, meleg műhelyt kap, hogy a megélhetését megtermelje, míg a vállalkozónak azért nem így megyen sora.
Értem, hogy az "ecceri" ember szemét szúrja a BMW-m, a medencém, hajóm, bankszámlám mint vállalkozó, de nekem még egyik volt alkalmazottam sem ajánlotta fel, hogy a hitelbe besegít, a házát hozzáteszi a fedezethez, esetleg amíg nem lesz megrendelés akkor is segít fenntartani a vállalkozást, és... elviszi a börtön felét, ha esetleg úgy alakul.
Tehát egyforma jólét egyforma rizikó és munka esetén értelmezhető.
Szerintem.
ez a bérigény is a kereslet kínálat függvénye ahogy laca is írta A válság közepén egy feldobott hirdetésemre 1 nap alat 60 jelentkező volt minimálbérre
Tavasszal feldobtam egy hirdetés 1 hét alatt 2 jelenkező volt és itt már nem a minimál bér kategóriákrólo beszélünk
Erősen közelít a válság Majd megint lesz szabad munkaerő olcsobbért is Sajnos munka nem lesz majd annyi
A robotizációról meg írtam már. Az meg majd elviszi a maradék munkalehetőséget is Hamarabb mint gondolnánk.
A kormány már azt a törvényt tervezgeti, hogy egy multinak(mérettől függően) mennyi munkavállalót kell alkalmazni kötelezőleg
hát úgy van ez, hogy a nyugati határ mellett élők mennek a labancokhoz dolgozni, a keleti régióban élők jönnek a nyugati régióba betölteni azokat az állásokat amiket a soproni a szombathelyi stb. azért nem végez el, mert osztrákban dolgozik a keleti régióba meg jönnek be az ukránok meg a románok. Kelet tele van velük
Az ezzel a baj, hogy a béremelések felhúzták a fogyasztói árakat. 3 év alatt évente egy lakás árával több a cégem kiadása pont ugyanazért.
3 év alatt az építőipar 60%-ot drágult de az élelmiszer és egyéb fogyasztási cikk ami egy átlag ember fogyasztói kosarában van simán emelkedett 30%-ot. A megemelt bérért reál értéken nem lehet többet megvenni mint amikor még 120 ezer volt a fizetés.
miért mondtál fel? Szerintem ez ilyen hirtelen felindulásosdi dolog lehetett. Logikusan le kellett volna nyelni a békát majd akkor tiplizni amikor találtál jobb munkahelyet
Egyébként sajnos a leírtakkal kapcsolatban igazad van Hamarosan megszűnik a munkavállalói kánaán
Csak tudnam melyik jokepessegu tanitotta be neki hogy a zugloi dolgot kenje a vele szovetseges jobarat MSZP-fidesz maffiara?
Ez tenyleg ilyen hulye?
Elvileg a fidesz a patas ordog, nem furi es nem akad ki senki hogy egybemossa a patas ordoggel azt akinek a hatán indult országgyűlési valasztason mint miniszterelnok jelolt?
Egy ismerősöm vett, igaz én nem láttam de azt mondta hogy nagyon jó minőség. A 11jobban hangzik mint a 27, azt hisszem annyi volt nekem. Van amikor tök jól eltalálom az adagolást és sehol egy csepp olaj de sokszor a felnit összekeni, ilyenkor jön a wd40-es rongy és tiszta minden. Nem mindegy milyen olajat rakok bele, de azzl nem foglalkozom, maradékokat használom el. Idén 4x töltöttem újra a tartályt az talán 1,5dl olaj és ezzel mentem 13-15000kozott nem tudom pontosan, volt benne sok eső meg sok földesút és próbáltam mindig olajosan tartani.
Az mar volt.... egyszer kipróbálhatnánk mondjuk egy olyan csapatot, aki nem lopja ki a szemünket és nem dilettáns köcsögök gyülekezete... na ilyen még nem volt
Mert ugyanezt az "ecceri" ember nem emlegeti, amikor a vállalkozó a házát fedezetként elzálogosítva felveszi a hitelt, hogy a vállalkozása elinduljon, amikor az "ecceri" ember kiszállva az iskolapadból (jó esetben) azonnal szerszámot, munkásruhát, munkát, meleg műhelyt kap, hogy a megélhetését megtermelje, míg a vállalkozónak azért nem így megyen sora.
Értem, hogy az "ecceri" ember szemét szúrja a BMW-m, a medencém, hajóm, bankszámlám mint vállalkozó, de nekem még egyik volt alkalmazottam sem ajánlotta fel, hogy a hitelbe besegít, a házát hozzáteszi a fedezethez, esetleg amíg nem lesz megrendelés akkor is segít fenntartani a vállalkozást, és... elviszi a börtön felét, ha esetleg úgy alakul.
Tehát egyforma jólét egyforma rizikó és munka esetén értelmezhető.
Szerintem.
Ennyit a fideszről
Azt is jobban csinálja a fidesz és már rég leplezetlenül
Tavasszal feldobtam egy hirdetés 1 hét alatt 2 jelenkező volt és itt már nem a minimál bér kategóriákrólo beszélünk
Erősen közelít a válság
A robotizációról meg írtam már. Az meg majd elviszi a maradék munkalehetőséget is
A kormány már azt a törvényt tervezgeti, hogy egy multinak(mérettől függően) mennyi munkavállalót kell alkalmazni kötelezőleg
3 év alatt az építőipar 60%-ot drágult de az élelmiszer és egyéb fogyasztási cikk ami egy átlag ember fogyasztói kosarában van simán emelkedett 30%-ot. A megemelt bérért reál értéken nem lehet többet megvenni mint amikor még 120 ezer volt a fizetés.
Ugyhogy kivancssagbol megnezem mennyit bir az oldschool modszerrel.
Egyébként sajnos a leírtakkal kapcsolatban igazad van
Ez tenyleg ilyen hulye?
Elvileg a fidesz a patas ordog, nem furi es nem akad ki senki hogy egybemossa a patas ordoggel azt akinek a hatán indult országgyűlési valasztason mint miniszterelnok jelolt?