Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyértek
EZ ÍGY VAN!!!!!!!!!!!
Ez amúgy nagy igazság lenne, ha...
Mert ugyanezt az "ecceri" ember nem emlegeti, amikor a vállalkozó a házát fedezetként elzálogosítva felveszi a hitelt, hogy a vállalkozása elinduljon, amikor az "ecceri" ember kiszállva az iskolapadból (jó esetben) azonnal szerszámot, munkásruhát, munkát, meleg műhelyt kap, hogy a megélhetését megtermelje, míg a vállalkozónak azért nem így megyen sora.
Értem, hogy az "ecceri" ember szemét szúrja a BMW-m, a medencém, hajóm, bankszámlám mint vállalkozó, de nekem még egyik volt alkalmazottam sem ajánlotta fel, hogy a hitelbe besegít, a házát hozzáteszi a fedezethez, esetleg amíg nem lesz megrendelés akkor is segít fenntartani a vállalkozást, és... elviszi a börtön felét, ha esetleg úgy alakul.
Tehát egyforma jólét egyforma rizikó és munka esetén értelmezhető.
Szerintem.
"Tévedni emberi dolog mondta a sündisznó és lemászott a gyökérkeféről!!"
Elbaftátok? Mással is előfordul, seráfütty!
Nembaj,csak pipi nyomja a hülye dumát.
Elnézést kérünk vissza kellett állni a reggel 4 órai állapotra, mivel rendszerhiba történt. A megértésteteket köszönjük.
ja várjál valahogy úgy foglmaztak, hogy azért is alkalmatlan jelölt mert még ahhoz is hülye, hogy lopjon
Ennyit a fideszről
Ez nem igaz a fideszből megmonták,hogy a geri olyan hülye,hogy még lopni sem tud
Azt is jobban csinálja a fidesz és már rég leplezetlenül
ezek szerint nem megy az egykerék
szervezzünk meg egyet innen a fotelból ülve Legyen a neve: "Az üzenőfal bástyái" Vállalnád-e a vezető szerepet?
ez a bérigény is a kereslet kínálat függvénye ahogy laca is írta A válság közepén egy feldobott hirdetésemre 1 nap alat 60 jelentkező volt minimálbérre
Tavasszal feldobtam egy hirdetés 1 hét alatt 2 jelenkező volt és itt már nem a minimál bér kategóriákrólo beszélünk
Erősen közelít a válság Majd megint lesz szabad munkaerő olcsobbért is Sajnos munka nem lesz majd annyi
A robotizációról meg írtam már. Az meg majd elviszi a maradék munkalehetőséget is Hamarabb mint gondolnánk.
A kormány már azt a törvényt tervezgeti, hogy egy multinak(mérettől függően) mennyi munkavállalót kell alkalmazni kötelezőleg
délelőtt még ne igyál annyit szerintem
hát úgy van ez, hogy a nyugati határ mellett élők mennek a labancokhoz dolgozni, a keleti régióban élők jönnek a nyugati régióba betölteni azokat az állásokat amiket a soproni a szombathelyi stb. azért nem végez el, mert osztrákban dolgozik a keleti régióba meg jönnek be az ukránok meg a románok. Kelet tele van velük
Az ezzel a baj, hogy a béremelések felhúzták a fogyasztói árakat. 3 év alatt évente egy lakás árával több a cégem kiadása pont ugyanazért.
3 év alatt az építőipar 60%-ot drágult de az élelmiszer és egyéb fogyasztási cikk ami egy átlag ember fogyasztói kosarában van simán emelkedett 30%-ot. A megemelt bérért reál értéken nem lehet többet megvenni mint amikor még 120 ezer volt a fizetés.
Azert en meg mindig szivok az olajzoval.
Ugyhogy kivancssagbol megnezem mennyit bir az oldschool modszerrel.
miért mondtál fel? Szerintem ez ilyen hirtelen felindulásosdi dolog lehetett. Logikusan le kellett volna nyelni a békát majd akkor tiplizni amikor találtál jobb munkahelyet
Egyébként sajnos a leírtakkal kapcsolatban igazad van Hamarosan megszűnik a munkavállalói kánaán
Csak tudnam melyik jokepessegu tanitotta be neki hogy a zugloi dolgot kenje a vele szovetseges jobarat MSZP-fidesz maffiara?
Ez tenyleg ilyen hulye?
Elvileg a fidesz a patas ordog, nem furi es nem akad ki senki hogy egybemossa a patas ordoggel azt akinek a hatán indult országgyűlési valasztason mint miniszterelnok jelolt?
Ezzel is egyetértek.... pont uolyan az összes
Ettől tartok én is mondjuk az se lenne baj, ha keresztény lenne valóban, nem csak hangoztatva ilyen teljesen utopisztikus elképzeléseim vannak
Biztosan nem is lesz, viszont a karigeri bevallasa szerint az o csspatuk dilettans IS meg ki is lopja a szemetek.
Egy ismerősöm vett, igaz én nem láttam de azt mondta hogy nagyon jó minőség. A 11jobban hangzik mint a 27, azt hisszem annyi volt nekem. Van amikor tök jól eltalálom az adagolást és sehol egy csepp olaj de sokszor a felnit összekeni, ilyenkor jön a wd40-es rongy és tiszta minden. Nem mindegy milyen olajat rakok bele, de azzl nem foglalkozom, maradékokat használom el. Idén 4x töltöttem újra a tartályt az talán 1,5dl olaj és ezzel mentem 13-15000kozott nem tudom pontosan, volt benne sok eső meg sok földesút és próbáltam mindig olajosan tartani.
Vélhetően nem is lesz
Az mar volt.... egyszer kipróbálhatnánk mondjuk egy olyan csapatot, aki nem lopja ki a szemünket és nem dilettáns köcsögök gyülekezete... na ilyen még nem volt