Ezt remélem Zoli nem látja,mert szerinte csak a sportmotorosok ilyenek
A 95% túlzás...kb 70%. Nagyon sok srácnak van sportmotorja,de ritkán használják közúton. Ezekkel ne fuss össze
A sportmotorosok 95%-a csak azért tartja a sportmotorját mert kibaszott menő amikor a kezeslábasbőrben megáll valahol a csilivili motorjával de kanyarodni nem tud, 100km-es körben motorozik akkor is inkább csak az egyenesekben. Úgy szoktam kikerülni őket mintha állnának. Van az a maradék 5% akik tényleg ügyesek és le a kalappal előttük de ők álltalában csak a helyi szerpentinen mennek.
Én azért megpróbáltam odatenni magam, párszor sikerült is lerakni a lábtartót, apu azt mondta hogy minden egyes ívem látszott, jó vastag fekete csík
Mi átjöttünk boszniába, holnap MartinBrod vízesések aztán a Bliha vízesés ès estére otthon.
Amúgy rengeteg guminyomot láttam megint a szalagkorlátig, van is 2-3becsapós kanyar
De értsd màr meg hogy Triumphal nem lehetsz király! Nem alkalmas motorozásra,ez látszik tisztán a gumidból is.
A többi dolgot meg nem értem . 45 évesen SZERINTEM nem nagy dolog egy nyaraló...vagy egy medence. Én az életemet eddig végigdolgoztam...sokszor két helyen is. Had élvezem már a gyümölcsét. Ha ez számodra azt jelenti hogy mindenkinél jobban megy nekem,akkor te valamit nagyon szarul csináltál eddig
Arról meg végképp nem én tehetek,hogy ha nem képzed magad . Pályázz...ne irígykedj. Mai napig tanulok...te is fogsz hidd el
Dehogy, az megy hogy Atis mennyit palyamotorozott utcan es mennyit utcaimotorozott palyan, en meg neeeeeem. Mert jusztislassuvagxok, Bebeeeeee.
Tudombazmeg, nemisleszekgyors, nem ez a cel.
Ez gixxeres sema vagy minden sportmotoros ennyire dedo2?
A 95% túlzás...kb 70%. Nagyon sok srácnak van sportmotorja,de ritkán használják közúton. Ezekkel ne fuss össze
Vagy hogy te vagy a roadking?
Mi átjöttünk boszniába, holnap MartinBrod vízesések aztán a Bliha vízesés ès estére otthon.
Amúgy rengeteg guminyomot láttam megint a szalagkorlátig, van is 2-3becsapós kanyar
Csak neked...
Plane hogy elotte adtad be hogy te vagy a roadking.
A többi dolgot meg nem értem . 45 évesen SZERINTEM nem nagy dolog egy nyaraló...vagy egy medence. Én az életemet eddig végigdolgoztam...sokszor két helyen is. Had élvezem már a gyümölcsét. Ha ez számodra azt jelenti hogy mindenkinél jobban megy nekem,akkor te valamit nagyon szarul csináltál eddig
Arról meg végképp nem én tehetek,hogy ha nem képzed magad . Pályázz...ne irígykedj. Mai napig tanulok...te is fogsz hidd el
Tudombazmeg, nemisleszekgyors, nem ez a cel.
Ez gixxeres sema vagy minden sportmotoros ennyire dedo2?