Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs bányató Hajdúszoboszlón...buta vagy
Ezt remélem Zoli nem látja,mert szerinte csak a sportmotorosok ilyenek
A 95% túlzás...kb 70%. Nagyon sok srácnak van sportmotorja,de ritkán használják közúton. Ezekkel ne fuss össze
Mi? Az hogy van egy deszkavityillod a helyi banyato mellett meg egy teszkos gumimedenced?
Vagy hogy te vagy a roadking?
A sportmotorosok 95%-a csak azért tartja a sportmotorját mert kibaszott menő amikor a kezeslábasbőrben megáll valahol a csilivili motorjával de kanyarodni nem tud, 100km-es körben motorozik akkor is inkább csak az egyenesekben. Úgy szoktam kikerülni őket mintha állnának. Van az a maradék 5% akik tényleg ügyesek és le a kalappal előttük de ők álltalában csak a helyi szerpentinen mennek.
hú baszod azt ugye tudod, hogy mindjárt te következel
Én azért megpróbáltam odatenni magam, párszor sikerült is lerakni a lábtartót, apu azt mondta hogy minden egyes ívem látszott, jó vastag fekete csík
Mi átjöttünk boszniába, holnap MartinBrod vízesések aztán a Bliha vízesés ès estére otthon.

Amúgy rengeteg guminyomot láttam megint a szalagkorlátig, van is 2-3becsapós kanyar
De Zoli..ez nem menő értsd mááár meg
Csak neked...
Akkor is de.
Hiba, nem lehetsz elegedett.
NEM.
Nem nagy dolog, de ezzel menozni egy motoros forumon eleg lame.
Plane hogy elotte adtad be hogy te vagy a roadking.
Nekem fingom sincs a motorozásról, munkavállaló vagyok, ja és elégedett.
Thermál...hmmm..
A medenceben csapviz van vagy kútvíz?
Igen!
Aaaaaaa én csak figyelek és tanulok..... az életről, a motorozasrol.... mert itt mindenki mindenben a legjobb...
Na egy új motoros ne sírjon teeeeee
A qrva életbe felnéztem a tetőre, baszottul meg kellene dönteni
A tetőn van...má bocs!
Bassza meg.... itt csak nekem nincs medence az udvaron?
Jól van bőgj mááá...nem bántalak nahh
Nem megy...eldöntött tény!
De értsd màr meg hogy Triumphal nem lehetsz király! Nem alkalmas motorozásra,ez látszik tisztán a gumidból is.
A többi dolgot meg nem értem . 45 évesen SZERINTEM nem nagy dolog egy nyaraló...vagy egy medence. Én az életemet eddig végigdolgoztam...sokszor két helyen is. Had élvezem már a gyümölcsét. Ha ez számodra azt jelenti hogy mindenkinél jobban megy nekem,akkor te valamit nagyon szarul csináltál eddig
Arról meg végképp nem én tehetek,hogy ha nem képzed magad . Pályázz...ne irígykedj. Mai napig tanulok...te is fogsz hidd el
Dehogy, az megy hogy Atis mennyit palyamotorozott utcan es mennyit utcaimotorozott palyan, en meg neeeeeem. Mert jusztislassuvagxok, Bebeeeeee.
Tudombazmeg, nemisleszekgyors, nem ez a cel.
Ez gixxeres sema vagy minden sportmotoros ennyire dedo2?
Nah, megint megy a kimekkoramotoros nyivákolás