mer na nehogymá a geci vállalkozó a te véredet szívja és a zsírodon gazdagodjon na nem...
Éppen ezért nem is vagy hajlandó dolgozni.
A felelősség, az anyagi kockázat, harc a hivatalokkal, harc a konkurenciával, harc a munkaerőhiánnyal és az azért való küzdelem, hogy a fix költségeid mindíg pontosan időben
rendezve legyenek nem a te habitusodnak és idegrendszerednek való
miután holdfáradtan hazaesik a munkahelyéről.
Természetesen nem nagyon szabad gátolni a kinti munkák elvégzésében sem
ilyen mint fűnyírás, sövény nyírás, csatornatakarítás, a szemeteskukák heti kihordása a ház elé, kertészkedés, zöldmetszés, ásás stb.
Mondjuk így szüret után szerintem vége idénre a munkának legalábbis ami pénzt is hoz
Jövőre ismét beneveznek néhány hét trágya hordásra
Amugy most épp a kiskorú gyermekem(aki elmúlt 20 éves és vállalkozó) motorját basztatom napok óta hogy műszaki képes legyen
A nőknek meg az a sorsuk hogy szolgáljanak. Hiszen ha nem szolgálnak nincs értelme a létezésüknek
Szóval aki nem mos-főz-takarít az minek a házhoz? Ha nekem kellene megcsinálni akkor egyedül is meg tudom csinálni.....
Munkahelyre szívesen elnennék, de nincs “rendes” melóhely. Én nem tudok napi 10-12 órákat dolgozni még akkor sem ha milliós a fizetés hiszen a szervezeten nem bírja
Pl ha szét kapok egy 3-400 kilós villanymotort utána egy hétig fáj minden izületem szóval hiába kapnék óránként 50 ezret akkor is úgy a 3. Után kifeküdnék hetekre, ilyenkor még egy egyszerű seggtörlés is olyan feladat amit szinte sírva tudok elvégezni
A többit lusta vagyok felsorolni.
Inkább kifekszek valami tehervonat elé mint hogy a munkába menjek teljesen tönkre