Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoktam néha dolgozni
Mondjuk így szüret után szerintem vége idénre a munkának legalábbis ami pénzt is hoz
Jövőre ismét beneveznek néhány hét trágya hordásra
Amugy most épp a kiskorú gyermekem(aki elmúlt 20 éves és vállalkozó) motorját basztatom napok óta hogy műszaki képes legyen

A nőknek meg az a sorsuk hogy szolgáljanak. Hiszen ha nem szolgálnak nincs értelme a létezésüknek
Szóval aki nem mos-főz-takarít az minek a házhoz? Ha nekem kellene megcsinálni akkor egyedül is meg tudom csinálni.....

Munkahelyre szívesen elnennék, de nincs “rendes” melóhely. Én nem tudok napi 10-12 órákat dolgozni még akkor sem ha milliós a fizetés hiszen a szervezeten nem bírja
Pl ha szét kapok egy 3-400 kilós villanymotort utána egy hétig fáj minden izületem szóval hiába kapnék óránként 50 ezret akkor is úgy a 3. Után kifeküdnék hetekre, ilyenkor még egy egyszerű seggtörlés is olyan feladat amit szinte sírva tudok elvégezni
A többit lusta vagyok felsorolni.
Inkább kifekszek valami tehervonat elé mint hogy a munkába menjek teljesen tönkre
Csak a motor.
titkos maradok.
tikos maradsz a rébuszoknál, esetleg bővebben kifejted mi történt?
Alapvetően te csinálod jó
Az első és legfontosabb amit jól csinálsz, hogy nincs igényed semmire
Minden nap tudjál enni, inni, heti 3-4 üríteni azt kész
második amit jól csinálsz, hogy eldöntöted, hogy te nem leszel rabszolgája senkinek mer na nehogymá a geci vállalkozó a te véredet szívja és a zsírodon gazdagodjon na nem... Éppen ezért nem is vagy hajlandó dolgozni.
a harmadik amit jól csinálsz, hogy eszed ágában sincs vállalkozni A felelősség, az anyagi kockázat, harc a hivatalokkal, harc a konkurenciával, harc a munkaerőhiánnyal és az azért való küzdelem, hogy a fix költségeid mindíg pontosan időben rendezve legyenek nem a te habitusodnak és idegrendszerednek való

Amit még jól csinálsz,hogy annak ellenére, hogy heti 7 napból 6 és fél napod szabad eszed ágában sincs belekotnyeleskedni a háztartásban, mert ilyen, hogy főzés, mosás, mosogatás, takarítás, vasalás stb. alapvetően az asszony dolga miután holdfáradtan hazaesik a munkahelyéről. Természetesen nem nagyon szabad gátolni a kinti munkák elvégzésében sem ilyen mint fűnyírás, sövény nyírás, csatornatakarítás, a szemeteskukák heti kihordása a ház elé, kertészkedés, zöldmetszés, ásás stb.
Ha meg kell egy kis pénz a kiskorú fiad úgy is ad neki jól megy ez a jutubberkedés vagy minek hívják ezt már mai szak szóval. és akkor leeht anyázni a vállalkozókat kényelmesen a díványról, annélkül, hogy az életben egy tűt is keresztbe tennénk.
Te ennek a mestere vagy irigyellek tanits kérlek
Csak a motornak lett baja?
Veszélyes, rengeteg guminyomot meg olajfoltot szoktam látni azon a szakaszon.
Az eset utan mar nem annyira jo a menet.
azt, hogy felezte? keresztbe, vagy hosszába?
No,akkor megint nem talalkozunk.
Azert vigyazzatok,egyik srac kocsival megy haza.
Felezett programunk lett.
Szluinig értünk le, pont jó mert régóta akarok egyet itt sétálgatni. Sziszéknél volt par csúnya felhő de eső nem. Itt most király az idő. Holnap Szenj-Karlobag és onnan Martinbrod a terv
Na figyelj!

Azért pár egyéb szempontot sem lehet elhanyagolni:
- a dohányos (férfi) a statisztika szerint átlag 14 évvel él rövidebb életet a nem dohányzónál.
Szóval Mo-n úgy 64 év egy várható - élethosszig - dohányos férfi várható életkora. Mennyi is a nyugdíjkorhatár jelenleg?
Egész életén keresztül fizeti az államnak a nyugdíjjárulékot, és jó eséllyel soha nem fog viszont látni belőle egy fillért sem, szóval a "többség" számára nettó haszon.
Plusz az általad is említett brutális adók...
Nem vagyok benne biztos hogy ezekből az adókból befolyó pénz fedezi az általuk okozott egészségkárosodás költségeit.
Ducati!!!
Nyilván nem ilyen vegytiszta a képlet, mert akinek már van X6-os autója, abból is páran költenek dohányra.
Amúgy meg észre kell venni, ez nem egy hosszú távú állapot, amivel a dohányosok megpróbálnak kibújni az önnön felelősségük alól, hogy
- a Pista nem dohányzik és még sincs neki ilyen autója,
- megfizetem a dohány árában azt hogy... és itt jönnek azok a problémák, ahonnét a bagózáshoz jutunk, egészségügyi ellátás, munkaidő, stb.
Itt arról van szó, hogy ÉVENTE lehetne venni 31000 BMW X6 típusú autót!!!!! ÉVENTE!!!!!

Ez 14.000 autó. 2,5-ször ennyit lehetne vásárolni évente!
De ha nem kell X6, csak egy fullos Octavia RS, akkor minimum a duplája ennyi lenne. Az sem rossz autó.
Amugy hol felhosodk hol kisut.Erdekes,a hegyen tul eshet rendesen.
Még nincs rendszám a szörnyön?
Akkor megtobb lesz.
Ezt hívják halmozottan hátrányos helyzetnek.......
Van már,csak rendszám kéne.....
Hagy sírjon, mit érdekel téged? A melós ne sajnálkozzon, melozzon...
A melosnak ritkán éri meg.
Mivel senki sem akar éhen halni így dolgozni kell.
Persze választhat. Helyet ahol szívhat.
Amúgy meg mindig arról van szó hogy szegény vállalkozó sír....
Amikor elveszünk egy másfél millás szervizt aki ha gyári lenne akkor 4x ennyibe lenne és jön a sírás hogy jajj de sok pénz ez és jajj de szar neki mert idén csak 2x volt Afrika túrán meg a kocsija is már 3 éves na akkor azért én verném a fejét a térdembe
Szóval ha nem inna meg cigizne senki minden ezredik semmirekellő x6-al tudna közlekedni
A többi 999 meg nézi
Amúgy ha senki sem inna meg cigizne akkor dupla ennyi adó lenne mindenen mert akkora bevétel ez a 2 termékcsoport
Ne aggódj, érkezem!! Már félút de nem hiszem hogy a partig leérünk ma.