Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egyrészt csalás akkor, másrészt meg ha nem élnek vissza vele, akkor ha úgy nézem, elég ösztönző arra, hogy ne akarjanak olyan pénzt, amiért nem dolgoztak meg.
Ne tedd Laci, mert azonnal az édesanyád lesz emlegetve!!
Hagy csodáljanak a szomszédok.....
Csináld csak ! Én is pont arra készülök.
Láncfűrésszel kéne dolgozni, de 10előtt nem merem beindítani
Ennek csak az az oka, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy mindig cserélgessem a dolgaimat... ezért kénytelen vagyok olyan eszközöket használni, amik hosszú távon is megbízhatóan működnek Az iPhone is több mint 3 éves... ha majd olyan komoly szintre jutok, mint sokan, én is minden évben cserélgetni fogok.... a Kia is 13 éves.... úgyhogy van mit tanulnom figyelek is....
Mindjárt hajnali fél kilenc , agyon ne dógozzátok má magatokat korán reggel ! Belétek is!
BMW, iPhone...még kérdezned kell?
Itt van némi nyüzsi.
Reggel van,nem törik magukat az emberek, de egyébként se nagy a tömeg
Nincs tömeg
Bikinis sunából sincs sok
Kilátás a szállodából
Mindkettö, és akár utálhatod is magad mindkét poziciooban
Sőt: Kunbaja.

https://www.google.hu/maps/pla...!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x474341939b443b6f:0x400c4290c1e4b40!8m2!3d46.0848391!4d19.4213713?hl=hu
joreggelt kepek.
vagyis.

Kumbaya
Mindenkit szeressetek.
qumbaya az egesz vilag.
Én alkalmazott vagyok egy cégben és mellette van külön egy saját kis cég is, amik egymással nem összeférhetetlenek... ilyenkor mi van? Szar alkalmazott vagy geci vállalkozó vagyok? vagy csak simán halmozottan hátrányos helyzetű ?
Tavaly hagytam abba a vállalkozósdit amit 93 óta csináltam, nem kell bemutatni egyik oldalt sem, alkalmazottam 8 éve nem volt.
Irigy vagyok! nekem a munka az időjárás keresztbehúzott mindent
Holnap is
Aki ma a tengerparton motorozik mind bekaphatja !!
én szívesen venném ha csak egy havi adó és járulék fizetését térítenéd a cégemnek, de szerintem elötte a házad hirdesd meg
Egyébként jó a viz, nyárias.