hát biztos van benne igaz amiket írsz, de én nem fogom a kalóriáimat számolni vagy azért kevesebbet enni, mert épp aznap kevesebbet mozogtam vagy kevesebb fizikai mukát végeztem. Én azt fogok enni amit megkívánok és annyi amennyi jól esik Cigarettát nem vagyok hajlandó eldobni, ugyan még csak 31 néhány éve szívom úgyhogy nem vészes Alkalmanként alkoholfogyasztásomon sem fogok változtatni annak ellenére,hogy nem szeretem az alkoholt csak a hatásával vagyok néha jóba Bár, most idéntől kihozták a 4%-os meggyes sört így legalább azt nem undorodva iszom A mozgás nálam tabu(nem szeretek nagyon feleslegesen mozogni )
Tehát alapvetően semmit nem teszek meg a hosszabb élet érdekében, úgy mint te
Nem foglalkozom azzal mit eszek általában zsírban tocsogó legyen meg hús legyen benne napi egy doboz cigi, alkalomszerűen alkohol ezt megspékelve zéró mozgással Viszont így érzem jó,magam Aztán amikor 50 es vége felé vagy 60 elején jön majd a kaszás lehet bánni fogom azt,hgoy így éltem ezt nem tudhatom
Mindenesetre azt tudom, hogy hogy nem szeretnék 70-80-90 évet megélni
Sajnos a Versys-féle túramotorokat a fiatal hülyegyerekek nem veszik, veszik az idősebbek de azok meg nem nagyon adogatják el.
Eddig én is eljutottam, de Triesztben ott álltam a strand előtt, a papucsot nem vittem persze, égette a talpam az a kibaszott forróság, nem volt öltözőfülke, sem zuhany, sem kabin, sem értékmegőrző, mese nem volt ott az utcán átöltöztem fürdőgatyában mondván pont ott többet úgy sem látnak. És a kezemben volt a hengertáska, a sisak, protektoros nadrág, kabát, kesztyű, csizma, hova a rákba tegyem???
Visszafelé vakaróztam a sótól, és rohadt melegem volt, hogy szólni akartam, ha akarnak menjenek vissza Bled-be, én majd éjszaka utánuk megyek, mert rögvest megdöglök a melegtől. Aztán persze ingben-gatyában elindultam és a pályán az első benzinkútnál felöltöztem.
Idén is lementem Lukovo-ba. de oda már okosan, edzőcipőben odáig szépen elcsorogva, de jól is éreztem magam a 70-80-as sebességnél, nem is kellett több.
Nagyon lefogytam valóban, egyszer jogosítványfrissítés miatt voltam a körzetinél pont akkor, az szólt, hogy fejezzem abba ezt.
Tök jól elvoltam úgy, hogy egy üveg savanyú uborka vagy cékla volt a reggelim, délben meg valami felvágott meg joghurt, este meg tojás.
Mi visz rá? Mondom, a vérnyomás. Azóta persze az egészséges 90 kiló körül vagyok, sok ember egyszerűen nem veszi tudomásul, hogy ahogy idősödik, lelassul az anyagcsere, egyszerűen sokkal kevesebbet kell enni mennyiségben is meg kalóriában is.
Ma pl. 6 nyers virsli volt meg egy gyümölcsjoghurt az egész napi kajám, mert alig-alig végeztem fizikai munkát.
A párkeresés jó dolog, de én szembesültem a csúf igazsággal, hogy a fiatal ribancok olyan sokba kerülnek és olyan kibaszottul idegesítenek az állandó facebookkal, hogy elmegy tőlük az életerőm, a mutatós idősebbek meg két csoportra oszthatók, akinek van párja meg akinek nincs, akinek van, arra vigyáznak, akinek nincs, annak meg okkal nincs, kivéve az özvegyeket. És azt az okot nem akarnám megismerni nagyon.
A versys egy baromi jó motor! Én úgy szoktam bepakolni hogy ha kell, könnyen tudjak elővenni egy törölközőt meg fürdőgatyát, 1-3között megállok amikor meleg van és a parkolóban áthúzom a gatyát aztán irány a tenger
Én a családdal amikor megyek a nyaralásra, ebben az évben először voltam ott motorral, de már tudom, eddig mit hagytam ki. Tavaly Bled-ben voltam motorral, Vrsic-hágón keresztül le Triesztbe és vissza Bled-be, az is nagyon jó volt. Egy csomó dolgot tanultam, pl. a legfontosabb kettő, hogy doboz nélkül többet soha, és vagy motorozni megyek, vagy kirándulni-fürdeni, de a kettőt együtt soha többé.
A Versys-ER6F páros valamelyikével szemezek, de nagyon megdrágultak a motorok az utolsó két évben, majdnem egymiller a plusz amit rá kéne locsolnom, és sokkal előrébb nem lennék...
:-)
Tehát alapvetően semmit nem teszek meg a hosszabb élet érdekében, úgy mint te
Nem foglalkozom azzal mit eszek
Mindenesetre azt tudom, hogy hogy nem szeretnék 70-80-90 évet megélni
Eddig én is eljutottam, de Triesztben ott álltam a strand előtt, a papucsot nem vittem persze, égette a talpam az a kibaszott forróság, nem volt öltözőfülke, sem zuhany, sem kabin, sem értékmegőrző, mese nem volt ott az utcán átöltöztem fürdőgatyában mondván pont ott többet úgy sem látnak. És a kezemben volt a hengertáska, a sisak, protektoros nadrág, kabát, kesztyű, csizma, hova a rákba tegyem???
Visszafelé vakaróztam a sótól, és rohadt melegem volt, hogy szólni akartam, ha akarnak menjenek vissza Bled-be, én majd éjszaka utánuk megyek, mert rögvest megdöglök a melegtől. Aztán persze ingben-gatyában elindultam és a pályán az első benzinkútnál felöltöztem.
Idén is lementem Lukovo-ba. de oda már okosan, edzőcipőben odáig szépen elcsorogva, de jól is éreztem magam a 70-80-as sebességnél, nem is kellett több.
Magadról mutass légyszi egy hasonlót
Tök jól elvoltam úgy, hogy egy üveg savanyú uborka vagy cékla volt a reggelim, délben meg valami felvágott meg joghurt, este meg tojás.
Mi visz rá? Mondom, a vérnyomás. Azóta persze az egészséges 90 kiló körül vagyok, sok ember egyszerűen nem veszi tudomásul, hogy ahogy idősödik, lelassul az anyagcsere, egyszerűen sokkal kevesebbet kell enni mennyiségben is meg kalóriában is.
Ma pl. 6 nyers virsli volt meg egy gyümölcsjoghurt az egész napi kajám, mert alig-alig végeztem fizikai munkát.
A párkeresés jó dolog, de én szembesültem a csúf igazsággal, hogy a fiatal ribancok olyan sokba kerülnek és olyan kibaszottul idegesítenek az állandó facebookkal, hogy elmegy tőlük az életerőm, a mutatós idősebbek meg két csoportra oszthatók, akinek van párja meg akinek nincs, akinek van, arra vigyáznak, akinek nincs, annak meg okkal nincs, kivéve az özvegyeket. És azt az okot nem akarnám megismerni nagyon.
Tavaszi áradáskor kellett rendesen a sodródó fákat kerülgetni. Kész szalompálya volt a tisza
Te tudsz a motorodon aludni?
Meg vagyok veluk aldva, mamus most nagyon feszult volt, rakapott idegbol a gumis kepemre, levi nyugodt es kisimult.
A Versys-ER6F páros valamelyikével szemezek, de nagyon megdrágultak a motorok az utolsó két évben, majdnem egymiller a plusz amit rá kéne locsolnom, és sokkal előrébb nem lennék...