Én is gyanítom amúgy, gondolod én szóvá tenném, ha valaki a sajátjával játszana?
Én elméleti síkon gondoltam, ha egy idegen kutya (gyerek) rombolna nálam.
Azt hittem eddig, hogy ez nyilvánvaló.
Részben van benne valami amit írsz, közösségben élünk, bizonyos dolgokat tűrnünk kell. De a fáradtságos munkával összehordott faleveleket ne fötörje már szét egy kutya. Nyilván ha a gazda kér egy gereblyét és összeszedi, akkor sem vagyok annyira boldog, de mai társadalomban szinte tuti, hogy nem így lesz, csak jön a szöveg, hogy de hát csak ez egy kis tündi-bündi kutya... söpörd össze megint.
Ez a baj.
Az a baj a mai világgal, hogy sokan lettünk, és mindenki úgy gondolja az ő élettere mindenkinél előbbrevaló és fontosabb. Azt a zsebkendőnyi területetet körülvevő kerítés legyen akadály mindennek - zajnak állatnak embernek szagnak füstnek, mert minden zavaró.
Én amúgy jóban vagyok a szomszédokkal. Az nem jelenti azt, hogy összejárunk. Felőlem amúgy sütögethet, legfeljebb becsukom az ablakot. Mivel relatíve sokáig olyan vállalkozást csináltam, hogy rengeteg portára bejártam, azért láttam csuda dolgokat. Igyekszem a lehető legkevésbé a terhére lenni mindenkinek, vasárnap pl. teljesen kussolok, akkor nem nyírok füvet sem. Ha építem a házat, az nyilván más, de reggel 7-7:30 előtt akkor sem kezdtem el a munkát és este sem ment a sarokcsiszoló. Viszont télen az utcabéli 80 házból benne voltam abban az egyben-kettőben, aki kiment a kereszteződéshez és felverte a jeget az ÚTRÓL.
Ugyanakkor emlékezem az összes télre, amikor az összes hülye kurva és kétbalkezes buzi az én hidamon fordult meg, mert én takarítottam le teljes szélességben az amúgy is majdnem legszélesebb SAJÁT hidamat, nem pedig csak +10-10 centivel szélesebbet, mint az autó. Amikor hozták az utcába a szennyvizet, akkor rákötöttünk ha már úgy is szét van túrva az út, nem pedig akkor, amikor a patakba engedett szennyvíz miatt akkora lett a környezetterhelési díj, hogy inkább mégis a csatorna lett jobb, és újra- és újra felbaszkodták az utcát a hülyék.
Csak akkor vagok fat ha a szomszed kinn van. Mondjuk sutoget, bonusz ha vendegei vannak.
Ez bosszu az 5 ev epitkezeseire, ahol a sitteskontenertol az osszes melosig mindenki elenkallt, reggel 7 kor reggeli befejez, szemet elszor minden nap.
Én elméleti síkon gondoltam, ha egy idegen kutya (gyerek) rombolna nálam.
Azt hittem eddig, hogy ez nyilvánvaló.
Várhattál volna ezzel még egy kicsit
Ez a baj.
Ugyanakkor emlékezem az összes télre, amikor az összes hülye kurva és kétbalkezes buzi az én hidamon fordult meg, mert én takarítottam le teljes szélességben az amúgy is majdnem legszélesebb SAJÁT hidamat, nem pedig csak +10-10 centivel szélesebbet, mint az autó. Amikor hozták az utcába a szennyvizet, akkor rákötöttünk ha már úgy is szét van túrva az út, nem pedig akkor, amikor a patakba engedett szennyvíz miatt akkora lett a környezetterhelési díj, hogy inkább mégis a csatorna lett jobb, és újra- és újra felbaszkodták az utcát a hülyék.
Nyáron benépesedik.
Ez bosszu az 5 ev epitkezeseire, ahol a sitteskontenertol az osszes melosig mindenki elenkallt, reggel 7 kor reggeli befejez, szemet elszor minden nap.
Ennyire ne legyél agresszív!