Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a markanev a fontos, hanem a kenyelem es az hogy meleg legyen. Egy porgosebb nap 8-10 ora alatt 8-10 km is megvan, konnyu gyaloglasban. Futott helyen max 12-13 fokban. Ennek a columbianak az utodja jobb volt, ilyen nem egybefuggo bor feldoresz hsnem 3 külonallo ami alatt ezust technikai anyag, kurvajo meleg volt, könnyű cucc de az illeszteseknel aza jo anyag szakadt ki.A puma a klasszikus deszkas kinezet miatt gyerekkori becsipodeskent nyarra tuti.
Jelenleg probakepp jon ez a csori cucc, hatha bevalik.
https://www.adpsport.hu/ferfi-...
Na, ezért nem is adnék ki akkor feleslegesen sokat.
Már semmi sem a régi. Régebben sem szerettem a márkanévért sokat adni, néhányan megpróbáltak meggyőzni, hogy a márkanév a garancia a minőségre, de azok is pénzből élnek.
Remélem a motorom nem így lesz.
A columbia 3 telet birt, nem levalt a talp, hanem leszakadt a talp menten a felsoresz. Ami eredmeny szinten ugyanaz, de igy visszaragasztatni se lehet.
Ja, úgy igen.
Nekem volt egy Salomon magas túra cipőm, évi két napot használtam amikor nem vettem elő az autót a latyak miatt, állásában szétmállott a talpa és a felsőrész közti műanyag rész. Na, azóta nem veszek úgy drága cipőt, ahol a névért sokat kell fizetni.
A túra azért jön be nekem, mert azt tartósnak gondolom, azon kívül és szinte csak oldalzsebes gatyót hordok a telcsi és a pénztárca miatt, mert ugye azokkal leülni nem lehet, míg oldalzsebessel igen.
Terepszínű oldalzsebes vagy olívzöldhöz nekem fura az edzőcipő stílus. A Karrimor, esetleg Gelert hasított bőrös túracipő inkább.

https://images.sportsdirect.co...

De van sportcipőjük is.
Sok..
De bőr és nem tömegcucc. Air max meg 47 ezer..1 év alatt kivégeztem. Az előző Tiszám most 3 éves és semmi baja.
A Karrimor inkább túra stílus. Merrell,Columbia vonal. Nem gyárt ilyen stílusú bőr utcai cipőt. Amúgy nem rossz...de túrában Columbiát szoktam venni.
Bár az utolsó cipőnek a talpa levált!
Értem a célzást.
Amúgy hogy tiszta legyen, a kolléga építésznek nincs egy hónapja a gyerekig, akkor lelép minimum egy hónapra vagy többre, nekem van 14 napom még, amit nem nagyon akarnak engedni átvinni (pedig de), és most kivetetik velem és nem kiveszem, hogy fogyjon. Nekem sem tetszik, de esik az eső, így aztán a lakásban ülök vagy a lakásban ülök.
Amúgy présszerszámmal leszorítottam a teljes nyomvonalon a rézcső idomokat, amivel a gázt viszem át a férfijátszósba a gerincről.
Irígy vagyok
Hasonlót tudok a Karrimorról elmondani.
Tisza 31 ezer, ez azért sok.

https://www.tiszacipo.hu/bolt/...
Mondjuk kedden megyek a hanyatló nyugatra megint... irány München.... a meló az meló, a cég oltárán felaldozom magam a Ratskeller-ben pár napig
Én is tele vagyok szabival csak nem megyek... nálunk az utolsó 3 hónap hozza a forgalom kb 40%-át... úgyhogy ilyenkor meló 1000el... utána meg karácsonytól nem látnak egy darabig...
És nem is Zolira.
Nem is rád értettem.
Nem kell kivennem...
Alig melóztam idén és tele vagyok szabival még
Kikerem magamnak, egesz nap dolgozom.
Csak nagyon unatkoznak.
Irigylem a sok szabadidőt.
Van aki szabit vesz ki, és akkor is itt nyomja.
Ah, atis begargyult, mondjuk az odon dolgozotol nem is csoda.
Dehogynem, annyi kepzeloerod nincs hogy ezt felfogd.
Amugy a Vas utcai kereskedelmi volt.
1-2 napja van szar idő aztán kezd mindenki belehülyülni
Azt sem tudod mi az a tematika. Ilyesmit nem tanítanak a bútorbótos iskolában
Jo lrgyen, van egy naracssarga, az nyomogombos, a lakas tematikailag kulon szobajsba csak illene.
Messzirol jott ember.........
Én is az vagyok!
Az picit komcsi...nem ez a stílusirányzat
Azért kösz. Nem is csodálkozom hogy nem látod a külömbséget
Te.
O lehet jo ember.
Van valahol egy piros tekeros telefon,nem kene?