Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A liget projekt egy penzkifizeto.... sztem alapvetően jó, csak ne lopják el a felet....
Az Andrássyn most is vannak fák.... elférne több, az egyik legfontosabb turista ut, nézzen ki jól.... ia belsőbb reszeket kellene meg rendbe tenni... egy utcával beljebb mar rezervátum van...
Asszem az andrassyn meg fak lesznek telepitve,a soproni megmondta hogy ha alatta van a kozmu majd atrakjak,nem gond.
Es leall az egesz liget projekt,visszaadjak a budapestieknek.
Meg tobb csoves lesz ott.
Részemről lehet....
Ezert tiltotta be.
Nameg varom mikor lesz a rakpart bezarva,fásítva.
ne nevettess
Megint hülye vagy nálunk sosem volt.... sőt túlórát sem fizettek soha....
Ha ugy szerzodtel.
de.... simán....
Karigeri rendelettel betiltotta,baszhatod.
Szerintem sose volt kotelezo,csak a felhajtas.
3x penzert én is bemennek..... csak nálunk nincs ilyen, pláne vasárnap nincs
Ilyen ez a pop szakma druszám.
Vasárnap 12h megnyomja rendesen.
Nem kötelező túlórázik.... pénzt keres
Hát azokra kell is.....
Kolléga szabin van targoncázok egyet 3x pézért, lesz ketyi a kotlákra.
Te minek dolgozol vasarnap?
Hat nem erted hogy a rabszolgatorveny rossz?
Megérte bejönni túlórázni ilyet is lát az ember.
Nekem fenyo,minden fenyo.
A nappaliban meg egy 25 eves kanizsatrendes bor.Ha apolva van siman bir meg ennyit.
A szovetek nem.
Kocsiban is a szovet izzaszt.
Hát ha figyelemesen olvasnád ini hozzászólásait akkor lejönne, hogy ini az úr otthon és nem fordítva . Amikor rá tudja venni az asszonyt,hogy Ő dolgozzon amíg ini nem. ellása a házimunkát(főzés, mosás, mosogatás, takarítás, bevásárlás) elvégezze a ház körüli teendőeket, fűnyírás, ásás, csatornatakarítás) Azt a nap végére ha van még benne élet, ha nincs még megmolesztálja a fonnyadt, büdös kis fütyülőjével ami alig kandikál ki a hasa alól szerintem a heti almozás már nem számít plussz feladatnak
neked is tudok csináltatni fasza ágykeretet a műbőrágyad feléért.
Matracot vegyél a zotyától hátha rábeszél valami rég beragadt eladhatatlan darabra
Gondolod az asszonyt rá tudja venni hogy néha kialmozza?
Autóba mondjuk csak akkor veszek full bőrt, ha van ülés szellőztetés is... ott a félbőrt preferálom....
Az agyam meg full bükk, nem mozog, nem recseg
Nem járok vele fagyizni
Annyi hogy teli volt a hócipőm az előz ágyammal ami szétesett alattam, úgyhogy azt mondtam inkább gumimatracon alszok, de szart nem veszek.
bizonyos szintig leköti a szagokat végül is ininél ez nem biztos, hogy mellékvágány